14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

LayerZero in Immunefi Issue File Program za nagrado za kripto računalniški virus v vrednosti 15 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Zagotovi: Adobe Stock / Елена Дзюба LayerZero Labs, agencija za doseg v platformi za sporočanje v ponovni verigi škodljivih sporočil LayerZero, je lansirala datoteko prekomerno $10 milijonska nagrada za hrošče v sodelovanju s platformo za nagrado za hrošče, osredotočeno na kripto Immunefi.

Gorska nagrada za hrošče bo najverjetneje izplačano tako znanim kot belim hekerjem, ki lahko označijo ranljivosti v protokolu LayerZero, je v sredo poročal TechCrunch.

V skladu za članek je največja nagrada v milijonih $10 pod sodobnim programom nagrad za hrošče morda idealna nagrada za hrošče v zgodovini kriptovalut in celo višja od takrat idealnega 10 programa nagrad za milijone dolarjev zadnjo leto lansiral MakerDAO.

Varnost je na prvem mestu Izvršni direktor LayerZero Labs Bryan Pellegrino je komentiral uvedbo programa nagrad za TechCrunch, da ima projekt “dovolj denarja za izplačilo množice nagrad.”

»Zaščita protokola je pred prostim časom,« je priznal Pellegrino, medtem ko je pojasnil, da bo denarna nagrada prišla iz kapitala LayerZero Labs.

Skupina je podrobneje opisala sodobno pobudo v niti Twitterja od srede, pri čemer je pomembno, da je varnost “izjemnega pomena v kripto.”

Skupina je dodala, da ji je zelo mar za varnost, zato mora navesti natančne primere za namestnika.

« To vključuje skoraj 5 milijonov USD v revizijah, ki smo jih zagotovili v zadnjem letu, in se razširi na resolucijo o ustanovitvi tega programa nagrajevanja hroščev 10% višje od vseh v zgodovini,« je zapisala skupina.

LayerZero Labs je zadnji mesec zbral $16 milijonov v sferičnem financiranju serije B za svoj protokol interoperabilnosti, ki agencijo ocenjuje na 3 milijarde dolarjev.

Udeleženci v sferične integrirane zloglasne kriptocentrirane kapitalske družbe za projekte skrbijo za Andreessen Horowitz (a10z), Sequoia Capital, Circle Ventures, OpenSea, OKX Ventures in Samsung Subsequent.

Takrat je agencija priznala, da bo denar odšel v nasprotju s povečanjem njenega škodljivega -sistem verižnega sporočanja, povečanje zaposlovanja in razvejanost njegove prisotnosti v Aziji.

$75 milijonov v nagradah za hroščeTako uspešno kot olajšanje bug bounty program za LayerZero in MakerDAO, Immunefi je delal s pobudami web3, kot so žeton ApeCoin na temo NFT, protokol za izdajo stabilnih kovancev Reserve in decentralizirana borza GMX.

Tako kot zdaj je Immunefi izplačal več kot 75 milijonov dolarjev nagrad za hrošče za svoje raznolike spremljevalce. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Takojšnje 3 minute spoznajte najnovejše kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -