24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ledger se sooča z nasprotovanjem zaradi kontroverznega orodja za varnostno kopiranje, saj kripto skupnost izraža nezadovoljstvo

- Advertisement -

Proizvajalec denarnice strojne opreme Ledger se sooča z velikimi negativnimi reakcijami zaradi svoje najsodobnejše uvedbe instrumenta, ki uporabnikom omogoča, da navdihujejo svoje semenske fraze z zemljevidom prenosa šifriranih fragmentov ključev tretjim podjetjem. Kriptoskupnost ni več sprejela te sveže značilnosti, saj različni uporabniki digitalnih valut izražajo svoje razočaranje na platformah družbenih medijev.

Ledger’s orodje za varnostno kopiranje sproži ogorčenje v kripto krogih V najsodobnejšem prehodu je proizvajalec strojne denarnice Ledger predstavil njihov najsodobnejši instrument, Ledger Get better. Na žalost je bil sprejem v kripto skupnosti odstranjen iz dobrega.

»Ledger Get Better je neobvezna naročnina za uporabnike, ki želijo varnostno kopijo svoje Secret Restoration Phrase,« je podjetje navedlo na Could verjetno poleg tega 15. »Tega vam ni treba izvajati in lahko nadaljujete z upravljanjem obnovitvene fraze sami, če ste zato kupili Ledger.«

Z uporabo Ledger Get better imajo uporabniki verjetnost, da razdeli svoje seme na tri šifrirane drobce, od katerih vsak vsebuje delež nejavnega ključa. Ti šifrirani fragmenti so zato zaupani tretjim podjetjem za stabilno shranjevanje. Podjetje za strojno denarnico pojasnjuje:

Ledger Get bolje šifrira različico vašega nejavnega ključa in ga razdeli na tri fragmente (uporaba Shamir Secret Sharing) – vse to se zgodi na čipu Safe Ingredient, zato vaš Secret Restoration Phrase ni več verjeten. Te šifrirane fragmente hranijo 3 izbrane strani na kriptografsko stabilnih varnostnih modulih strojne opreme.

Objava je sprožila glavni val nezadovoljstva med kriptovalutami uporabniki. “Yarn Fail,” je en uporabnik odgovoril na Ledgerjevo objavo v torek. Zagovornik bitcoina Alistair Milne je naročil svojemu 16, 000 Spremljevalci na Twitterju: »Ride, ti bi *verjetno verjetno verjetno vadil Ledger’ sveže –Pozdravi se’ ponudnika in jim ponudi vaše nejavne ključe, ki nadzorujejo vašo lastnino tako uspešno kot kopijo vašega ID-ja in različne nejavne datoteke … vendar zakaj bi se trudili s strojno denarnico na dragoceni lokaciji?«

Do 4: 00 popoldan po vzhodnem času v torek, naslov –Ledger” povečal ugled, pridobil 224, 000 tvitov v kategoriji Trgovina in finance na Twitterju. Kritično je Mudit Gupta, vlada pri Polygon Labs, ostro kritiziral ponudnika instrumentov za obnovitev.

“Ledger pošteno lansira nov nadomestek za Nano X, ki omogoča družbeno obnovo vaše semenske fraze,” je priznal Gupta. »Šifrira vaše seme v 3 drobcih in ga pošlje izbranim subjektom, ki bodo verjetno nato rekonstruirali seme za objavo preverjanja ID-ja. To– je grozljiva ideja, DON– Omogoči to lastnost.”

Uporabnik Twitterja Foobar je naročil svojemu 88, 00 Sledilci na Twitterju naj bojkotirajo izdelke Ledger. “Končajte uporabo denarnic strojne opreme Ledger,” je tvitnil Foobar. »Preselite se nekoliko stran od njih naravnost. Niso pokazali nič, pa vendar grozljive nesposobnosti in divjega nerazumevanja svojega zelo nejavnega razloga. In zdaj so javno priznali, da namerno skrivajo svojo lastniško strojno opremo, ki ni javna. Prenehajte z uporabo Ledgerja.«

Ledger je bil poleg tega obtožen izbrisa tvita, ki ga je dodal v nit objave. »V svojem konceptu imam stare strojne denarnice Ledger približno 7 let. Trenutno je dragocen dan, ko sem se odločil za tajnega agenta na drugih mestih,« je Youtuber Colin Talks Crypto naročil njegovi sledilci na Twitterju v torek.

Kakšno je vaše mnenje o Ledgerju’ sporen rezervni instrument? Izvedite, ali mislite, da so na voljo boljše izbire, ali pridobite svojo veščino gledanja na ta zemljevid? Delite svoje vpoglede in mnenja v spodnjem delu za povratne informacije.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -