2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Liquid Craft's Dragon and Bourbon NFT Series

Liquid Craft's Dragon and Bourbon NFT Series

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Danes, Liquid Craft je objavila datum lansiranja svoje prve serije NFT, ki bo v živo objavljena oktobra 31 ob PM PST za predprodajo in oktober 31st PM PST za javno prodajo. Prva serija Liquid Craft NFT v načrtu se imenuje Dragons and Bourbon , pri čemer je vsak NFT vezan na fizično steklenico ročno izdelanega burbona, ki se lahko trguje kot kateri koli drug NFT ali unovči za fizični izdelek.

Liquid Craft načrtuje izdajo celotnega trga v prihajajočih mesecih, da bi pivovarnam, destilarnam in vinarjem zagotovili platformo za predstavitev svoje obrti mednarodnemu občinstvu. Ta izdaja NFT je uvodni korak v načrtu tega morebitnega trga.

Kupci serije Dragons in Bourbon NFT bodo tudi izpolnjuje pogoje za izdaje domačega žetona $CRAFT ter ekskluzivne popuste in ponudbe prihodnjih izdaj Liquid Crafts.

The Dragons and Bourbon NFT Series

Prva začetna kovnica podjetja Liquid Craft – Dragons & Bourbon (D&B), je na voljo samo v tej omejeni zbirki kot del te predstavitve. Liquid Craft je vzel najbolj občutljive, ročno izdelane, edinstvene burbone, ki so na voljo, in te steklenice tekoče umetnosti povezal z omejeno izdajo NFT.

Ta drobnoserijski fini burbon je izdelal

The Heart Destillery, ekipa mednarodnih, večkrat nagrajenih destilarjev iz čudovitih Kolorado Rockies. Destilarna Heart je uporabila domače in lokalno pridobljene sestavine za ustvarjanje edinstvene vrhunske serije, ki je ni mogoče ponoviti.

Airdrops za kupce prve izdaje

Serija je izdana v dveh ločenih nivojih, z 500 NFT na vsakem. Ena na Binance Smart Chain in drugo za Ethereum Network.

Začetni kupci, ki pridobijo Dragons in Bourbon NFT, bodo upravičeni za prejemanje airdrops izvornega žetona $CRAFT se zneski razlikujejo glede na kupljeno stopnjo, pa tudi ekskluzivne ponudbe, dogodke in samodejni vstop na vsa prihodnja nagradna igra.

Fine alkoholne pijače in NFT – zagotavljanje rešitev

Svet vrhunskih vin, redkih žganih pijač in žganih pijač je nenehno rastoči trg, na katerem se vrednosti povečujejo

prek 31% v zadnjem desetletju, medtem ko število potencialnih zbiralcev in vlagateljev poskuša izkoristite to vrednotenje je v istem času naraslo v nebo. Običajno postopki, ki so vključeni pri vlaganju v redke žgane pijače in dobra vina, vključujejo posredniške postopke, kot so posredniki in dražbene hiše. Pošiljanje in skladiščenje občutljivih steklenic prav tako povzročata pomisleke, zaradi katerih lahko vlagatelji iščejo alternativne naložbene izbire.

Liquid Craft lahko uporabi tehnologijo v pametnih pogodbah NFT, da odstrani te ovire in prinese nove naložbene priložnosti za zbiratelje obeh panog. Zbiralci NFT lahko zdaj trgujejo in zbirajo NFT z resnično vrednostjo. Tradicionalni vlagatelji teh žganih pijač in vin lahko uporabljajo NFT za enostavno trgovanje in nakup zbirateljskih alkoholnih pijač, medtem ko se steklenice varno hranijo pri izdelovalcu.

Za ustvarjalce, ki uporabljajo prihajajočo tržnico NFT, ki jo bo Liquid Craft kmalu izdal, lahko predstavijo svoj izdelek novemu mednarodnemu občinstvu. V času, ko je mednarodni turizem na rekordno nizkih , zmožnost zagotavljanja dodatnega toka prihodkov in trženja svojega izdelka novi bazi strank, bi lahko trg ponudil potencialno življenjsko linijo za panogo v težavah.

Liquid Craft Partnerstvo z vodilno SEO agencijo Coinpresso

Ekipa pri Liquid Craftu ima dolgoročno vizijo za prihodnost projekta, pri čemer je ta izdaja primer tega, kar prihaja v naslednjih nekaj mesecih. V teku je velik marketinški pohod za pripravo na datume lansiranja oktobra 29 in oktober 28st. Ekipa izvaja številne AMA-e z vplivnimi kripto skupinami in kanali, z veliko priložnostmi na uradnih straneh družbenih medijev Liquid Craft za pridobitev D&B NFT-jev in vpisov na seznam dovoljenih.

Za pomoč pri lansiranju in prihodnjih trženjskih prizadevanjih, Liquid Craft je k projektu Coinpresso, specializirano SEO in kripto marketinško agencijo vključil nove partnerje. , za pomoč pri lansiranju in vseh prihodnjih trženjskih prizadevanjih.

okt 29 predprodaja – oktober st. javna prodaja

Liquid Crafts Dragon in Bourbon serija NFT je prvi korak pri pomembnem vplivu na dve ločeni naložbeni industriji v eni potezi Z združevanjem globe prostor za naložbe v alkoholne pijače, z blockchainom in NFT, lahko Liquid Craft naredi omembe vredne izboljšave za oba hkrati, kar koristi vlagateljem, zbiralcem in industriji alkoholnih pijač v težavah.

Za udeležence na seznamu dovoljenih je datum lansiranja potrjen za oktober 12 ob 12 PM PST, z javno prodajo uradno objavljeno oktobra 12st ob 12 PM PST.

Twitter: https://twitter.com/CraftLiquid

Telegram: https:/ /t.me/Liquid_craft

Stik za medije:

Curtis Ramsay

Curtis@Coinpresso.io

To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike
: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons1874645608

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments