15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Localbitcoins kot način plačila doda Bitcoin Cash in druge kriptovalute

Localbitcoins kot način plačila doda Bitcoin Cash in druge kriptovalute

localbitcoins

Lokalni bitcoin, eden največjih Borze P2P na svetu so dodale Bitcoin Cash in druge kriptovalute kot plačilna sredstva za pridobitev Bitcoina na svoji platformi. To pomeni jasen odmik od prejšnjega stališča podjetja, ki ni dodalo novih načinov plačila in je nekaj časa ostalo samo za Bitcoin.

Localbitcoins doda Bitcoin Cash in druge kriptos

Localbitcoins, ena največjih borz kriptovalut P2P na svetu, zdaj omogoča svojim uporabnikom, da kupujejo Bitcoin z drugimi kriptos, v odmiku od njegovega prejšnjega pristopa samo za Bitcoin. Družba je prejšnji teden v objavi v spletnem dnevniku napovedala, da bodo zdaj dovoljevale kotacije Tether (USDT), Polkadot (DOT), Cardano (ADA), Bitcoin Cash (BCH), USD Coin (USDC), Chainlink (LINK) in Dogecoin ( DOGE) kot plačilna sredstva.

Borza je dodala tudi nekaj novih plačilnih načinov na osnovi fiatov, ki jih je mogoče uporabljati na mednarodni ravni, in druge, ki se lahko uporabljajo samo v določenih državah. Odločitev pomeni jasen odmik od tradicionalne drže Bitcoin, ki jo ima podjetje od ustanovitve, in dejansko ustvarja možnost za arbitražo s cenami altcoinov na platformi, čeprav ne tako neposredno kot pri tradicionalni menjavi.

Localbitcoins je ena prvih izmenjav P2P in se poleg krepitve ukrepov KYC, povezanih z uporabo platforme, ni veliko spremenila. Tudi uporabniška izkušnja in spletna stran sta ostali skoraj enaki, odkar je začela delovati v 2012, in platforma še vedno nima mobilne aplikacije.

Počasna inovacija

Ena od razlogi za to nenadno spremembo srca bi lahko bili izguba pomembnosti, s katero se borza sooča na razvijajočih se trgih, kot je Venezuela, kjer je bila borza preusmerjena iz najprimernejšega načina nakupa bitcoinov v samo še eno dobro možnost na trgu.

Dokaz za to je zmanjševanje obsega prodaje, kar je razvidno iz statistike Coin Dance. To je poslabšal tudi prihod novega alternativnega trga P2P: Binance P2P, ki ga podpira borza in je v zadnjih dveh letih privabil številne trgovce in kupce Localbitcoins. Poleg tega so se pojavile tudi druge manj invazivne možnosti, na primer Bitcoin.com Local, kjer za neposredno trgovanje s P2P ni potreben KYC.

Upadanje priljubljenosti lokalnih bitcoinov je morda le znak včasih, kot je zdaj na tone drugih načinov za nakup bitcoinov, razen neposredne izmenjave P2P. Vendar ima P2P še vedno nekaj ključnih lastnosti, zaradi katerih je za mnoge privzeta metoda pridobivanja kriptovalut, Localbitcoins pa morda širi svojo ponudbo in načine plačila, da sledi zahtevam svojih uporabnikov.

Kaj menite o Localbitcoins, ki kot plačilna sredstva sprejemajo nove kriptovalute? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Binance Extends Blockade of Zimbabwean Crypto Users to Include Non-Resident Traders

Brazilians Can Now Bet on President Bolsonaro’s Reelection Bid on FTX

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments