24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

LG Electronics pridobi patent za TV z vgrajenimi vidiki trgovanja NFT – kako deluje?

- Advertisement -

Dobava: gradivo spletne strani LG LegitPredložitev podjetja LG Electronics za čudovit televizor, ki temelji na verigi blokov, je bila danes zabeležila Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO). Predvsem je podjetje zaprosilo za patent novembra 2021 vendar dokumentacija WIPO zahteva 400-mesečno obdobje pripravljenosti pred takšnimi objavami, kar pomeni, da je pristop v teku. V vmesnem času se LG ozira naprej v naslednje faze, ki obešajo celovit pregled izuma na odločite se, ali bo patent morda odobren ali zavrnjen.

Cilji LG za olajšanje NFT-jev Trgovanje na televizorjih Trim Najtišji izum LG Electronics je namreč zasnovan tako, da omogoča trgovanje z NFT na njihovem Trim televizorji. Stranke bi morda bile pripravljene povezati svoje kripto denarnice in tržni strežnik NFT za zajemanje v transakcijah z nezamenljivimi žetoni.

Ko so povezave vzpostavljene, bo koda QR na zaslonu vodila uporabnike skozi transakcijsko opravilo in porabo njihovih kripto žepov.

Pred tem izumom je LG že lansiral platformo NFT , znano kot »LG Art Lab Market« na verigo blokov Hedera septembra 2022. To je čudovitim televizorjem z operacijskim sistemom webOS 5.0 in novejšimi tehnikami omogočilo nemoteno izmenjavo digitalnih umetniških del na svojih širokih zaslonih.

LG ima tudi svoje kripto žepe, znane kot “Wallypto”, ki olajšajo transakcije na trgu NFT. Posledično ima podjetje že tako trg kot žepe v težavah.

Zdaj ni izrecno omenjeno, ali čudoviti televizorji bodo okrepili druge aplikacije za zabave ob tretjem rojstnem dnevu ali samo črpali številne žepe Wallypto za trgovanje z NFT.

LG in različna gigantska tehnološka podjetja povečujejo funkcionalnosti elektronskih naprav Kot svet gre bolj digitalna, širokotehnološka podjetja prav tako uporabljajo zgradbo z različnim blagom, da povečajo izkušnje posameznih oseb. Poleg tega najtišji zapah za popestritev trgovanja z NFT na svojem televizorju, LG in celo Samsung sta se podala v trendovski Web3 , Crypto, Blockchain in Metaverse svetovi.

Za obdobje njegove letne enake zastarele sestave v 113966, LG opremljen se namerava okrepiti proti orodju za proizvodnjo in prodajo, ki temelji na verigi blokov.

Poleg tega so LG-jevi načrti za diverzifikacijo v prodajo in posredništvo kripto lastnine sprožili špekulacije, da bo podjetje morda veliko prej ali pozneje odprite zamenjavo kriptovalute.

Po drugi strani pa je tiskovni predstavnik podjetja lani ovrgel te špekulacije, navaja, da ni bilo nobenih konkretnih odločitev. Kljub temu je LG naredil pomembne korake za povečanje svoje udeležbe pri integraciji NFT.

Januarja je LG sklenil partnerstvo z oblakom tehnološke platforme Pixelynx in Oorbit z namenom vključitve metaverzuma v svoje čudovite televizije.

Oorbit je opremil tudi sodelovanje na Twitterju, s poudarkom na njihovem nepristranskem prenosu “interoperabilnih digitalnih svetov na televizorje LG.”

Ta integracija bo uporabnikom televizorjev LG omogočite, da na svojih televizijskih zaslonih uživajo v številnih igrah za več igralcev, ki jih poganja umetna inteligenca, in koncertnih dogodkih. Prej marca 2021, je LG sodeloval s podjetjem Seoul Auction Blue, osredotočenim na NFT, da bi izvedel pobude za umetniška dela, ki temeljijo na NFT. Samsung je še eno južnokorejsko tehnološko podjetje, ki dela pomembne korake proti NFT in metaverse. V 2022 je podjetje opremilo mešanje platforme NFT v svojih televizorjih, vključno s QLED, Micro LED in The Body. Samsung ima tudi kapitalsko vejo prizadevanj, “Samsung Naknadno,« ki vlaga v nezamenljive žetone in metaverse. Januarja je lansiral prodajalca metaverse v Decentralandu 2022, da kopirate pravo trgovino na Washington St., trenutno okrožje Meatpacking mesta York City.

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne novice dan za dnem Hitro 3 minute spoznavanja prav tega trenutne kripto informacije!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -