17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Launch up-Up NewLimit izvršnega direktorja Coinbase zbere 40 milijonov dolarjev za razvoj človeške življenjske dobe

- Advertisement -

Brian Armstrong. Zagotovite: videoposnetek zaslona, ​​Coinbase / YouTubeNewLimit, startup, ki ga je soustanovila velika kriptoborza Coinbase Izvršni direktor Brian Armstrong je zbral 40 milijonov dolarjev z namenom, dodajte leta življenjem drugih ljudi.

Startup farmacije za dolgoživost, ki ga je soustanovil propadli Sostorilec Google Ventures, Blake Byers, je v torek sprožil financiranje Assortment A od trgovcev skupaj z Dimenzija , Sklad ustanoviteljev , Kleiner Perkins , Eric Schmidt, Elad Gil, Garry Tan, in Fred Ehrsam . $40 milijonov je zaveza tveganih kapitalskih skladov, da bodo sčasoma dostopali, zdaj pa ni dano vseh takoj. Štirje soustanovitelji so tudi Greg Johnson, ki je pred tem vodil vzorec izvirnih programov za iskanje strojev pri Allenov inštitut za celično znanost in Jacob Kimmel, ki je vodil učen laboratorij, osredotočen na epigenetsko reprogramiranje kot glavni Raziskovalec in sodelavec na področju računalništva v družbi be teached and pattern Calico. “Greg in Jacob [Kimmel] nedvomno delata v industriji dan za dnem,« je Armstrong sporočil TechCrunchu in dodal, da je sam »nedvomno primeren vlagatelj in član uprave.«

Družba na 2d nima izvršnega direktorja, pri čemer sta Byers in Armstrong napovedala, da je v zgodnji fazi in da ustanovna ekipa uspešno deluje v svoji nedavni varnosti. “Cure Increasing Outdage” z reprogramiranjem celic NewLimit, ki je v bistvu temeljil predvsem na najnovejšem sproščanju tiska, je bil nekoč ustanovljen za “zdravljenje staranja” s postopkom “epigenetskega reprogramiranja”, katerega cilj je “določiti pomeni obnoviti regeneracijo, ki smo jo nedvomno imeli vsi, ko smo bili mladostni, vendar je prišlo do tega, kar bi lahko bilo na napačnem mestu.”

NewLimit mora analizirati epigenetske dejavnike staranja in sestaviti blago, ki bi lahko dobro regeneriralo tkiva za zdravljenje izrecno prizadetih populacij oseb, in z nedvomno dolgotrajnim naporom (če je to sploh izvedljivo) sestaviti terapije, ki so lahko tudi postopne, prekinitvene ali obrniti pot staranja. Korporacija, ki jo je mogoče pripisati tej resnici, je specializirana za terapije rasti, ki reprogramirajo celično starost, vendar brez spreminjanja vrste celice. Da bi to naredili, gradi tehnologije presejanja, ki omogočajo preverjanje predlogov za reprogramiranje njegove ali njene sposobnosti za ustvarjanje zastarelih celic, ki “locirajo” mlajše, je omenilo podjetje v aprilski posodobitvi rasti. “Tukaj diagram je ena precej raznolika stvar: podaljšanje človeškega zdravja. Upoštevajte dogodek, ki ga poleg tega lahko lahko prebivajo v istem zaporedju let, vendar so brez stiske in imajo enako mobilnost in kognicijo kot nekdo v svojih tridesetih,« je omenila ekipa v 275952.

Ponovno pridobivanje novih celic od starejših gostiteljev je zdaj ni znanstvena fantastika – to je bilo izvedeno vedno znova prej kot, so trdili soustanovitelji. Za ponazoritev, zastarela živalska kožna celica se je spremenila v malčka, nič dni zastarelega, ki živi običajno življenje.

“Postavka je, da nekega dne, če bomo uspešni, boste poleg tega lahko ustvarili zastarele imunske programe drugih ljudi, mladostne in tako več uporabno,” je Byers sporočil TechCrunchu. “Torej v priljubljenem svetu, ki je prav tukaj, na pravi poti, obstaja način za nas, naša telesa in naše misli, da živimo mlajši,” je dodal Armstrong. Osredotočanje na pridobivanje starejši, je družba tudi trdila, da lahko isto blago zdravi ali preprečuje optimistične bolezni, povezane s staranjem, kot so fibroza, infekcijske in nevrodegenerativne bolezni. ____Nauči se več: Vnesite svoj elektronski naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo 275952 Hiter 3-minutni pregled današnjih kripto datotek!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -