15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

LOVESNOOPY zažge 85 % žetonov, medtem ko svetovalci za kriptovalute kopičijo sodobno ekološko primerno kriptovaluto v pričakovanju zamenjave postavkah

- Advertisement -

Slika Fareed Mindalano / Playground AI

LOVESNOOPY zdaj ni več tako dolgo nazaj napovedal veliko 70% zmanjšanje celotne ponudbe žetonov s strateškim izgorevanjem žetonov.Ta dramatičen prenos bi lahko sčasoma dvignil ceno njegovih zadnjih žetonov, kar predstavlja ambiciozen manever na nestanovitnem trgu kriptovalut.

LOVESNOOPY je tudi začrtal agresiven načrt za rast. Zgodnji koraki so vključevali ponudbo večjezične izboljšave, izdajanje žetonov $LOVESNOOPY, ki temeljijo predvsem na Ethereumu, izvajanje strateških sežigov žetonov in prekinitev strogih varnostnih revizij.

Z upoštevanjem s tem načrtom LOVESNOOPY upa, da bo nedvomno postal eden od mnogih najbolj konstruktivnih meme kovancev na svetovni ravni.

Projekt je že zgradil ogromno izboljšavo skupnosti s skoraj 70, Sledilci na Twitterju. Vsak drug projekt, ki si prizadeva za večji uspeh z enakim obsegom, je najverjetneje ecoterra, projekt, ki obljublja, da bo recikliranje združil v glavnem – in dobičkonosnem – s strokovnim znanjem o verigi blokov.

Podjetje si prizadeva uskladiti finančno rast in ohranjanje okolja tako, da tokenizira “ukrepe vpliva” in zagotavlja spodbude za zmanjšanje in ponovno uporabo.

Uskladitev pospeševanja in odgovornosti: misija ecoterra za trajnostno prihodnostecoterra je pritegnila pozornost znotraj defi gradnje s svojimi impresivnimi koraki pri zbiranju sredstev.

V svoji predprodaji žetonov je neizkušenemu kripto zagonu uspelo dvigniti več kot 4. milijone $ to raven in dosegel 7. stopnjo svoje 9-stopenjske predprodaje. Žeton $ECOTERRA, osrednja izdaja platforme, je dosegel ta nepogrešljiv mejnik v zgolj sedmih tednov, kar nakazuje obetavno pot rasti. Povezana stopnja žetona se poveča z vsako trenutno fazo gradnje, kar med najverjetnejšimi vlagatelji razvije občutek nujnosti.

Možnost pridobitve žetonov na nižji ravni odtisa prej kot ob naslednjem dvigu, skupaj z najverjetnejšo previsoko donosnostjo, je žeton $ECOTERRA naredila najbolj konstruktivno kriptovaluto za ekološko prebujene vlagatelje.

Toda to zdaj ni več vse, kar jezdi gorečnost v ecoterri. ecoterra si prizadeva uskladiti finančno rast z okoljsko odgovornostjo. Predanost ecoterre spodbujanju recikliranja in spodbujanju “ukrepov vpliva” odraža njeno poslanstvo, da hkrati spodbuja okoljsko trajnost in finančno dobičkonosnost. Visoki rep v ecoterra Zdaj Razgrajevanje donosa z Recycle2EarnEcoterrina aplikacija za pametne telefone Recycle2Earn jo loči od drugih z izkoriščanjem komercialnih in okoljskih prednosti recikliranja.

Za zagon na za spodbujanje okolju prijaznega vedenja aplikacija nudi tudi oprijemljive nagrade strankam, ki reciklirajo.

Poleg tega lahko stranke prevladajo pri sprejemanju recikliranih ugodnosti in izravnavi ogljika tržnicah in spodbujajo obveščanje o njihovem ekološkem vplivu prek njihovih profilov vpliva v aplikaciji. Aplikacija Recycle2Earn spodbuja vzdušje, ki premosti vrzel med ekologijo in finančnim sistemom, ponujajo spodbude za ekološko prebujena dejanja, hkrati pa spodbujajo finančno rast.Da bi motivirali opazovanje stabilnosti žetonov $ECOTERRA, ekosistem ecoterra deluje na podlagi likvidnostnega sklada.

Ta sklad bo izravnal dohodne žetone s stroški in aplikacijami, ki jih kupijo podjetja, nagrajeval stranke z odhodnimi žetoni in razvijal simbiotično vzdušje za vsa podjetja in udeležence.

Ambiciozni načrti ecoterre so sestavljeni iz uporabe nezamenljivih žetonov (NFT) za označevanje ‘vplivnih dejanj’, ki pretvarjajo ekološka dejanja v komercialne vire, s katerimi je mogoče trgovati.

To spodbuja udeležence, da igrajo dodatno aktivno funkcijo pri ohranjanju okolja.ecoterrin prenos NFT-jev se razširi tudi na gospodinjstev in podjetij, ki proizvajajo obnovljivo električno energijo. Ti subjekti lahko nosijo zaslužek žetona $ECOTERRA za stranke, kar poudarja funkcionalnost za nepogrešljivo rast v tem sektorju ecoterra ekosistema.ecoterra bi verjetno razvijala trg recikliranih izdelkov, katerega namen je opolnomočiti podjetja in stranke z njihovimi ekološkimi prizadevanji in pobudami za recikliranje.

S povezovanjem podjetij, ki potrebujejo reciklirane izdelke, s podjetji za recikliranje trg zagotavlja, da navedeni izdelki izpolnjujejo posebne zahteve kupcev.

prizadevanja ecoterre za integracijo svetovnih proizvajalcev v svoj ekosistem razkrivajo njeno ambicijo po obsegu in nepogrešljivem vplivu.

Že vključuje proizvajalce, kot je Vittel, Heineken, San Pellegrino, Pepsi, Fanta, Peroni in Dr. Pepper, ecoterra je odločena, da sprejme številne dodatne.

Nenavadna priložnost za naložbo ecoterra ponuja več kot resnično prizadevanje za prispevanje k ohranjanju okolja.

Z vlaganjem v ecoterrino predprodajo vlagatelji dojamejo čudno alternativo povečati projekt v zgodnji fazi, ki ima funkcionalnost, da očitno vpliva na ozračje, hkrati pa zagotavlja stabilne donose.

ecoterra je napredovala kot izjemno učinkovita formulacija za kronične izzive učinkovitega dajanja usmrtitve. Njegov nenavaden pristop, ki izkorišča digitalno strokovno znanje in izkušnje za spodbujanje recikliranja in okoljske ozaveščenosti, ga naredi kot projektno pristojbino, ki je vredna – in za veliko vlaganja vanj.

Z ecoterro na prizorišču se je pristop k recikliranju odločil dramatično spremeniti in ponuditi upanje za čistejši, bolj zelen svet.

High-tail to ecoterra Now 1660209511016329217

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -