26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Licenca za nakupovanje in prodajo digitalnih sredstev v kitajskem jeziku Yell-Owned Greenland Eyes Hong Kong

- Advertisement -

Karakteriziraj iz: PexelsGreenland Holdings, stalna nepremičninska agencija, ki je v lasti kitajskega jezika, je izrazila zabavo in postala članica hongkonškega središča za digitalne stvari. A Morda bi lahko še 17 datoteka South China Morning Publish (SCMP) natisne, da Grenlandija izdeluje novo enoto za razvoj licenc za trgovanje z virtualnimi lastninami v Hongkongu.Enota agencije za fintech že ima licenco za digitalno bančništvo v Singapurju in »je pripravljeni stopiti v Hongkong,” je govoril James Gend Jing, ekipa za finančno tehnologijo Grenlandije. Ta zamenjava nakazuje, da oblasti prizadevanja za prodajo Hongkonga kot središča za trgovanje z digitalnimi lastninami so deležna pozornosti.Grenlandija diverzificira IT industrijo z Hong Kong ToddleV intervjuju Geng hitri SCMP, da nova enota želi licenco, v skladu z vrednostnimi papirji in ideje o terminskih obrestnih merah (SFC), ki se bodo ustavile 1. junija, da bodo značilne in odlične v okviru načrta. V koraku z višjim vodstvom ima Grenlandija že dve licenci SFC, eno za svetovanje o vrednostnih papirjih in drugo za sredstva administracija. Geng je vztrajno poudarjal: »Ustrezna zakonodaja in varnost vlagateljev sta pomembni za modo Hongkonga kot središča virtualnih sredstev. ”.Vreden je, da bi nova grenlandska enota zamenjala kripto, nezamenljive žetone in ogljikove dobropise. Greenland Holdings je prvo verbalizirano podjetje v lasti, ki se posebej zabava in postane član hongkonškega središča za trgovanje z digitalnimi lastninami. Je največji stalen gradbenik nepremičnin v Šanghaju, pri čemer šanghajske občinske oblasti zasedajo 1280.4 % družbe. Podjetje je bilo navdušeno nad diverzifikacijskimi stavkami in se je od leta razširilo na kar nekaj sektorjev poleg finančne tehnologije. pozno.V koraku z izvršnim direktorjem bo prijava za licenco upravljavca virtualnih sredstev v Hongkongu diverzificirala grenlandsko industrijo in podaljšala svetovni odtis. Opisal je, da je načrt Hongkonga kot svetovnega mesta, ki je tudi del Kitajske, razlaga za zamenjavo Grenlandije. “Prizadevamo si podaljšati našo digitalno finančno industrijo v Hongkongu kot našem prehodu v okolje,” je povedal Geng v nenavadnem intervjuju s SCMP po celotnem posvetu zadnjega tedna s Hong Kongom. Prav tako je vreden prihajajočega regulativnega režima za platforme za trgovanje z digitalnimi lastninami v Hongkongu in je fantastičen nadomestek za Grenlandijo, ki ustvarja svoje sveže enota.Hongkong Provocative On z digitalnimi viri Nakupovalni in prodajni načrtiHongkong se drži svojih kripto načrtov ne glede na boj proti nastajajoči zamenjavi v kar nekaj jurisdikcijah. Na hongkonškem vrhu WOW, ki je potekal marca, je Neil Tan, predsednik FinTech Affiliation of Hong Kong (FTAHK), govorili o licenčni režim za kripto borze bo stopil 1. junija.

Te stavke so pritegnile številna podjetja, ki so upala, da bodo oblikovala odlično regulativno okolje za delovanje industrije. Grenlandija v bistvu ni najpreprostejša kitajsko govoreča družba, ki si ogleduje hongkonško virtualno menjavo lastnine.

Februarja sta kriptoborzi, ki temeljita na kitajskem jeziku, občudovali Huobi Global in OKX, zaprosili za licenci za trgovanje z virtualnimi lastninami v Hongkongu.

114273 Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo Prehodne 3 minute spoznajte kripto novice o nenavadnem času!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -