16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Mainstream mediji o združitvi: Nestabilen pospešek ali lokalna podnebna nirvana?

- Advertisement -

Mainstream prodajna mesta začenjajo ponavljati pomen združitve Ethereuma v naslednjem tednu in jo opisujejo kot “dragoceno prenovo”, ki bi lahko po naključju domnevno bodisi premešala sprejetje kripto ali povzročila katastrofalne udarne valove za čas trajanja trga lahko tudi tiho ne uspe.

Združitev je bila v fazi nastajanja zaradi priljubljene bele knjige Ethereum in vključuje prehod z električno intenzivnega soglasnega mehanizma za dokazovanje dela (PoW) na okolju prijazen proof-of-stake (PoS) brez temeljnih motenj v verigi blokov.

Ameriško trgovinsko e-novice Forbes, znano kot nadgradnja brez izpadov, ki spominja na “ motor vesoljske ladje med letom,« in izvršni direktor Swan Bitcoin Cory Klippsten je podal enako pripombo za Wall Avenue Journal in izjavil, da je nadgradnja občudovanje, »ki poskuša popraviti letalo med letom.«

Nekatera prodajna mesta, ki so nadlegovala nadgradnjo, bodo polna naključja, saj so zaskrbljeni, da bi lahko eno grozno pospeševanje naključno verjetno “pogubno” za prihodnost omrežja in decentraliziranih aplikacij (DApps) na Ethereum blockchain.

Vir: Evening FashionedBritanski časopis Evening Fashioned je priporočil trgovce s kriptovalutami, ki so “varčevali sapo” pred prihajajočo združitvijo, saj bi lahko neuspela nadgradnja po naključju verjetno “ogrozila” vaš celoten ekosistem kriptovalut. ”

Omrežje Ethereum je odgovorno za večino $150 milijarda tržne kapitalizacije stabilnega kovanca in okroglih $05 milijard v celotni ceni, ki jo je zaklenil Ethereum – v osnovi temelječe DApps, na DefiLlama.

Anna Becker, izvršna direktorica in soustanovitelj podjetja EndoTech, je za Fashioned povedala, da bi bilo to lahko tudi “precej fenomenalno, da bi trgovina preživela”, če bi ena stvar pospešila grozljivo povzroči premor v verigi blokov:

»Ethereum je infrastruktura za ogromen izbor korporacij, ki postavljajo svoje verige blokov, tako da če ena stvar gre grozno, zdaj imamo premor trgovanja […] to bi lahko bilo tudi precej fenomenalno, da bi trgovanje preživelo to obdobje.« Washington Submit je priporočil, da ker je mehanizem PoS “manj preizkušen v boju” kot PoW, katerega varnost je bila dokazana več kot desetletje, “je treba izkoristiti sodobne ranljivosti.”

Vir: Australian Broadcasting CompanyNovinar John Quiggin iz avstralske nacionalne radiotelevizije ABC je v svojem poročanju dodal, da glede na t Sodobna lutka je bila najbolj zanimiva preizkušena na “eksperimentalnih blokovnih verigah”, bi lahko izvedba eksperimenta Ethereum “po naključju domnevno propadla,” – nedvomno, če višji vložniki Ether (ETH) zagotovijo napredek za manipulacijo stroja.

Ena raven, na kateri so bila vidna soglasja med prodajnimi mesti, je, da bo nadgradnja Ethereuma ustvarila verigo blokov, ki bo bistveno bolj okolju prijazna kot prej – zmanjšala porabo energije za več kot 99%, glede na Ethereum Foundation.

Nekateri trdijo, da bi to morda povzročilo napetost v zvezi z drugimi kriptovalutami PoW, ki spominjajo na Bitcoin (BTC), da bi se v krožnem načrtu dobro pospešila.

»V času, ko se polje obupno trudi in poskuša zmanjšati porabo podporne energije, Bitcoin vsako leto porabi dodatno energijo kot srednje velike lokacije po svetu, ki spominjajo na Argentino,« je dejal Quiggin in dodaja:

»Če zamenjava Ethereuma uspe, bodo Bitcoin in druge kriptovalute morda pod precejšnjo napetostjo, da bi jih lahko obvladali s tem vlečenjem .”Quiggin vredno, da je lani proizvajalec električnih avtomobilov Tesla objavil, da morda ne bo več sprejemal bitcoinov za sredstva, razen nič več več kot polovica kriptovalute se rudari z uporabo obnovljive energije, medtem ko je prvotni zakonodajalec Yorka v začetku tega leta sprejel zakon za testiranje rudarjev bitcoinov na uporabo energije, ki v osnovi temelji na ogljiku.

Povezano: Hive Blockchain raziskuje sodobno rudarsko gotovino pred združitvijo Ethereuma

»Ena stvar je očitna ent: ker postaja potreba po zmanjšanju svetovnih emisij vedno bolj pereča, se bodo kriptovalute pomešale z izgovori za njegovo ali njeno izjemno porabo energije,« je zaključil.

Ether je trenutno 2. najboljša kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in znaša $99.5 milijard, v primerjavi z $87159 Bitcoina milijard tržne kapitalizacije, na CoinMarketCap.

Vir: Forbes596636596636

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -