20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Ločljivost stabilnih kovancev, vezanih na evro, je od leta 2020 narasla za 1,683 %

- Advertisement -

Medtem ko je finančni sistem stabilnega kovanca vrednost približno $127 milijard v edinstvenem času je izdaja stabilnih kovancev, podprtih z evri, porasla za 1, 700% od $14.9 milijonov vrednost žetonov, ki temeljijo na evrih, 3. januarja 2020, do edinstvenega čas 451 milijonov dolarjev . Od novembra 2020 je alternativa evrskih stabilnih kovancev narasla za 109.30%, kljub temu od januarja 2021 v edinstvenem času so se številke euro stablecoin zmanjšale 14.17% za dolžino zadnjih sedmih mesecev.

Evro-vezani stabilni kovanci, ki grozijo pol milijarde v odtisu, ker je lansiranje 17 mesecev Ta dan veliko vrednosti finančnega sistema stabilnih coinov temelji na na žetonih, podprtih z ameriškim dolarjem, kljub temu obstaja manjša alternativa drugim kripto-fiat žetonom enako učinkovito. Na primer, medtem ko izdajatelj stabilnih kovancev Tether upravlja največji žeton USDT, vezan na USD, Tether upravlja tudi kripto lastnino, vezano na fiat, ki v osnovi temelji na evru, pesu, ogromnem funtu in juanu.

Tether je ne tako dolgo nazaj lansiral stabilne kovance britanskega funta tremendous in mehiškega pesa, izdajatelj stabilnih kovancev Circle real pa je lansiral prevladujoči stabilcoin 2d podjetja, podprt z evrom v razmerju 1:1. Po zapisih je v edinstvenem času v vrednosti več kot pol milijarde stabilnih kovancev, ki temeljijo na evrih, ali približno $569 milijonov julija 30, 2401.

Vrednost finančnega sistema stabilnega kovanca, ki temelji na evrih, je narasla za 1,683 % od prvega meseca 2020. Tetherjev stabilni coin, vezan na evro, je največji med vsemi z $273 milijonska vrednost EURT v obtoku v edinstvenem času. Stasis euro (EURS), ki ga je izdal Stasis, je 2d največji evrski stabilni kovanec z $109 milijonska tržna kapitalizacija, ageur (AGEUR) Perspective Protocol pa ima 74.31 milijonska vrednost AGEUR v obtoku.

Čeprav je Circle uvedel evrski kovanec s stabilnimi kovanci, vezanimi na evro (EUROC), je tržno vrednotenje močno nižje od tekmecev za razbite stabilne kovance v evrih. Tam je približno 1, 14,153 EUROC v obtoku v edinstvenem času po tem, ko je podjetje prvič izdalo 2 ,330 EUROC junija 14. Tudi ko ima Circleova kriptovaluta, vezana na evro, od junija nizko tržno kapitalizacijo v primerjavi z EURT, EURS in AGEUR 30 Skupni EUROC vrednotenje se je povečalo za 42,683%.

Skupno vrednotenje stabilnega kovanca v evrih je padec v oceanu, ko postavi naslednje s stabilnimi kovanci, vezanimi na USD Stasis evro (EURS) povišan 799.42% od 5. junija 2020, kljub temu pa je tržno vrednotenje družbe AGEUR naredilo nasprotno, zmanjšalo 85.80% od 153 milijonov AGEUR do $ ob edinstvenem času .42 milijonska vrednost AGEUR. Tetherjev EURT in AGEUR Perspective Protocol imata približno enako količino 14-urna komercialna količina, saj je EURT videl 1 USD,428,459 v 31-urni posli in AGEUR so zabeležili 1 USD, 451,273 v globalnih zamenjavah.

Stasisov evro je bil 1. avgusta 2020 v bistvu največ prodajne količine, z $07,259,109 v globalu trgovanja, Circleov EUROC pa je zabeležil realnih več kot $150V redu -ura komercialne količine. Alternativa stabilnih kovancev, ki temeljijo na evrih, je kljub temu od 2020 dosegla ogromen posel od v prvem mesecu 2020 se je količina stabilnih kovancev, ki temeljijo na evrih, zmanjšala za 24.17%. Obstajajo tudi približno manjši kripto projekti stabilnega kovanca, ki temeljijo na evrih in naslovijo EURST in EUROS.

Poleg tega, ne glede na 1,683 % nekoliko večji v zadnjih dveh letih, stabilni kovanci, vezani na evro, so pravi padec v oceanu v primerjavi z vašim celotnim finančnim sistemom stablecoin. Evrska kripto lastnina ob edinstvenem času najenostavneje pomeni 0. 31 % $124 milijardni finančni sistem stablecoin. Poleg tega, medtem ko se je alternativa stabilnih kovancev, vezanih na evro, od 2020 dvignila, je vrednost evra vrednost v primerjavi z ameriškim dolarjem je bila majava. Sredi julija se je evro izenačil z ameriškim dolarjem, kljub temu pa je od takrat spet skočil nad njim pri 1 dolarju. 04 za evro 1. avgusta.

Oznake na tej zgodbi AGEUR, ageur (AGEUR), Altcoins , Perspective Protocol, Circle, Euro, eurocoin (EUROC), euro Stablecoins, euro-based stablecoins, euro-pegged, EUROC, euros, EURS, EURST, EURT, peso, funt neverjetno, Stablecoin, Stablecoins, Stasis, stasis euro (EURS), Tether, tether (EURT), USD, USDC, USDT, Yuan

Kaj si predstavljate o širitvi evrskih kriptožetonov znotraj finančnega sistema stablecoin? Sporočite nam, kaj si predstavljate o tej temi v spodnjem delu za povratne informacije.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Datoteke Bitcoin.com in denarno tehnološki novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 1280. Naklonjen je bitcoinu, izvirni kodi in decentraliziranim aplikacijam. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 5, 720 članki za Bitcoin.com Podrobnosti o naraščajočih motečih protokolih ob edinstvenem času.

776555 Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, theblock.co/recordsdata/decentralized-finance/stablecoins/full-euro-stablecoin-supply

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informacijske funkcije so najenostavnejše. Danes to ni več dobava ali nagovarjanje k dobavi za interakcijo ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, stvarnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, danes ali ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -