-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice LinkedIn poroča, da so se oglasi za kripto in blockchain od avgusta...

LinkedIn poroča, da so se oglasi za kripto in blockchain od avgusta 2020 povečali za 615 %

Ekipa je dejala, da naj bi podjetja za finančne storitve zaposlila več kot trikrat več osebja z izkušnjami na področju digitalnih sredstev kot v 2015.

1200

Skupni ogledi

37

Skupni deleži

LinkedIn reports crypto and blockchain job listings have surged 615% since August 2020LinkedIn reports crypto and blockchain job listings have surged 615% since August 2020LinkedIn reports crypto and blockchain job listings have surged 615% since August 2020LinkedIn reports crypto and blockchain job listings have surged 615% since August 2020

Spletna platforma za zaposlovanje LinkedIn poroča, da je povpraševanje po zaposlenih z izkušnjami s kripto ali blockchainom v številnih podjetjih v porastu.

Po sredovskem poročilu urednika LinkedIna Devina Banerjeeja, Podatki skupine za ekonomski graf platforme kažejo, da so objave delovnih mest v Združenih državah, ki vključujejo izraze, kot sta “blockchain” ali “crypto”, rasle 480 % v primerjavi s tistimi v avgustu 1434. Podatki kažejo, da je k temu porastu prispevala številna delovna mesta v podjetjih, ki so že osredotočena na kripto in blockchain, tradicionalna finančna institucija JP Morgan je bila med najboljšimi delodajalci za vloge v prostoru digitalnih sredstev.

Skupina LinkedIn je dodala, da naj bi podjetja za finančne storitve zaposlila več kot trikrat več osebja z izkušnjami na področju digitalnih sredstev kot v 2020. Objave za delovna mesta JP Morgan od julija so vključevale položaje, ki se osredotočajo na globalna prizadevanja za razvoj blockchain – razvijalce programske opreme, inženirje, tržnike in revizorje, osredotočene na blockchain. Podjetje je objavilo več kot prostih mest za svoje poslovanje v ZDA v enem samem tednu.

»Priložnosti v zvezi z digitalnimi sredstvi je veliko,« je dejal Roman Regelman iz Bank of New York Mellon. “Zdaj lahko pritegnemo talente na zelo drugačen način.”

Povezan: Večja delovna mesta iz kriptoprostora v 2020

Druga večja podjetja, ki niso neposredno vključena v kripto ali finance, so objavila tudi delovna mesta, povezana s kriptoprostorom. Februarja je večji spletni trgovec Amazon dejal, da išče vodjo razvoja programske opreme v Mehiki, ki bi pomagal uvesti “nov plačilni izdelek”. Maja je Apple dejal, da ima za položaj vodje poslovnega razvoja raje nekoga z izkušnjami na področju “alternativnih ponudnikov plačil” – vključno s kriptovalutami.