16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Lekcija naučena? Sky Mavis se združuje z Google Cloud, da se izogne ​​še enemu Roninovemu vdoru

- Advertisement -

Google Cloud bo pošten validator prizadevanj za Ronin v skupini vozlišč skupaj z Animoca Brands, DappRadar in Nansen.

600 Celotni ogledi

59 Celotni deleži

Medtem ko se nekateri ne morejo izboljšati zaradi hekerskih incidentov in bi morali vedno pustiti brisačo, so drugi pripravljeni dvigniti koščke, se učiti iz svojih pomanjkljivosti in se oddaljiti od tega zaradi enega drugega sferičnega.

V obvestilu, poslanem Cointelegraphu, so ustvarjalci Axie Infinity Sky Mavis priznali, da so se združili z Google Cloudom, da bi okrepili varnost skupnosti blokovnih verig Ronin in sledili svoji domišljiji in predvidevanju ustvarjanje nagrajujočega igričarskega vesolja.

Z večletnim sodelovanjem bo Google Cloud pošten validator prizadevanj za Ronin v skupini vozlišč skupaj z Animoca Brands, DappRadar in Nansen. Podjetje bo prevzelo vlogo spremljanja časa delovanja validatorja in prispevalo h kolektivni varnosti skupnosti.

V skladu z Vietom Anh Hojem, soustanoviteljem in tehničnim direktorjem Sky Mavisa, je ena izmed razlag za sodelovanje i zmožnosti samodejnega skaliranja in samodejnega uvajanja pripomočkov Google Cloud. Poudaril je, da:

»To osvobaja naše inženirje, da razvajajo nedavne uporabnike terena in uživanja z medsebojno povezanimi in poglobljenimi izkušnjami – vse brez motenj vznemirljivega igranja.«Ruma Balasubramanian, izvršna direktorica pri Google Cloud, je priznala, da so bo sodeloval s Sky Mavisom, da bi dopolnil svoj načrt in povečal skupnost Ronin s stabilnejšo infrastrukturo. Izvršni direktor je dodatno pohvalil koncept play-to-kind (P2E), ki ga je ustvaril Axie Infinity, in poudaril, da obstajajo povsem drugačne potencialne možnosti, ki bi morda na priložnost na priložnost izšle tudi iz sodelovanja.

Povezano: Igranje iger P2E je v zaostanku, toda Axie Infinity (AXS) bi se po možnosti za vsako priložnost prav tako vrnilo iz treh ključnih razlogov

Sodelovanje s storitvijo Google Cloud je del prizadevanj družbe Sky Mavis, da poveča svoje varnostne funkcije, da bi odpravili še en incident, ki bi lahko užival v vdoru Ronin. Podpora marca, skupnost Ronin je bila kršena, izgube so bile ocenjene na več kot $600 milijonov. Ves čas vdora je imelo Sky Mavis finest 9 validatorskih vozlišč. Zaenkrat je družba priznala, da ima potrjevalna vozlišča in si prizadeva razviti številko za .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -