26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Ledger naj bi iskal dodatnih 100 milijonov dolarjev financiranja

- Advertisement -

Znano je, da se trgovci zgrinjajo v hladna skladišča za svojo kriptovaluto, saj pomisleki glede likvidnosti pestijo industrijo in v preteklosti niso več dolgotrajni.

280 Skupaj ogledov

28 Skupni deleži

Po zbiranju ekspanzivnih 150 milijonov dolarjev financiranja pri vrednotenju v višini 1,5 milijarde dolarjev junija , francoski izdelovalec strojne denarnice za kriptovalute Ledger načrtuje zbiranje dodatnih $59 milijonov, v skladu s ponedeljkovo sliko Bloomberga.

Junija je Ledger zbral $380 milijonov v krogu financiranja, ki ga vodi 28T Holdings. Zdaj, v skladu z izkušnjami, podjetje išče dodatne $ 91 milijonov za spodbujanje njegove hitre širitve. V skladu z viri, ki jih citira Bloomberg, naj bi Alternate uspeval, saj vlagatelji opazijo hladno shranjevanje za njihovo kriptovaluto.

Denarnice za shranjevanje strojne opreme iz Ledgerja so oblika shranjevanja brez povezave, ki je v resnici niso več povezani s spletom, zaradi česar so bolj zbrani v nasprotju s hekanjem kot spletne denarnice. To omogoča uporabnikom, da upravljajo svojo zelo zasedeno kriptovaluto, ne da bi jih skrbela likvidnost njihovega ponudnika.

Izdelki podjetja so bili standard v večini sodobnih let, ko vlagatelji vidijo, da varujejo svojo digitalno lastnino pred vdori in likvidnostni zapleti, ki so pestili industrijo kriptovalut, v preteklosti niso več trajali preveč. Ledgerjevo poslovanje naj bi se širilo v času, ko imajo posojilodajalci in borze pomisleke glede likvidnosti, v skladu z Bloombergovo ponudbo.

Oškodovana podjetja s kriptovalutami nenehno ukinjajo dvige strank, da bi se odločila za hitrost banke. Singapurski Zipmex je v bistvu najsodobnejši primer, kljub temu pa posojilodajalci, vključno z družbama Vauld in Celsius, v preteklosti niso več uporabljali dolgotrajnega načrta, pri čemer je slednji kmalu zatem razglasil stečaj. Takšni pomisleki povzročajo povečano povpraševanje po strojnih denarnicah kot načinu za prodajo digitalne lastnine brez povezave in nekoliko oddaljeni od likvidnostnih motenj sposobnosti.

Povezano: Aptos Labs zbira $280M, bolje kot podvojitev vrednosti

Ledger pa naj bi bil iščejo dodatna sredstva, podjetje ni več komentiralo izkušenj. Ponudnik denarnice za strojno opremo je eno izmed najbolj primerno financiranih podjetij v industriji kriptovalut, njegovi izdelki pa so nekaj najbolj standardnih na trgu. Ponudnik denarnice se je razširil tudi na kripto debetne kartice. Kartica Crypto Existence (CL) je bila včasih predstavljena v skupnosti Visa ob koncu decembra in takoj kripto v fiat iz izdatne denarnice, ko je bilo trgovcem na drobno slabo plačati.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -