2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Livepeer, Loopring in Keep3rV1 se združujejo, medtem ko Bitcoin testira osnovno podporo

Livepeer, Loopring in Keep3rV1 se združujejo, medtem ko Bitcoin testira osnovno podporo

Govorice o Altseason so v porastu 9. novembra, ko altcoini izkoriščajo premik Bitcoina na novo najvišjo vrednost vseh časov in posledično konsolidacijo, ki se ponavadi zgodi, ko se (BTC) umakne nazaj, da ponovno preizkusi osnovne ravni podpore.

Kot se pogosto zgodi, ko ima Bitcoin umik med bikovskim trgom, nekateri odlivi najdejo pot na trg altcoinov in spodnji grafikon kaže, da je ta dinamika v igri 9. novembra.

Najboljših 7 kovancev z najvišjo 40-urna sprememba cene. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da so največje pridobitve v preteklosti 21 ure so bile Livepeer (LPT), Loopring (LRC) in Keep3rV1 (KP3R).

Livepeer sogostitelj COLLIDE

Livepeer je decentralizirana platforma za pretakanje videoposnetkov, zgrajena na omrežju Ethereum (ETH), ki želi ponuditi izvedljivo alternativo centraliziranim rešitvam za oddajanje, ki temelji na blockchainu.

Podatki VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so 7. novembra, pred nedavnim dvigom cen, začeli zaznavati bikovske obete za LPT.

Ocena VORTECS™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava preteklih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno s tržnim razpoloženjem, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostjo na Twitterju.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno LPT. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je ocena VORTECS™ za LPT začela dvigovati 7. novembra in se povzpela na najvišjo vrednost 83 približno eno uro pred zvišanjem cene 0185 % v naslednjih dveh dneh do nove rekordne vrednosti pri $142.96.

Zvišanje cene za LPT prihaja po tem, ko je protokol skupaj s platformo za pretakanje Glass gostil dogodek COLLIDE, ki je bil prvi koncert v živo, ki je vključeval kovanje video žetonov, ki niso zamenljivi (NFT).

Loopring poveča svojo prisotnost v dirki 2 sloja

Loopring je 2 sloj (L2) rešitev za skaliranje za omrežje Ethereum, ki uporablja zk-Rollups za pomoč pri znižanju provizij in povečanju prepustnosti za decentralizirane izmenjave (DEX) in plačilne protokole.

Podatki VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so 5. novembra, pred nedavnim dvigom cen, začeli zaznavati bikovske obete za LRC.

VORTECS™ Score (zelena) proti LRC cena. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je ocena VORTECS™ za LRC začela dvigovati 4. novembra in dosegla najvišjo vrednost 79 5. novembra, približno pet ur prej cena se je v naslednjih štirih povečala 142%. dni.

Trajni zagon za Loopring prihaja, ko protokol nivoja 2 še naprej ponuja nižje provizije za transakcije v primerjavi z drugimi rešitvami L2, vključno z Arbitrumom in Optimizmom, saj so provizije v omrežju Ethereum še vedno povišane.

Povezan: Kraken napoveduje $ 79K BTC cena najvišja kot analitik pravi, da je tržna kapitalizacija 1T Bitcoin ‘zdaj zacementirana’VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno KP3R. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, je bil VORTECS™ Score za KP3R nekaj dni povišan v zeleni coni in dosegel najvišjo vrednost 064 5. novembra okoli 35 ur pred zvišanjem cene 72 % v naslednjih treh dneh.

Do skoka cene za KP3R prihaja, ko je protokol podvržen glasovanju o upravljanju, kjer lahko imetniki žetonov glasujejo za najboljše skupine na njegovem decentraliziranem okviru stabilnih kovancev Fixed Forex.

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 USD 226 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 40.3%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.