16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

LD Capital objavlja ustanovitev LD Study, laboratorija, namenjenega poglobljenim študijam trgovine in doseganju izboljšav

- Advertisement -

pritisnite odkleni

IZJAVA ZA JAVNOST. LD Capital je uradno ustanovil študijo LD, katere cilji so poučevanje industrijskih navad, raziskovanje najsodobnejšega strokovnega znanja in projekt ekonomskega sistema. Študija LD bo zaposlila inženirji vzorcev, ekonomisti in drugi svetovalci v vertikalah, da tesno sodelujejo z glavno ekipo, da bi dali ekonomski model izvor, vzorčni tehnični model, tržni govor, in druga podjetja, ki bodo nastala, v celoti govorijo s projektom.

Medtem bo LD Study sodeloval s portfeljem LD Capital, s poudarkom na Web3, GameFi, NFT in veliko drugih ter predanost reševanju največjih točk in promociji vzorca industrije blockchain.

Ugotovili smo, da se slogi podjetnikov, ki vstopajo v splet3, spreminjajo in čedalje več slavnih podjetnikov iz web2 se preoblikuje, da pripnejo web3. Študija LD bo podjetnikom, ki prehajajo iz spleta 2 v splet 3, zagotovila vsestranskost, skupaj s podjetniško usmeritvijo, strateškim načrtovanjem, ekonomskim modelom, kapitalsko platformo in tržnim govorom. Študija LD se uči naprej, da bi videla pretirano izjemne projekte, ki so sodobni in inventivni ter delujejo skupaj spoznati domiselnost in previdnost boljšega sveta, ki ga je preoblikoval blockchain. Do tega v živo smo v položaju, da smo zanimivi in ​​aktivni, da smo dragi vlagatelji v projekte v zgodnji fazi in si upamo polovico verjetnosti in rasti skupaj s slavnimi podjetniki. LD Capital je kripto sklad številka ena, ki je aktiven na dragocenih in sekundarnih trgih, katerega podskladi zajemajo namenski ekološki sklad, FoF, hedge sklad in Meta Fund.

LD Capital ima nadarjeno ekipo po vsem svetu z globokimi industrijskimi viri, osrednjo točko pri zagotavljanju čudovitih naložbenih podjetij za povečanje vrednosti projekta in je specializirana za dolgoročno vrednost in naložbe v ekosistem. LD Capital je zaporedoma našel in vložil več kot 300 korporacije v Infra/Protocol/Dapp/ Polja zasebnosti/Metaverse/Layer2/DeFi/DAO/GameFi od 2016. Spletna stran LD Capital: ldcap.com LD Capital Twitter: twitter.com/ld_capital LD Capital Medium: ld-capital.medium.com LD Study Twitter: https://twitter.com/ResearchLD LD Capital E-pošta: BP@ldcap.com Tukaj je trditev. Bralci morajo spokojno opraviti skrbni pregled svoje torbe, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ni odgovoren, brez podaljšanja ali obrobe, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli dostavo, predmete ali podjetja, omenjene v odklepanju tiska. Bitcoin.com Media Bitcoin.com je vrhunska ponudba za vsako malenkost, povezano s kripto. Obrnite se na commercials@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in drugih alternativah.

Uvrstitev zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2083931071

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -