0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Litentry Crowdloan dodeli 20 % skupne zaloge LIT in sodeluje z Binance...

Litentry Crowdloan dodeli 20 % skupne zaloge LIT in sodeluje z Binance z dodatnimi 2,5 milijona dolarjev nagradnega sklada

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Litentry, decentralizirani protokol združevanja identitet, je razkril začetek svoje Crowdloan Reward Program bo predvidoma v živo od 4. novembra 2021. To predstavlja pomemben napredek v njenem prizadevanju za zmago pred prihajajočo dražbo parachain Polkadot. Pridružite se množičnemu posojilu na

Binance

zdaj uživajte 11% LIT (11,,000 LIT) skupna ponudba z dodatnim nagradnim skladom v višini 2,5 milijona dolarjev, s pribl. 720 % APY od 4. novembra

Inovativni program množičnega posojila

Crowdloan je rastoči trend projektov, da bi prejeli dovolj sredstev za sodelovanje na Polkadotovi dražbi parachain. Udeleženci prispevajo tako, da DOT vložijo v trezor za množično izposojo, shranjen v verigi blokov za določeno obdobje.

V primerjavi z drugimi projekti je Litentry zasnoval inovativen sistem množičnega posojila ki spodbuja sodelavce. V ta namen je Litentry dodelil 11,11, Žetoni LIT, ki predstavljajo 20 % njegove ponudbe žetonov kot osnovne nagrade za akcijo množičnega izposojanja. Zainteresirani udeleženci imajo čas do decembra 11, 2021, da zaklenejo svoje žetone v nabor množičnih posojil, ki ima hardcap 8,000,000 DOT,

, ki ga nima noben od njegovih tekmovalcev v slotu 1. Ta trdica bi zagotovila, da DOT nagrade, ki jih dobi vsak udeleženec, ne bodo zmanjšane, ko DOT za vlaganje doseže varen dobitni znesek.

Sodelujoči bodo morali vložiti najmanj 5 DOT v množično izposojo, da bi bili upravičeni do nagrad. Skupina za vlaganje bo zaklenjena za 30 tedne, razdelitev nagrad pa se bo začela enkrat Litentry parachain se poveže s relejno verigo Polkadot.

Litentry bo nagradil udeležence najmanj 12.5 žetonov LIT za vsakih 5 vloženih DOT. Sodelujoči lahko dobijo tudi dodaten 10 % bonus tako, da vložijo svoje žetone pred dražbo parachain ali 5 % bonus v prvih sedmih dneh dražbe parachain. Prav tako bo dodaten 11% bonus v zvezi z identiteto, ki bo objavljen kmalu. Dajanje podpornikov skupne nagrade 17% dobave LIT.

Udeleženci lahko stavijo na Binance


zdaj, da uživate v promociji za ogrevanje 1 teden toplo -Promocija navzgor bo prejela dodaten sklad 500,000 LIT plus likvidnost BDOT

.


Litentry je sodeloval tudi s platformami DeFi

Bitfrost in Parallel Finance za zagotavljanje možnosti posojanja za sodelujoče za množično posojilo. Uporabniki lahko prispevajo v nabor množičnih posojil Litentry z obeh platform in prejmejo nagrade v žetonih LIT + likvidnostni DOT derivati.

Dražba Polkadot Parachain je ogromna za ekosistem Litentry

Litentry je DID agregator z ohranjeno zasebnostjo, ki služi edinstvenim funkcijam v ekosistemu in zagotavlja likvidnost, interoperabilnost in doslednost za večverižne podatke o identiteti. Če postanete Parachain, povečate učinkovitost izmenjave podatkov o identiteti med Litentryjem in drugimi projekti Parachain.

Z združeno medverižno identiteto bodo projekti blockchain sposoben ponuditi namenske storitve razvrščene identitete za napajanje storitev Web 3.0 naslednje generacije. Na primer, Litentry je mogoče uvesti in uporabiti za izračun posameznikove bonitetne ocene za olajšanje analiziranih storitev DeFi. Z vsemi podatki o dejavnostih v verigi, ki jih Litentry združuje na posameznih naslovih, lahko uporabniki ustvarijo dokaz na decentraliziran način tako, da predložijo naslove za dejavnosti, kot je IDO/airdrop whitelisting.

Potenciali Litentryja so neskončni in uporabniki lahko postanejo del ta inovativni protokol tako, da svoj DOT vstavijo v nabor množičnih posojil. Poleg tega je 30 tedensko obdobje vlaganja tudi odlična dolgoročna naložba za sodelavce, ki bodo ustvarili vrednost iz svojih žetonov DOT in prejeli žetone LIT kot nagrado za svoj delež.

O Litentry

Litentry je decentraliziran protokol za združevanje identitete, ki deluje v več omrežjih. Vsebuje mehanizem za indeksiranje DID in mrežo za izračun kredita, ki temelji na substratu. Litentry ponuja tudi decentralizirano, interoperabilno storitev združevanja identitet, ki zmanjšuje težave pri reševanju agnostičnih DID mehanizmov.

Litentry je razvil inovativen ekosistem, prek katerega lahko uporabniki upravljajo svoje identitete in dApps v realnem času pridobijo kredit/ugled lastnika identitete v več verigah blokov.

Najnovejše posodobitve Litentryja lahko spremljate na naslednjih povezavah :

Spletna stran Telegram Twitter Discord

To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons6186

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments