9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Luart uradno preimenuje blagovno znamko v Arcnes, ker se zdi, da je platforma več kot primerna za trg NFT

- Advertisement -

pritisnite začetek

SPOROČILO ZA JAVNOST. Luart je napovedal uradno spremembo blagovne znamke v Arcnes, prenos, ki bo platformo NFT bolj obdržal pri inovacijah in navidezno zraste v največji možni meri in prav tukaj je zato, ker je Arcnes več kot pokončna tržnica; je instrument za blockchain, ki v osnovi temelji na igranju iger in projektih NFT. Za začetek bo platforma zmanjšala izziv ustanoviteljev pri učinkovitem zagonu in promociji svojih rekreacijskih sredstev poleg neprimerljivega potrošniškega potovanja.

Katere so znane strani Arcnesa?

Arcnes bo služil kot večverižna lansirna plošča in tržnica za igre na srečo, osredotočene na Web3, in projekte NFT. Tako kot v nasprotju z Luartom tudi Arcnes daje prednost povečanju kripto ekosistema iger. V tem ekosistemu bo obstajala tržnica, na kateri bodo stranke lahko nemoteno zamenjale ali promovirale svojo priljubljeno floto NFT-jev za igre na srečo in varno.

Poleg tega bo soseska Arcnes zaradi tega lansirnika, ki omogoča projektom iger, da zaženejo svoje zbirke NFT (ali IGO), dobila dodatno storitev saj bi morda lahko vlagali v podjetja v zgodnji fazi razvoja. Poleg tega Arcnes načrtuje začetek SDK-ja, ki bo pripravljena za uporabo serija večverižnih jasnih pogodb za storitve vgrajenih igralnih projektov v Web3.

Poleg tega bodo Arcnes Grants zagotovili izjemno zaželeno finančno izboljšanje za ustvarjanje projektov iger z verigo blokov z ustanovitelji in skupinami z navidezno velikansko. Arcnes se bo poleg tega postavil stran od drugih platform s Horizon, elephantine-suite, domačim svetovalnim izdelkom, ki bo služil začetnim igranjem iger in projektom NFT.

Kaj pa pretekli dosežki in prihodnji cilji?

V preteklosti, Luart je na Terro prinesel tiho formulo znamke za lastno medsebojno delovanje z ekosistemom NFT Skupnost. Na žalost veliko tržnic NFT ni imelo prevladujočih orodij, ki bi služila projektom z njihovimi lansiranji, veliko projektov pa takrat ni bilo uporabnih. Platforma Luart je uvedla igrifikacijo s pomočjo svojega neznanega mehanizma za točkovanje, LUA Vitality, kar je koristilo lansiranju izzivov in strankam, ki uporabljajo tržnico Luart.

S prenovo blagovne znamke in ponovnim začetkom kot Arcnes bodo prinesli enako raven inovacij v tihi ekosistem blagovne znamke. Po uradnem načrtu, bo skupina delavcev v prvem četrtletju hitro začela s prvimi akcijami vključevanja v sosesko in začela s prvim prejemnikom nepovratnih sredstev iz pobude Arcnes Grant 2019. Naslednje leto bo skupina delavcev poleg tega še naprej sodelovala z domačimi igralnimi studii brez primere in blockchain, s splošnim ciljem pomagati nad 39 projekti, ki začnejo uporabljati njihov SDK. O Arcnesu Arcnes ponuja celotno zbirko trgovskega blaga in storitev ter izdelkov za projekte iger na področju blockchain. Cilj je pomagati pri ustvarjanju in učinkovitem zagonu teh projektov ter pripomočkov in žetonov NFT. To je milje prva vse-v-enem platforma za igranje iger na področju blockchain na trgu.

Skupina delavcev Arcnes vključuje več kot pokončne NFT in kripto navdušence, saj imajo poleg tega več kot desetletje pomembnega potovanja na področju oglaševanja in trženja ter trženja in trenda instrumentov. Za začetek si Arcnes prizadeva postati platforma za projekte, osredotočene na igranje blokovnih iger.

Za več podatkov o zapisih se pogovorite z uradnim spletnim spletno žrebanje in kanale Twitter, Telegram, Discord in Medium, ki je pripravljen za hiter začetek. To je napoved. Bralci bi morda naključno na priložnost in na priložnost tudi nepristranski miroljubni proizvajalec začeli s potrebno skrbnostjo prej kot s kakršnimi koli dejanji, povezanimi s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali storitev in izdelkov. Bitcoin.com ni več odgovoren, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je končala ali se domneva, da jo je mogoče pripisati ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material za črpanje, predmete ali storitve in izdelke, omenjene v kliku začetek.

Mediji
Bitcoin.com je najboljša ponudba za vse dele, povezane s kripto. Obrnite se na medijsko skupino delavcev na advertisements@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih nadomestnih predlogih.

Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -