14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Legenda NBA Paul Pierce in Poker Hall of Famer Phil Ivey se...

Legenda NBA Paul Pierce in Poker Hall of Famer Phil Ivey se pridružita Joeju Lubinu iz Consensys na dobrodelnem turnirju Virtue Poker

Virtue Poker je razkril načrte za organizacijo high-stakes 06 – igralec poker turnirjev slavnih na svoji platformi , neposredno v živo na Twitchu, zmagovalec pa je izkupiček dogodka namenil svoji priljubljeni dobrodelni organizaciji. Dobrodelni turnir vsebuje NFT-je in darila

Virtue Poker, ena prvih decentraliziranih igralnic, ki je uporabljala Ethereum in omrežja peer-to-peer, bo kmalu gostila dobrodelni poker turnir na svoji platformi. Na sporedu za junij 22, bo na dogodku sodelovalo več priznanih osebnosti iz industrije skupaj z ekskluzivnimi nagradami in darili.

Poker igralci Brian Rast, Poker Hall of Famer Phil Ivey, NBA Hall of Famer Paul Pierce, soustanovitelj Consensys Joe Lubin, kripto podjetnik Nick Rose iz Eternality in Elliotrades iz Superfarma, sodelovali pa bodo tudi drugi vplivneži. Poleg zvezdnikov bo Virtue Poker izbral še tri srečne člane skupnosti, po enega iz Eternality, Virtue Poker in Superfarm, ki bodo tekmovali za mizo.

Dogodek bo standardni no-limit Texas Hold’em poker turnir, sestavljen iz dveh krogov, s šestimi igralci na mizo. Po prvem krogu se bodo trije igralci z vsake mize pomaknili v zadnji krog. Zmagovalec bo določil dobrodelno organizacijo, ki bo prejela izkupiček od dogodka. Razen dobrodelne namene bo Virtue Poker v partnerstvu s Superfarm vsaki zvezdnici izdal tudi NFT-je, ki bodo med turnirjem uporabljeni kot “nagrada”.

V živo ta dogodek prenaša na Twitch in igralčeve zasebne kanale, vključuje pa tudi številne nagrade in darila za gledalce. Z nastavitvijo prenosa v živo in napovedovanjem v realnem času lahko gledalci povečajo svojo upravičenost do posebnih nagrad, razpisanih med dogodkom.

Consensys je inkubiral Virtue Poker v 2016. Decentralizirana platforma za poker, ki jo vodi Ryan Gittleson, je bila del več uspešnih krogov financiranja. Podpirajo jo nekatera največja imena tveganega kapitala in zasebni vlagatelji, med njimi Pantera Capital, Fenbushi Capital, JRR in drugi.

Generalni direktor Ryan Gittleson je prepričan o prihajajočem turnirju , komentiranje,

Virtue Poker je navdušen nad naslednjim korakom za spodbujanje ozaveščenosti in sprejetja prvega na svetu zasnovanega blockchaina P2P poker platforma. Z izvedbo našega dobrodelnega dogodka Celebrity Poker bo Virtue Poker lahko razširil temelje naše skupnosti in predstavil platformo široki publiki.

Ali ima res kdo spet priložnost Phil Ivey? Sporočite nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Billionaire Carl Icahn Mulls Over Diving Into Cryptocurrency in a 'Big Way' With About $1.5 Billion Investment

Mark Cuban Reveals Stake in Ethereum Layer 2 Scaling Solution Polygon

Oznake v tej zgodbi

bounty NFT-ji, dobrodelne organizacije, ConsensYs, decentralizirana igralnica, Eternality, Joe Lubin, NBA, Nick Rose, P2P poker , Paul Pierce, Phil Ivey, Ryan Gittleson, SuperFarm, Virtue Poker

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Virtue Poker

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments