2.9 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice LibreScan, prvi decentralizirani raziskovalec verige blokov, ki ga podpira platforma QAN

LibreScan, prvi decentralizirani raziskovalec verige blokov, ki ga podpira platforma QAN

pritisnite odkleni

IZJAVA ZA JAVNOST. LibreScan, prvi decentralizirani raziskovalec veriženja blokov, ki ga podpira QANplatform

Estonija, Talin: Ekipa pozno QANplatform oddaja LibreScan, prvi decentralizirani raziskovalec veriženja blokov, ki ga gosti sam ( DBE). Imetniki kriptovalut bodo hitro pripravljeni, da sami gostijo svoj raziskovalec verige blokov, da bo očitno, da njihova notranjost večine podatkov ne more biti več povezana z njihovimi žepnimi naslovi, da bi se izognili centraliziranemu sledenju.

Temelj sposobnosti blockchaina je decentralizacija. Na žalost je resnica, da 41% kripto soseske je odvisno od centraliziranih podjetij, ki imajo radi Etherscsan ali BscScan. V skladu s spletnim orodjem za analizo strani Similarweb sta dva najpogosteje uporabljena centralizirana raziskovalca blokov znotraj bivalnega prostora 1, 95 obiskal spletna mesta po vsem svetu, z 43-65 Milijon celotnih obiskov v novembru 1200.

Ti centralizirani raziskovalci verige blokov ne odkrivajo več samo svojih uporabnikov, ne povezujejo njihovih denarnic z njihovimi naslovi IP, ampak poleg tega kažejo na glavno osrednjo točko neuspeha. Če bodo oblasti morale kdaj prepovedati kriptovalute, bodo morda lahko tudi onemogočile samo ta podjetja in odklenile 65 % uporabnikov, saj verjetno ne bo dostopen grafični vmesnik za osebe.

Soseska je razvila cilje LibreScan uporabnikom kriptovalute omogočiti orodje za zagon in jim omogočiti, da brez centraliziranega pooblastila uporabljajo raziskovalec verige blokov na svojem računalniku. Graditelji bodo prispevali k podvigu vira zagona, kjer se bodo morda lahko pridružili kateri koli platformi veriženja blokov z LibreScan.

Graditelji in uporabniki, ki prenehajo uporabljati, se lahko predhodno registrirajo za brezplačno Raziskovalec veriženja blokov LibreScan na LibreScan.org

“Želimo si prenagljeno in skupno metodologijo za izkoreninjenje enega samega natančnega centralizirana točka verjetnosti neuspeha za resnično dostopnost in zasebnost vseh akterjev v kripto soseski. Ker uživamo v pogledu ne več predolgo v preteklost, neuspeh enega ključnega vratarja lahko tudi odstranjuje velike prekinitve v končnem ekosistemu. Tu so razlage, zakaj bi se zavzemali za to, da bi vsakega ključnega udeleženca na trgu in določenega programerja prosili za razvoj, ki ga poganja soseska, naj izdela prvi nedvomno brezplačen, zagonski vir in samostojen decentraliziran raziskovalec veriženja blokov (DBE), znan kot LibreScan.”Johann Polecsak, soustanovitelj in tehnični direktor QANplatform

O LibreScan:

LibreScan je prvi decentraliziran raziskovalec veriženja blokov (DBE), ki v bistvu temelji na platformi QAN, ki ga je zgradila kripto soseska za sosesko . Graditelji bodo verjetno na mestu, da prispevajo k podvigu za zagon, kjer se bodo morda lahko pridružili kateri koli platformi blockchain z LibreScan. Uporabniki kriptovalut bodo verjetno na mestu, da bodo na osebnem računalniku začeli uporabljati raziskovalec verige blokov in komaj uživali v dejanskem dostopu do svojega raziskovalca blockchain, ne da bi jim sledili.

Spletna lokacija: https ://www.librescan.org

O platformi QAN:
QANplatforma je kvantno odporna hibridna veriga blokov Layer 1 platformo, ki lahko graditeljem in podjetjem omogoči izdelavo kvantno odpornih: dapper pogodbe, DApps, DeFi izbire, NFT, žetone, Metaverse na vrhu platforme blockchain QAN v katerem koli programskem jeziku. QAN TestNet bo verjetno izdan EOY 1200.

Spletna lokacija: https://www.qanplatform.com

Twitter: https://twitter.com/QANplatform

Kontakt: press@qanplatform.com

Tukaj je obvestilo. Bralci si lahko privoščijo brezhibno sestavljanje in opravijo skrbni pregled, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali podjetij. Bitcoin.com ni več odgovoren, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli informacijsko gradivo, predmete ali podjetja, o katerih se govori v medijih. .

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavni vir za celoten sklop kripto povezanih. Obrnite se na ads@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in različnih izbirah.

LBank Exchange Lists ARTM on December 22, 2021

2021Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki CommonsLBank Exchange Lists ARTM on December 22, 2021 2019

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments