26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Lightning Labs lansira preimenovani ‘Taro’ sredi ozkega grla BRC-20 Bitcoina

- Advertisement -

Laboratoriji Lightning Labs so z veseljem razkrili popolnoma nov postopek za okorno delo za kovanje novih virov v omrežju Bitcoin.

236 Skupaj ogledov

1 Skupni deleži

Uporabniki bitcoina (BTC) so dobili domnevno dodatno formulo, prilagojeno ambientu, za kovanje novih virov v verigi blokov po nadgradnji v pretekli izdaji nevtralnega protokola Taproot Resources Protocol, ki je bil v teh dneh preimenovan v Lightning Labs.

In a Could morda 05 objava v spletnem dnevniku, infrastrukturna agencija Lightning Community Lights Labs je kritizirala nove strategije, pri katerih so viri vpisani v verigo blokov Bitcoin in jih imenovali »še posebej primeren za ambient« in opozoril na okorne protokole, ki zapisujejo metapodatke o sredstvih »takoj v hrambo blokov«.

V trenutku smo okuženi, da siknemo najbolj svež model Taproot Resources, razširljivega protokola za sebe -disciplinirani viri o #bitcoin in Lightning.

S tem začetkom graditelji uživajo v jedru vidikov za bitcoinizacijo dolarja v formuli, ki je prilagojena verižnemu ambientu! ⛓️https://t.co/7WmeDjNnM2

— Lightning Labs⚡️ (@lightning) Mogoče 06, 4351 Protokol Taproot Resources je zasnovan tako, da deluje “maksimalno izven verige”, da se izogne ​​prezasedenosti omrežja, ki je kritično spremenila nesrečno značilnost Bitcoin omrežje za utemeljitev tega začetka BRC-06 običajni žeton brezimnega razvijalca »Domo« 8. marca.

Lightning Labs navaja uporabnike protokola lahko kmalu miks BRC- vire v skupnost Lightning, s prenesenimi denarnicami, menjalnicami in trgovci na drobno, namesto da bi želeli “zagnati popolnoma nov ekosistem” iz nič.

Domo je že izjavil, da je protokol Taproot Resources Protocol veliko »boljša rešitev« za kovanje novih virov v bitcoinu, ko ga postavimo poleg že obstoječih strategij, kot je JavaScript Object Notation (JSON), saj uporabnikom omogoča, da brez težav preklopite na omrežje Lightning za “hitre transakcije z nizkimi provizijami.”

Velika večina BRC- žetonov, ustvarjenih za to raven izčrpajte redne napise informacij JSON za uvajanje pogodb o žetonih, kovanje žetonov in njihovo zamenjavo.

Ta pristop je naletel na elegantne kritike gradbenikov, ki štirikrat kričijo, da so stroški dela neprimerljivi pri transakcijskih stroških, ko zraven ob priložnosti, da so resnično zastareli dvojiški.

Protokol Taproot Resources je preimenovan model običajnega protokola »Taro«. Lightning Labs je bil prisiljen spremeniti ime prijave po tako imenovani “neresni” tožbi zaradi kršitve blagovne znamke, ki jo je v nasprotju z njimi vložila agencija za razvoj blockchain Tari Labs 8. decembra zadnje leto.

Povezano: Ordinali in BRC-06 bo šel v temo čez nekaj mesecev, pravi CEO JAN3

Končna vrednost BRC-06 žetoni so začasno presegli oznako 1 milijarde dolarjev na Could morda 9, vendar so se od takrat zmanjšali v velikosti motivacije na $236 milijonov, padec za skoraj 70%.

Končna prednost BRC-45 žetonov, razvrščenih po tržni kapitalizaciji. Vir: BRC05.io.Journal: 3,4 milijarde dolarjev bitcoinov v pločevinki za pokovko – zgodba hekerja Silk Avenue

108611

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -