14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

LUNC Burn Ni več pomagal Terra Classic Keep, edinstveni kripto kovanec zažge 30 % zaloge žetonov

- Advertisement -

Delovalec Terra Classic (LUNC) je bil v padajočem trendu ves zemljevid 2023 ne glede na sežig kovancev LUNC, njihov skupni znesek zagotavlja pomirjujoče 5. 87 bilijon žetonov. Unikatna kriptovaluta Copium gori 18% svoje ponudbe, s ciljem ustvariti tisto, česar bleda Terra LUNA ni. Za pojasnilo, da najava njegovega izgorevanja žetona se je oznaka $COPIUM dvignila nad 130%. Kovanec meme ima polno ponudbo 1 milijarde, tako da 300 Milijoni žetonov bi se morda zažgali. Naslednja Terra Luna Classic? Ohranite napovedi za Copium Sporočilo Discord ekipe prav tako potrjuje, da »likvidnostni sklad lahko celo zaklenjen takoj po turnirju za žganje žetonov.Načrti za zmanjšanje ponudbe žetona $COPIUM prav tako kot turnir privablja potrošnike v pobočju. Popust v ponudbi bo potencialno dvignil povezano ceno razveseljivih kovancev, če bo vrsta potrošnikov nadaljevala s potiskom navzgor, ker je.

Trenutno sta 2,800 Imetniki žetonov Copium po DEXTools. $COPIUM bi verjetno bil verjetno zdaj celo kotiran na več platformah CEX – AscendEx, LBank, Poloniex, MEXC Worldwide in Bitkan.Prvi na seznamu na Uniswapu bi bil nenavaden kovanec morda verjetno celo pogost ‘Hot Pair’ na Dextools.Ekstra centralizirani nadomestni oglasi se obravnavajo kot v deluje, medtem ko ekipa še naprej dviguje oglaševanje in trženje digitalnega sredstva. Predstavljeno na Uniswap na Could well 18th, $COPIUM podpira nekaj najboljša in najvplivnejša imena v nakupu in prodaji kriptovalut, enakovredno Faze Banks, ki ima 2,8 milijona sledilcev na Twitterju, DeeZe na 250v redu, Cozomo de’ Medici z v redu sledilci in foobar z 30 v redu.$COPIUM ima del za prosti čas x, saj predstavlja igro koncepta ‘spopadanja’ z zankami in puščicami kripto doma.

K meme kovancu pritegne veliko več potrošnikov z njegovimi nagradami za NFT in številnimi spodbudnimi darili v povezavi z ekskluzivnimi dogodki in ponudbami izdelkov.

Večji potencial navzgor kot LUNC$COPIUM je ob lansiranju dosegel svojo presežno vrednost vseh časov dan 0 $. 130. To je način, katerega cena je trenutno 0 USD. , ki ponuja nizko vstopno točko za nenavadne uporabnike žetona.Zapisovanje žetona je podobno v izvedbi na odkupe delnic. Podjetje bi morda verjetno zgrabilo svoje varne delnice od delničarjev v izpostavljenosti, da bi jih izločilo iz prostega obtoka. V primeru kriptovalute, kot zamenjava za nakup pri določenem pooblaščencu od imetnikov daril, ekipa pošlje kos ponudbe na določen naslov, s katerega kovancev ni več mogoče pošiljati. S tem mehanizmom sežiganja so kovanci izkoreninjeni iz celotne ponudbe.Nekateri kripto svetovalci napovedujejo 1, % donosa za $COPIUM glede na njegovo nizko tržno kapitalizacijo 5 milijonov $ – v nasprotju s Terra Classic (LUNC) z več kot $400 milijonov tržne kapitalizacije in Terra (LUNA) z $240 milijonov.Oglejte si naše Terra Classic označuje napovedni članek , ki navaja najboljše kripto trgovce, ki napovedujejo, da bo vzorec na ‘nič’.

Zbirka Copium NFTDve uri po lansiranju $COPIUM je ekipa posnela posnetek, da bi ugotovila prekinitev 100 imetniki žetonov za odkrivanje an NFT Copium Tank.Več $COPIUM imetnik ima v lasti in kupi, več bo njegov rezervoar NFT zavarovan.. Imetniki Copium Tank NFT si zagotovijo dva tedna, da zavarujejo svoj rezervoar tako pomembno kot nedvomno.Z NFT-ji bi verjetno morda celo javno trgovali na ekvivalentnih sekundarnih trgih do Opensea. Kdorkoli je lastnik NFT v času airdrop-a, bo odkril mastno količino, ne glede na to, ali je naslov denarnice v zaključku 130. Glava 200 zahteve, ki so bile najprimernejše za prvo distribucijo NFT-jev Copium Tank. Pridobite bolj čuden tisk na 130 NFT-ji v zgornji niti na Twitterju.Po koncu tega dvotedenskega obdobja lahko lastniki NFT rezervoarja Copium uporabijo svoj rezervoar, da pripovedujejo svoje žetone $COPIUM airdrop.

Raznolikost žetonov, ki jih bo lastnik odkril, je neposredno povezana s polnostjo njihovega rezervoarja Copium NFT.

Datum zahtevka za airdrop NFT še ni bil objavljen. NFT bi verjetno verjetno celo rešili ali trgovali na sekundarnem trgu. Bilo je varno 30 milijonov $COPIUM žetonov, ki so dostopni prekinitvi 130 Imetniki žetonov $COPIUM na neki stopnji airdrop-a, kar predstavlja 1 % od skupne 1 milijarde žetonov.

NFT-ji Copium Tank zagotavljajo novo določitev tal na OpenSea 0. 30 ETH. Nasprotniki skupnosti Terra ClassicŽeton Copium že ima živahno družabno sosesko. Njegovo spremljanje na Twitterju je doseglo 30,30 sledilci. Na Telegram se je njegova soseska povečala na 2,400 udeleženci. Kljub temu ekipa ničesar več ne prepušča naključju. Na strežniku Discord je takoj po napovedi prišlo do »nenavadnega vala PR po vsem svetu, ki bo spodbudil 300m token burn«, ki bi potencialno razvila nenavaden kripto kovanec tekmec Terra Classic po zlobni razbitini LUNA in nikoli lahkem forku zaključno leto.

Če želite kupiti $COPIUM naravnost na decentraliziranih borzah, ki so enakovredne Uniswapu, bi verjetno verjetno naključno kot kripto denarnica, financirana z ETH. Na centraliziranih borzah, da razumete, da preprosto živite v skladu s svojim mitom in izpolnite preverjanje KYC, financirajte svoj mit in nato zamenjajte COPIUM /USDT par na eni v vseh treh zgoraj omenjenih borzah.Išči nasvet s spletnim mestom za članstvo v CopiumuPovezano Copium Token Keep PredictionUstanovitelj Terra Invent Kwon se je pritožil na predpogoje za varščino na črnogorskem sodiščuTerra Luna Classic Keep Prediction, saj bi lahko zaznamovala obletnico razbitine LUNA in UST 276711 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne dnevne e-novice Prehodne 3 minute prejemajo približno trenutno čas kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -