-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice LGND kurira večjo umetniško galerijo NFT na ComplexCon

LGND kurira večjo umetniško galerijo NFT na ComplexCon

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Austin, Teksas – LGND Art Inc. napoveduje svoje največje kuratorsko prizadevanje do zdaj, glavno umetnost NFT oddaja v obliki galerije, ki se pojavi izključno na ComplexCon 2021. Sponzorira Coinbase, razstava bo vključevala svetovne umetnike v edinstveno skupino, ki vključuje Mad Dog Jones, James Jean, Joshua Davis, Matt Gondek, Fvckrender, Michael Kozlowski, Victor Mosquera, Blake Kathryn, D*Face in Micah Johnson. LGND Art bo gostil dražbe in ponudbe izdaj od 6. novembra .

S ciljem izkoristiti prekrivajoče se skupnosti umetnosti, mode in glasbe , LGND Art bo vsem udeležencem ComplexCona zagotovite brezplačen NFT Michaela Kozlowskega. Ta uvod v NFT za širšo publiko bo olajšal širitev na željno množico kulturnih navdušencev.

LGND Art, ki so ga ustvarili umetniki za umetnike, pooblašča svojo skupino svetovno znanih umetnikov, da integrirajo svoja dela v kriptoekosistem pod lastnimi pogoji, dosežejo širše občinstvo in zaščitijo svojo digitalno zapuščino s tehnologijo veriženja blokov. .

“LGND verjame v opolnomočenje umetnikov in prihodnost umetnosti, ” pravi Ty Carter, vodja kreative pri LGND Art. »Umetnost je odličen komunikator, ki nas vse povezuje. Medij NFT se še naprej razvija v nove oblike, ki spodbujajo novo tehnologijo in spreminjajo naš način interakcije med analognim in virtualnim. LGND je ponosen, da skrbi za to impresivno galerijo in sodeluje s to zgodovinsko skupino umetnikov.

“Verjamem, da smo prišli do revolucionarnega trenutka v evolucija umetnosti v naši kulturi. Delo na kuriranju oddaje z izjemno vitalnimi umetniki v tej oddaji za ComplexCon je sijajna priložnost za nadaljnje vžiganje dinamične skupnosti na stičišču umetnosti in tehnologije,« je dejal Ronnie K. Pirovino, glavni kustos pri LGND Art.

O LGND Art

LGND je visoko kurirana platforma za digitalno umetnost NFT, ki so jo zgradili umetniki za umetnike. LGND omogoča umetnikom, da svoje delo vključijo na trg NFT pod lastnimi pogoji, dosežejo svetovno občinstvo in zavarujejo svojo digitalno zapuščino prek tehnologije veriženja blokov. LGND spodbuja dinamično interakcijo in izmenjavo med vrhunskimi zbiratelji in umetniki svetovnega razreda.


Medijske poizvedbe: Hijinx PR | Heidi Johnson |heidi@hijinxarts.com


| 720.204.720
To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Apple Co-Founder Steve Wozniak Warns Governments Will Never Allow Crypto to Be Out of Their Control


Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments