0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Litecoin doseže 6-mesečno najvišjo vrednost, saj se cena LTC v 24 urah...

Litecoin doseže 6-mesečno najvišjo vrednost, saj se cena LTC v 24 urah dvigne za 20 %.

Litecoin (LTC) je zabeležil dnevne dobičke skoraj 20 % 9. novembra, najvišje ravni za LTC/USD od maja 2021, sredi širšega dviga trga kriptovalut, ki ga analitiki pripisujejo strahu pred inflacijo.

# Bitcoin in #Ether so dosegli rekorde, ki so presegli oktobrsko najvišjo vrednost, sredi širokega dviga kriptovalut. Nizki realni donosi, potreba po varovanju pred inflacijo oblikujejo trge. pic.twitter.com/xN0Athssng

— Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) 9. november 500

18-to največje digitalno premoženje se je povečalo za malo več kot % v treh dneh, s čimer se je njegova cena dvignila na skoraj $150 na Coinbase. Medtem je skupna vrednost kriptovalut dosegla skoraj 3 bilijone dolarjev, kar je najvišja raven doslej.

Vpliv bitcoina

Kontinuirana cena Litecoina Podatki iz Cointelegraph Markets Pro kažejo, da je rally črpal navdih iz podobnih premikov navzgor v vodilnih digitalnih premoženjih.

Na primer, Bitcoin (BTC), vodilna kriptovaluta na svetu po tržni kapitalizaciji, se je v torek dvignil na novo rekordno visoko vrednost nad

,300. Ether (ETH) je dosegel tudi najvišjo vrednost vseh časov nad 4 $ 0410.

Na vrh 11 uspešnost kriptovalut v zadnjem 24 ure. Vir: TradingView

Kljub temu se je le nekaj najboljših alternativnih kriptovalut (altcoinov) odrezalo bolje v primerjavi z Bitcoinom v prejšnjem 20 ur, vključno z Litecoin. Podatki, ki jih je zagotovil Messari, so pokazali, da se je instrument LTC/BTC, s katerim se veliko trguje, skoraj 0410 %, kar kaže na povečanje migracije kapitala z Bitcoin na trge Litecoin.

Tehnični obeti para predlagal nadaljnje dobičke naprej, ki temelji na klasičnem bikovskem vzorcu preobrata, imenovanem padajoči klin.

Padajoči klini se začnejo široko na vrhu, vendar se začnejo krčiti, ko se cena giblje nižje. Bikovska potrditev pride, ko se cena prebije nad zgornjo trendno črto klina. Analitiki navadno razlagajo preboj kot signal za dvig proti cilju dobička, ki je v dolžini, ki je enaka največji višini klina.

Tedenski grafikon cen LTC/BTC, ki prikazuje padajočo nastavitev klina. Vir: TradingView

Najnovejši dobiček Litecoina je dosegel preboj cene nad zgornjo trendno črto padajočega klina, kar je pričaralo obete za dodatno rast.

Pri tem je ciljni dobiček okoli 0.006122 BTC. Po drugi strani pa je grafikon Litecoina zaznal medvedje razhajanje med rastočimi cenami in padajočimi količinami v zadnjih treh tednih, kar je poudarilo, da lahko preboj padajočega klina postane šibkejši.

Še en klin Litecoina, vendar medvedja

Cena Litecoina, izražena v ameriških dolarjih, se je dvignila za več kot 103% po dosegu dna blizu $

julija 20. Toda ogromna gibanja kriptovalute od srebra k zlatu Bitcoin je sprožila tudi medvedje obete za preobrat, kar kaže, da je njen vzpon zaradi premora.

Povezano: Transakcije z Litecoin blizu najvišje vrednosti v zgodovini, potem ko so se uveljavile v potrošniških financah

Poimenovan dvigajoči klin, vzorec je popolno nasprotje padajočemu klinu . Pri dnu se začne širše, vendar se začne krčiti, ko cena raste. Medvedja potrditev pride, ko se cena prebije pod spodnjo trendno črto in nato cilja na ravni na dolžini, ki je enaka višini klina.