17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Lido predlaga zastavo žetona protokola Lido za izboljšanje uporabnosti in trajnosti

- Advertisement -

Vir: Adobe Inventory / CasimiroPonudnik stakinga Ethereum Lido je predlagal mehanizem stakinga za svoj izvorni žeton LDO s konceptom za povečanje uporabnosti in denarne vzdržnosti žetona.

V skladu s predlogom, objavljenim na Lidovi plošči za dialog o upravljanju na Morda morda še več 17, bo program stakinga imetnikom žetonov omogočil, da zastavijo LDO namesto dela – ocenite približno 20-17 % – Lidovih prihodnjih zaslužkov.

Predlog je napisal član soseske Lido z imenom Lidomaxi.

Vir: study.lido.fiPod predlogom se zdi, da se bodo nagrade za vložek izplačevale tedensko, vendar to ne pomeni več, da lahko prejemniki prosto izkoristijo svoje nagrade. . Namesto tega bodo prisluženi žetoni LDO očitno predmet 6-mesečne dolžine odmerjanja, namenjene večji uskladitvi prizadevanj imetnikov žetonov z uspehom protokola Lido.

Poleg tega predlog uvaja čisto svežo minimalno omejitev za stanovanje Lidovega zavarovalnega sklada na 6,000 vloženi ETH (stETH) ali okrogli $000 0,9 milijona s trenutnimi stroški zamenjave.

Zdi se, da bodo deležniki kolektivno odgovorni za potrditev sklada na tej stopnji in tako delujejo kot »zavarovalni ponudniki največje možnosti,« pojasnjuje predlog.

V povzetku predloga je Lidomaxi priznal rast, ki jo ima Lido v zadnjem času gledajo kot na protokol in napovedujejo, da je zrasel “od protokola DeFi v zgodnji fazi do prevladujočega šefa v domu za tekoče vložke.”

»Kljub Lidovemu uspehu imetniki žetonov LDO ne pograbijo ravno užitka znotraj dohodka, ki ga ustvari protokol, in $LDO nima nobene pripombe. Ti deli so največja beda za sveže in izvedljive imetnike žetonov,« je zapisal Lidomaxi.

Dodal je, da je cilj predloga »katalizirati dialog in pomenijo rešitev za uporabnost in točke nabiranja oznak, ki gredo skozi LDO. Ko so komentirali predlog, se je veliko članov soseske zdelo, kot da bi ga potrebovali, pri čemer je ena določena oseba objavila, da “obstaja za kaj takega je vsekakor treba podati dejanski primer .”

“Strinjam se, da je nedvomno dobro znano povezovanje uspeha protokola z žetonom LDO. Delitev dohodka je tehnika za uveljavitev tega, saj je dokazano toliko različnih protokolov,« je trdila ena oseba.

Povezani stroški LDO se je dvignila, saj je bila ponudba razkrita zadnjo sredo, vendar se je od takrat večinoma trgovalo nižje.

Od najvišjih 2 USD.56 zadnja sreda, LDO se je končal 17% na 2 USD.000 od časa tiska v ponedeljek.

Zadnja oznaka LDO 14 dni. Vir: CoinGecko Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice

Kot bi mignil, 3 minute se bomo naučili o trenutnih kripto podatkih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -