4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Liquid, ki je v lasti FTX, zaustavi vse nakupe in prodaje po umiku

- Advertisement -

Liquidova operativna razpad nastopi pet dni po tem, ko je nadomestni začasno ustavil vse dvige, ki je predložila tehniko gospodarskega razpada FTX.

627 Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

Liquid je prekinil vse nakupne in prodajne operacije na svoji platformi v skladu z navodili FTX Trading, ki jih je podjetje objavilo na Twitterju novembra 11. Trditev nakazuje, da je Liquid Alternate zaradi delovanja Chapterja zaustavil “vse oblike nakupa in prodaje” 10 na sodiščih Delaware.

»Odkar ocenjujemo temo, to držimo. Delamo skozi te motnje in si lahko preprosto prizadevamo, da bi na koncu predstavili popolnejšo posodobitev,« je dodal Liquid.

Operativna razpad družbe Liquid je nastopil pet dni po tem, ko je nadomestna prekinila vse umike na svoji platformi, pri čemer navaja skladnost z zahtevami prostovoljnega poglavja 11 tožbe. Japonska agencija za finančne družbe je poleg tega predhodno zahtevala drugo hčerinsko družbo FTX, FTX Japan, da novembra opusti industrijska naročila .

Kot je že poročal Cointelegraph, Liquid nikoli več ni bila najboljša podružnica FTX, ki se je soočala z motnjami, ki tehniko tekočih tožb za gospodarsko uničenje njegove matične družbe. Bankrotirani kriptoposojilodajalec Voyager Digital si je prizadeval pridobiti še enega kupca, potem ko je FTX US septembra kupil njegove vire. Cointelegraph je novembra poročal, da je kripto nadomestni CrossTower delal na revidirani ponudbi za vire Voyagerja, ker je podjetje ponovno odprlo postopek zbiranja ponudb 10.

Povezano: Ripple za zajemanje ponudb za vire FTX v obravnavo: Brad Garlinghouse

Druge podružnice FTX, vključno z LedgerX – ki deluje v industriji kot ameriški izvedeni finančni instrumenti FTX — si je aktivno prizadeval za odhod iz FTX. V koraku s strateškim pregledom globalnih virov FTX je bil LedgerX nekoč izvzet kot dolžnik pri oddaji gospodarske razsežnosti FTX. V skladu s pregledom podjetja za finančne storitve Perella Weinberg imajo številne regulirane ali licencirane podružnice FTX »solventne bilance stanja, odgovorno upravo in dragocene franšize.«

Perella Weinberg se je spotaknila o tem, da so nekatere hčerinske družbe FTX – vključno s FTX Japan, Quoine, FTX Turkey Teknoloji Ve Ticaret, FTX EU, FTX Alternate FZE in Zubr Alternate – dolžniki.

Nadomestna kriptovaluta Jap Liquid ustavlja vse nakupe in prodaje katere tehnike FTX predloži za Chapter 11 zaščita pred ekonomsko zniževanjem v ZDA.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -