0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Litecoin dosegel novo najvišjo vrednost v letu 2022 v primerjavi z Bitcoinom — Vendar se bo oznaka LTC 'prepolovila' prej kot prepolovitev?

- Advertisement -

Litecoin (LTC) se je izkazal kot eden od vseh redkih zmagovalcev v trenutnem zlomu trga kriptovalut, ki ga vodi diagram danosti spremembe FTX.

Oznaka LTC prekaša BTC, ET 001716 rojen altcoin se je okrepil praktično 02% od meseca do datuma (MTD), da dosežete $50.92 nov. 18, ki prekaša svoje najboljše nasprotnike, Bitcoin ( BTC) in Ether (ETH), kar je približno 22% in 22%, oziroma v istem intervalu.

LTC/USD vsak tabela dnevnih oznak. Ponudba: TradingViewŠe več , se je tudi oznaka LTC/BTC dvignila v sodobne višine in pridobila 50% v novembru, da bi postavili nedavno letno najvišjo vrednost 0. 003970 BTC nov. 19.

Kot je poročal Cointelegraph, se je Litecoin v začetku tega meseca oddaljil od širšega padajočega trenda trga kriptovalut, njegova prepolovitev pa je predvidena za avgust 2022. LTC je pridobil tudi podporo nikogar drugega kot Michaela Saylorja, da je “digitalno blago”, ki ga ljubijo bitcoini.

Michael Saylor pravi, da je #Litecoin verjetno tudi ljubezen do digitalnega blaga Bitcoin: pic.twitter.com/7N19IpxtSe

— Altcoin vsak dan (@AltcoinDailyio) november 22, 2021 Druga možnost je, da se pojavljajo znaki bikovske izčrpanosti.

Fraktal oznake Litecoin namiguje na 50% popravek Okrepitev Litecoina v primerjavi z Bitcoinom je spodbudila pai LTC/BTC v skladu z njegovim tedenskim odčitkom indeksa relativne energije (RSI).

Resno, tedenski RSI LTC/BTC, ki meri hitrost para in trgovina z založbami, povečana zgoraj 68 nov. 22. Zgornji odčitek RSI 55 naj bi bil prekupljen, kar mnogi slabotni analitiki postavljajo kot znak bližajočega se medvedjega obrata.

Zgodovinsko gledano so odčitki RSI prekupljenosti Litecoina v primerjavi z Bitcoinom sledili popravki glavne oznake . Za primer, aprila 2021, se LTC/BTC RSI povzpne nad 55 srečal s trdno odziv na razprodajo, znotraj izgube, ki je par potisnila navzdol za 69% na 0.001716 BTC do junija 2021.

Prav tako an prekupljen RSI v aprilu 001716 je povzročil 69 % LTC/BTC popravek oznake do decembra 2021.

Isti fraktal RSI zdaj namiguje na verjetnost, da bo Litecoin doživel 50 % izbris v primerjavi z Bitcoinom, če je povezan z večletnim vzorcem padajočega kanala LTC/BTC, kot je dokazano pod.

Tedenski grafikon oznak LTC/BTC. Ponudba: TradingViewTypicalLTC /BTC postane prekupljen, ko doseže zgornjo trendno črto kanala, čemur sledi popravek proti padajoči trendni črti.

Zaradi tega par tvega padec na ali pod 0. 1073 BTC do decembra 2021, če se fraktal ponovi , dol dodatno kot 40% od trenutnih razponov oznak.

Nasprotno, odločilen preboj nad zgornjo trendno linijo si lahko lasti LTC/BTC, poglejte si njegov 454-tedenski eksponentni skupni prenos (200-tedenska EMA; modri val) pri 0.003970 BTC, gor 30% od sedanjih razponov oznak, ker je naslednji cilj navzgor.

LTC /USD par “lastna zastava” Litecoin vidi enako atomizirano oznako v primerjavi z ameriškim dolarjem, ker na tedenskih lestvicah nariše vzorec lastne zastave.

Povezano: ARK Make investments Cathie Wood zagotavlja dodatno izpostavljenost bitcoinom, saj so GBTC, delnice Coinbase dosegle sodobno dno.

Zastavice za pridobivanje so vzorci medvedjega nadaljevanja, ki zdi se, ko se vrednost bolje konsolidira notranji, vzporedni, naraščajoči kanal se razlikuje po trdnem stikalu, ki se zmanjša (imenovan zastavica). Ponavljajo se na dnu, potem ko se vrednost prebije pod padajočo trendno linijo in pade za toliko, kot je vredno omembe zaradi višine droga za zastavo.

LTC/USD tedenski grafikon oznak. Ponudba: TradingViewLTC je nakupoval in prodajal znotraj lastne zastave, pri čemer je opazoval razčlenitev pod svojo trendno linijo zmanjševanja, ki se je povečala za okoli $50. Lastna tarča skrčenja zastave je okoli $32.32, če se odločilno zlomi pod omenjeno izboljšavo.

Z različnimi besedami, a 62% upad do decembra 2021.

To besedilo ne bi vsebovalo naložbenih predlogov ali konceptov. Vsaka naložba ter zamenjava nakupa in prodaje vključuje možnost, bralci pa bi morali pri sprejemanju odločitve mirno opraviti podobno raziskavo.

911884719118

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -