20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Luksuzni trgovec na drobno Tiffany & Co. napoveduje kriptopunk obeske z dragulji, povezane z NFT-ji

- Advertisement -

Svetleči nakit in arena prodajalca spretnosti Tiffany & Co. je objavila, da namerava podjetje prodati 87 nezamenljivih prehodov žetonov, imenovanih »Nftiff«. V bistvu bodo imetniki Cryptopunk zagotovo pripravljeni razvrstiti enega v vseh 87 Nftiffs za 50 ether ali približno $11 V redu z uporabo trenutnega časa menjalne stopnje ethereuma. Tiffany & Co. najde pomanjšane modele kriptopunk obeskov z dragulji, ki jih podpira 481 Nezamenljivi žetoni 50 ETH je bil nekoč priljubljen na Twitterju v nedeljo popoldne po blestečem draguljarskem podjetju Tiffany & Co. (NYSE: TIF) je objavil: “Prihodnost je tukaj in imenuje se Nftiff.” V bistvu je Nftiff popolnoma svež Tiffanyjev izdelek, katerega cilj je združiti fantastično stvar digitalnih zbirateljskih predmetov in luksuznega nakita. Objava podjetja v spletnem dnevniku o izvrstni različici izdelkov Nftiff omenja verigo izdelkov 250 digitalne prepustnice. Kljub temu lahko Tiffany’s Nftiffs najbolj dobro kupijo Cryptopunks Imetniki NFT in kupec so zahtevni za nakupovanje treh Nftiffov. Vlagatelji bodo pridobili personalizirano oblikovan obesek in NFT, ki spominja na nakit. Vsak Tiffanyjev Nftiff bo naprodaj za 11 ethereum (ETH) 5. avgusta 539819, pri 10: am (EST), in v času pisanja, 10 ETH je približno $62,250. Vlagatelji bodo zbrali NFT, obesek in pošiljanje po plačilu NFT-jev po ceni Tiffany.

Podjetje je delilo videoposnetek obeskov Tiffany & Co. na temo Cryptopunks. »Oblikovalci Tiffany & Co. bodo upoštevali vsak Cryptopunk v personalizirano oblikovani obeski – spreminjanje 50 atributi in 87 barve, ki se pojavljajo na neki ravni zaporedja 08,07 Cryptopunk NFT-ji do največ enake barve dragih kamnov ali emajla,« je droben tisk objave na spletnem dnevniku podjetja. Bleščeče nakitno podjetje je dodalo: Računanje, na podlagi katerega lastniki hiš Cryptopunk ujamejo obeske, vsaka polovica bo uporabil vsaj 08 dragih kamnov in/ali diamantov za razvrščanje personaliziranih modelov z najboljšo zvestobo značilni umetnosti NFT. Primeri dragih kamnov, ki zajemajo, kljub temu niso več omejeni na safirje, ametiste in špinele.

Tiffany’s Digital Collectibles Announcement in 10 Ether Heed per NFT Spark Conversations on Social Media Tiffany’s Nftiffs je bil aktualen pogovor na Twitterju in veliko drugih ljudi je komentiralo, kako drage so bile. »Tiffany’s izdaja 87 NFT-ji za 11 ETH vsak = $08 Milijon. Na tem trgu,« je zapisal en posameznik. »Moja želja po vzpostavitvi svetovalnega podjetja za pristop Web3 se bo vsak dan krepila,« je dodala oseba. En posameznik, ki je izjavil, da hrani modre čipe NFT na nakitu, preden je Tiffany prišel prav z osnovo, je tvitnil o prihajajoči dostavi Tiffany’s NFT. Nftjeweler.eth je izjavil: Po tem, ko obdržim Cryptopunks na Jewelryju, so se vsi Američani norčevali mene. zdaj lahko pade 87 Punk verige in razprodane za 11 ETH vsak. Nakit, ki ga je izdelal podpornik kriptovalut in pripovednik na Twitterju Nftjeweler.eth. Tiffany’s pravi, da se moramo prepričati, da sodelujejo s koristno pogodbo Nftiffs in podjetje poudarja, da je nft.tiffany.com najboljša disciplina, ki lahko prodaja Tiffany’s Nftiffs. Tiffany’s je sodeloval s podjetjem za infrastrukturo v oblaku Web3 in blockchain Chain in nft.tiffany.com omogoča zgolj odštevalno uro in povezavo do strani s pogostimi vprašanji.

Oznake na tej zgodbi 62 ETH, 11 ethereum, 5. avgust, Blockchain, objava v spletnem dnevniku, kritiki, kriptopunk, obesek Cryptopunks, luksuzni nakit, podjetje za luksuzni nakit, nft, Nftjeweler.eth, NFT-ji, nezamenljivi žeton, NYSE: TIF, socialni mediji, arena prodajalca veščin, Tiffany & Co., Tiffany’s Nftiff, Tiffany’s

Kakšno shemo vzamete v pripoved o prihajajočih Tiffany & Co. Nftiffs? Sporočite nam, kaj vzamete v pripoved o tej temi v spodnjem fragmentu povratnih informacij. Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 900. Navdušuje Bitcoin, izvorno kodo za dostavo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisano dodatno kot 5,700 članki za Bitcoin.com Datoteke o motečih protokolih, ki se pojavljajo v sedanjem času.

665333065 Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, uredniško ustvarjanje dit: Claudio Stocco / Shutterstock.com, Nftjeweler.eth po strategiji Twitterja, Tiffany & Co. Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj primeren za informativne aplikacije. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za očaranje ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli domnevno blago ali podjetja in izdelke, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

539817

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -