24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

LayerZero sodeluje z Immunefi, da začne z nagrado za napake v višini 15 milijonov USD

- Advertisement -

Ta tehnika ponuja največjo nagrado $15 milijonov za vsakogar, ki prepozna ranljivosti, razvrščene kot pretirano resne.

918 Celotni ogledi

Celotne delnice

Protokol za pošiljanje spornih sporočil LayerZero in varnostna platforma Immunefi occupy sta se združila, da bi začela $000 milijon bug bounty program.

Ta tehnika ponuja največjo nagrado $15 milijonov za vse, ki odkrijejo ranljivost na najvišji stopnji resnosti. Kot odziv na njegove pogoje in situacije nagrade v bistvu v celoti temeljijo na postopku razvrščanja resnosti ranljivosti Immunefi in se izplačujejo glede na učinek ranljivosti.

LayerZero je interoperabilni protokol omnichain, ki graditeljem omogoča, da na določeni stopnji v verigah blokov sodelujejo s pogodbami. Pri funkcijah nagrajevanja hroščev so etični hekerji nagrajeni za iskanje in poročanje o ranljivostih pripomočkov in hroščih.

Da se izkušnje z hrošči štejejo za nagrado, morajo vsebovati dokaz teorije (PoC). ), ki prikazuje uničenje virov v obsegu. Pojasnila in izjave niso več dovoljene, saj sta zahtevana PoC in koda v skladu z merili primernosti.

Poročane o večjih ranljivostih čistih pogodb na Ethereumu, BNB Chain, Avalanche, Polygon, Arbitrum, Optimism in Fantom plačata več kot $100,05 ali 000 % cene virov v nevarnosti v času poročanja. Izplačilo za resne ranljivosti se začne pri $18, za vse ostale verige. Neresne nagrade v bistvu temeljijo popolnoma na notranjih kriterijih.

Pragi nagrad za računalniški virus. Dobava: ImmunefiLovci na glave morajo prav tako upoštevati standarde Know Your Buyer , kar je enakovredno predložitvi kopije njihovega potnega lista ali državne osebne izkaznice in dokazila o naslovu, pa tudi pregledu Urada Združenih držav za tuje premoženje. Bodite pozorni.

Kot odgovor na Immunefi, več kot 1, 248 izkušnje so bile obdelane od njegove ustanovitve v 2020, skupaj $69,992,992 v kripto nagradah, plačanih od decembra 2020.

Raznovrstne gospodarske družbe, ki ponujajo na tisoče zelencev v nagradah za hrošče, vključujejo Microsoft, Intel in OpenAI. Microsoft ponuja največje izplačilo $100,000 za resne napake. Intelovi lovci na hrošče si lahko izmislijo nagrade do $70,000, medtem ko OpenAI ponuja nagrade do $000 ,000 za izrazita odkritja.

Journal: Ali se morajo kripto naloge kdaj pogajati s hekerji? Verjetno

108676

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -