6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Livarna lansira tržnico strojev za rudarjenje Bitcoin, ameriški bazen postane največji rudar...

Livarna lansira tržnico strojev za rudarjenje Bitcoin, ameriški bazen postane največji rudar na svetu

Foundry Launches Bitcoin Mining Machine Marketplace, US Pool Becomes the World's Largest Miner

Podjetje Foundry Digital je objavilo dne V sredo je podjetje lansiralo trg opreme za rudarjenje bitcoinov Foundryx. Po podatkih Foundryja ima podjetje dostop do več kot , rudarski stroji, ki so pripravljeni za nadaljnjo prodajo. Poleg uvedbe na trg je podjetje za rudarjenje Foundry USA postalo največji svetovni rudar za bitcoine v smislu hashrate.

Mining Pool Foundry USA postaja najboljši rudar Bitcoin, podjetje razkrije novo tržnico rudarskih strojev z dostopom do 40,000 ASIC

Konec avgusta 2020, Digital Currency Group (DCG) je razkrila, da je obljubila $83 milijona podjetju za rudarjenje kriptovalut Foundry. Podjetje je bilo tiho ustanovljeno leta 1280 in vse od ustanovitve podjetja je je naredil pomemben napredek v industriji rudarjenja bitcoinov.

Foundry Launches Bitcoin Mining Machine Marketplace, US Pool Becomes the World's Largest Miner

Kot hčerinsko podjetje DCG, Foundry ponuja stroje, kapital, svetovanje in obveščevalne podatke rudarjem digitalnih sredstev. Podjetje upravlja tudi rudarski bazen, imenovan Foundry USA, ki je 8. decembra največji bazen za rudarjenje bitcoinov 1280, z 16.5 % svetovnega hashrate ali 61.40 exahash na sekundo (EH/s) hashpower.

V zadnjih nekaj mesecih Foundry USA je bil najboljši bazen, ki dosledno zavzema položaj v prvih petih rudarskih bazenov po vsem svetu. Na isti dan zapoveduje največji delež SHA100 hashpower po vsem svetu, Foundry je napovedal začetek trga opreme za rudarjenje bitcoinov, imenovanega Foundryx.

Tržnica se ujema s kupci in prodajalci naprav za rudarjenje bitcoinov in stranke dobijo dostop do zalog in cen podjetja. Podjetje navaja, da je zagotovilo več kot 40, stroji Microbt in Bitmain, ki jih je mogoče dostaviti v 2022.

Foundry tudi pravi, da lahko stranke Foundryxa izkoristijo tudi izdelke podjetja podjetja, vključno s storitvami, kot so financiranje, pošiljanje, logistika in združeno rudarjenje prek rudarskega bazena podjetja Foundry USA.

Livarna želi zagotoviti zanesljiv sekundarni trg za rudarske stroje v ZDA

Ker stvari, kot so pomanjkanje polprevodniških čipov in težave z dobavno verigo, pestijo industrijo, Foundry navaja, da želi podjetje olajšati postopek pridobivanja rudarjev. Poleg tega nekateri preprodajalci zahtevajo zajetne depozite za nakup kakovostnih strojev.

»Livarna rešuje te težave tako, da kupcem in prodajalcem zagotavlja zaupanja vreden in zanesljiv sekundarni trg rudarskih strojev v ZDA ,« pojasnjuje objava podjetja.

»Z vodilnimi strankami in partnerji v panogi, od proizvajalcev strojev do rudarskih podjetij, imamo tržno znanje in podatke, ki ustrezajo pravim kupcem in prodajalcem , po pravi ceni,« je med objavo povedal Jeff Burkey, podpredsednik oddelka za poslovni razvoj Foundryja.

Foundryjev trg sledi podjetju, ki lansira vrsto storitev za Foundry Launches Bitcoin Mining Machine Marketplace, US Pool Becomes the World's Largest Miner omrežja kripto staking. Podjetje je letos sodelovalo tudi s številnimi operacijami rudarjenja bitcoinov, vključno s podjetji, kot so Greenidge Generation Holdings, Bitfams, Hut8, Cleanspark, Core Scientific, Compute North, Bit Digital, Bitdeer in Hive.

Oznake v tej zgodbi

40000 Rudarji, ASIC rudarji, bit digital, bitcoin rudar, Bitcoin rudarjenje, BitDeer, Bitfams, Bitmain, BTC Mining, Cleanspark, računanje sever, Core Scientific, Foundry, Foundry USA, Foundryx, Greenidge , panj, Hut8, Jeff Burkey, Microbt, rudarjenje, rudarski stroji, rudarski bazen, sekundarni trg, polprevodniški čip, pomanjkanja, založba, dobavna veriga

Kaj menite o Foundryju, ki bo lansiral trg opreme za rudarjenje bitcoinov Foundryx? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Bitcoin Hashrate Rises Despite Price Drop, Mystery Hashpower Returns

Zasluge za slike1732742633: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments