13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Luksuzno podjetje za jahte sprejema Bitcoin, gosti blockchain mobilne in spletne storitve

Luksuzno podjetje za jahte sprejema Bitcoin, gosti blockchain mobilne in spletne storitve

Družba je izjavila, da pričakuje 40% rasti plačil Bitcoin v prvem letu.

2467 Skupno ogledov

38 Skupaj delnice

Luxury yacht firm accepts Bitcoin, hosts mobile and web services on blockchain

Luksuzno podjetje za jahte je napovedalo, da bo začelo sprejemati kriptovalute za svoje storitve in pričakuje takojšnje 40% povečanje rasti izplačil Bitcoin (BTC) v prvem letu.

Poleg sprejetja plačil z bitcoini je podjetje tudi napovedalo, da bo svoje spletne in mobilne storitve temeljilo na tehnologiji veriženja blokov, saj zagotavlja večjo varnost transakcij kot kateri koli drug sistem.

Podjetje je izjavilo, da pričakuje, da bo v prihodnjem letu ustvarilo 6,5 milijona dolarjev prihodkov, predvsem od storitev najema jaht in prilagojenih izkušenj, ki jih gosti za stranke.

Prime Experiences, ki sta ga ustanovila dva Kolumbijca in deluje v Severni Ameriki, je očitno Miami označil kot možen prihodnji vir sodelovanja. Predsednik podjetja José David Tobón je dejal, da se podjetje že pogovarja s kripto prijaznim županom Miamija Francisom Suarezom, ki se je že zavzemal za progresivne zakone o kriptovalutah, in nedavno predlagal, da bi morali državljani Miamija prejemati plače v bitcoinih.

“S to vrsto valute se je odprlo veliko vrat, trenutno se pogovarjamo z županom Miamija, ki ga zanima širitev bitcoinov in drugih kriptovalut v mestu. Miami bi lahko bil naslednja Silicijeva dolina, saj želi večina velikih podjetij, kot so Tesla, Facebook in Google, vstopiti v mesto, «je dejal Tobón.

Nabor storitev, ki se odločajo sprejemanje kriptovalut kot plačilnega sredstva je v zadnjih letih postalo bolj raznoliko. Nekoč v glavnem izbrana valuta za večinoma spletne storitve, je vse več fizičnih ustanov začelo pozno sprejemati kripto, vključno z nepremičninskimi podjetji, dražbenimi hišami, glasbenimi šolami in baseball ekipami.

Prejšnji članekFox se skupaj z Rickom in Mortyjem soustvarja v animirani seriji NFT
Naslednji članekVrhunska hitrost sprejemanja kripto lahko povzroči vrtoglavico, opozarja izvršnik denarnice

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments