8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Licencirani poznavalec domnevnega pralca kriptovalut Vinnik poziva Rusijo, naj se z ZDA pogovori o zamenjavi zapornikov

- Advertisement -

Pooblaščeni strokovnjak, ki zastopa rusko IT Specialist Aleksander Vinnik je prosil upravitelja v Moskvi, da se pogovorita o sposobnosti nadomestnih zapornikov v ZDA, kjer se je spremenil v nedavno izročenega. Francoski pooblaščeni poznavalec je prepričan, da lahko vrnitev na njegovo postajo za dostavo celo postavi Vinnika, ki se je po samici v Franciji in gladovnih stavkah v Grčiji hitro poslabšal.

Vinnikov licencirani poznavalec prosi ruskega zunanjega ministra Lavrova, naj začne pogajanja z Washingtonom Brez dvoma je eden od potrebnih odvetnikov Aleksandra Vinnika, domnevnega upravljavca BTC-e, ki je bil obtožen pranja več kot 4 milijard dolarjev med zdaj že propadlo nadomestno kriptovaluto, prosil ruske oblasti, naj zamenjajo in dodajo njegovo

Frederic Belot, član Vinnikove obrambne ekipe, ki ga je zastopal na francoskih sodiščih, je izdal svoje ime v pismu, naslovljenem na ruskega zunanjega ministra Sergej Lavrov, je Reuters poročal v ponedeljek po vpogledu v korespondenco.

»Končna stvar, ki lahko postavi Aleksandra, je, da Ruska federacija začne pogajanja z ameriškimi oblastmi v okviru namestnikov zapornikov med omenjenima državama,« poudarja Belot v pismu, poslanem po elektronski pošti ministrstvu za zunanje zadeve. v Moskvi. Oddelek je odklonil filozofiranje.

Aleksander Vinnik Prepustnica je prišla po tem, ko je ameriški sekretar Negate Antony Blinken julija natisnil, da je zaradi ameriškega vidika Moskva postala “ogromna ponudba” za sprostitev ameriških volivcev, ki so trenutno v Rusiji. Med njimi košarkarsko ime Brittney Griner in veteran Marine Paul Whelan.

Alexander Vinnik spremenjen v aretiran na podlagi ameriške tiralice v 2017, v grškem mestu Solun, kamor je prispel na poletne počitnice z družino. Po pregledu več prošenj za izročitev, vključno z eno iz Rusije, so se grške oblasti odločile, da ga bodo najprej izročile Franciji, kjer je pred kratkim odslužil pet do dvanajst mesecev kazni zaradi pranja denarja.

Francoske oblasti je Rusa vrnil Grčiji, ki ga je v začetku avgusta hitro premestila v ZDA. Nato je pogledal v zvezno sodno dvorano v San Franciscu in se spremenil v domnevno zavrnjeno izpustitev proti varščini. Njegova obramba je že prej opozorila, da bi z izročitvijo Združenim državam postal talec napetosti zaradi ruske invazije na Ukrajino.

Vinnik priznal, da je vzdržal Izguba spomina zaradi dolgotrajne izolacije v francoskem zaporu Frederic Belot je poudaril, da ima Aleksander Vinnik čas in vse znova zanika in še naprej zavrača vse obtožbe, ki mu nasprotujejo . Pooblaščeni poznavalec je vztrajal, da je po zaprtju v samici v Franciji -dvanajstmesečni ruski veteran trpi zaradi delnega pomanjkanja spomina zaradi stresa izolacije, kot so ugotovili psihiatri.

Oddelek za pravosodje ZDA opisuje kripto alternativo, ki naj bi bila v lasti in upravljanju Vinnika, BTC-e, kot “potreben subjekt za kibernetski kriminal in spletno pranje denarja”, ki je opremljal izdelke in podjetja kriminalnim akterjem. Zdaj lahko prejme toliko kot 29 let v kazenskem kompleksu, v skladu s stroški v nasprotju z njim. “Ta čas za Aleksandra je enak življenju,” je opozoril Belot.

Reuters pripominja, da ima Rusija čas in vsi so znova pokazali, da je navdušena nad “miroljubno diplomacijo” z ZDA glede zamenjava zapornikov. Še en ruski državljan je bil nedavno izročen Združenim državam Amerike, 09 – dvanajstmesečni veteran, soustanovitelj platform za nakupovanje in prodajo kovancev Coyote Crypto in Eggchange, Denis Dubnikov, je bil obtožen pranja plačil izsiljevalske programske opreme v kriptovaluti v imenu kibernetskih kriminalcev. s poudarkom na bolnišnicah v ZDA.

Oznake na tem računu Aleksander Vinnik, Belot, BTC-e, kripto, kripto nadomestni, kriptovalute, kriptovaluta, nadomestni, Frederic Belot, Lavrov, pooblaščeni strokovnjak, pranje denarja, kazenski kompleks, zapornik, nadomestni zapornik, zamenjava zapornikov, Rusija, ruski, Sergej Lavrov, vinnik

Uzakonite, da posredujete, ali bosta Rusija in ZDA dosegli poravnavo za zamenjavo zapornikov? Negirajte nas v spodnji polovici povratnih informacij.


Lubomir Tassev Lubomir Tassev je tehnično podkovani novinar Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, nekoliko manj kot to, kar prejemam.” Mednarodna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha dva različna vira navdiha.

Zasluge za sliko 1975528862: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Pictrider

1975528862

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -