13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Lego in Disneyjev veteran se je pridružil platformi za digitalne zbirateljske predmete...

Lego in Disneyjev veteran se je pridružil platformi za digitalne zbirateljske predmete Terra Virtua

Pierre Dadd se je pridružil družbi Terra Virtua kot direktor marketinga po več kot 20 dolgoletne izkušnje pri trženju in razvoju blagovnih znamk za različna zabavna podjetja.

2181 Skupno ogledov

11 Skupno število delnic

Lego and Disney veteran joins digital collectibles platform Terra Virtua

Digitalna platforma za zbirateljske predmete Terra Virtua je izkoristila veterana Pierra Dadda, ki je vodil njegovo tržno službo, in ponudila še en primer odmevnega izvršnega direktorja, ki prehaja v blockchain podjetje.

Dadd je bil najeti za direktorja trženja, je v sredo napovedala Terra Virtua. Dadd ima več 00 let izkušenj s področja trženja in razvoja blagovne znamke, zaradi česar je močan kandidat za vodenje marketinških prizadevanj Terra Virtua.

Daddov profil na LinkedInu kaže, da je s podjetjem povezan vsaj od aprila. Preden je to funkcijo sprejel, je tri leta vodil lastno svetovanje za zasebne blagovne znamke. Prav tako ima dolgoletne karierne postanke v Lego, The Walt Disney Company in Auto Trader UK.

Dadd je dejal, da je navdušen nad pridružitvijo Terra Virtua in pozdravil izziv dviga podjetja profil blagovne znamke.

“Ekipa je zgradila močno platformo z edinstvenim predlogom, ki resnično ločuje poslovanje na trgu. Moja vloga je zdaj, da to izkoristim in skupaj bomo Terra Virtuo zgradili v blagovno znamko svetovnega razreda, ki ima široko privlačnost za množični trg. Komaj čakam, da začnem, «je dejal.

Gary Bracey, izvršni direktor Terra Virtua, je dejal, da Dadd prinaša» bogate izkušnje «, ki so potrebne za prevzem trga nenemogljivih žetonov. mainstream in dodal:

“Vemo, da bo ohranjanje NFT-jev v splošnem dojemanju težek izziv in Pierrovo bogastvo izkušnje v Disneyju in LEGO-ju nas bodo vodile v to smer. “

Terr Virtua je je bil v načinu širitve od zagotovitve 2,5 milijona dolarjev zasebnih naložb novembra lani. Naložbeni krog, ki so ga vodili Woodstock, NGC Ventures in AU 21 Kapital je družbi omogočil, da je še naprej razvijala svoj tako imenovani ekosistem NFT “množičnega trga”.

Prejšnji članekNovi vodja OCC zahteva pregled pravil o kriptovalutah
Naslednji članekUpravitelji premoženja UBS, Pimco, T. Rowe Cena Previdnost pri vlaganju kriptovalut, pričakujte stroge predpise

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments