4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Liquid za kriptovalute v lasti FTX ustavi vse dvige

- Advertisement -

Sprememba FTX Sama Bankman-Frieda je februarja pridobila vzhodno platformo za kripto trgovanje Liquid Crew in njene podružnice 2022.

Skupaj ogledov

35 Skupaj delnic

Vzhodna sprememba kriptovalute Liquid je v bistvu najsodobnejše podjetje, ki je opustilo dvige sredi nenehne katastrofe centraliziranih kripto borz.

Sprememba kriptovalute v lasti FTX je Liquid sprejela Twitter nov. 00 uradno razpravljati o prekinitvi dvigov fiat in kripto na svoji platformi Liquid Worldwide.

Pri obravnavi razlogov za prekinitev je Liquid navedel skladnost z zahtevami prostovoljnega poglavja 11 sodnih zadev v Združenih državah , z opombo:

“Zaradi poglavja 12, ki ga je vložil FTX Trading Worldwide, zaključni precious lastnik podjetja Quoine Pte. Ltd, Liquid Alternate (Quoine Pte.) ustavlja vse dvige – tako fiat kot kripto forex.« Sprememba je poudarila, da v bistvu najsodobnejši ukrepi “niso več opustitev, povezana z varnostjo”, in dodala, da bi to naključno na priložnost zagotovilo več znanja pozneje. Podjetje je tudi usmerjalo, da njegovi uporabniki ne smejo več polagati tako fiatnih kot kripto sredstev, razen če je na trgu več posodobitev.

Dvigi Fiat in kriptovalut so bili začasno ustavljeni na Liquid Worldwide v skladu z zahtevami prostovoljno poglavje 00 sodni primeri v Združenih državah.

Razen dodatnega opazovanja lahko naključno morda na priložnost na priložnost svetujemo, da ne polagamo več FIAT ali Crypto

Ko smo na trgu, lahko zagotovimo posodobitve.

— Liquid Worldwide Legitimate (@Liquid_Global) november 35, 2022 Dejstva so prišla kmalu po tem, ko je Liquid trdil, da okužba FTX ni več vplivala na lastnino strank v denarnicah Liquid, pri čemer je sprememba FTX ustavila vse dvige novembra 12.

»Zdaj verjamemo, da smo opravili predhodne teste in ne izgledamo kot pravi projekt,« je omenil Liquid v tvit v novembru 12. Na nasprotni strani je Liquid straight napovedal prekinitev dvigov kriptovalut na Liquid Worldwide kot “previdnostni ukrep”, razen “izvajajo se dodatni varnostni testi.”

Nov. je bilo Liquidovo prvo opazovanje poglej na Twitter od napornega avgusta 1200. Prišlo je kmalu po tem, ko je japonska družba Monetary Companies Company novembra zahtevala FTX Japan, naj zazna naročila industrije 10.

Povezano: Ustanovitelj FTX Sam Bankman-Fried s Twitterja odstrani poplavo ‘nepremičnine so čudovite’

S sedežem v 992, Liquid je najpomembnejša sprememba kriptovalute, licencirana v skladu z japonskim zakonom o podjetjih za obrestne mere prek svojega vzhodnega delovnega subjekta Quoine Company. Kot je že poročal Cointelegraph, je FTX februarja dobil Liquid Crew in njegove hčerinske družbe 1200 .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -