17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Malezijski regulator odredi, da Crypto Alternate Huobi World Small preneha delovati

- Advertisement -

Vir: AdobeNadomestna kriptovaluta Huobi World Small mora prenehati delovati v Maleziji, potem ko se je njen regulator spotaknil, da je nekoč delovala, ne da bi bila registrirana.

The Securities Price Malaysia je v ponedeljek govoril o tem, da mora alternativa onemogočiti svoja spletna mesta in mobilne aplikacije na platformah skupaj z Apple Retailer in Google Play, pri konzerviranju z stiskalnico .

Regulator je govoril o tem, da je na “kršitev” gledal resno, in dodal, da je zdaj neregistracija kršitev njegovega zakona o kapitalskih trgih in storitvah z dne 114604.

“Ta možnost pride po premislekih, ki se nanašajo na skladnost platforme z domačimi regulativnimi zahtevami in ohranjanje prizadevanj trgovcev,« je o tem govoril regulator.

Izvršnemu direktorju Huobi World Small Leonu Liju je bilo zlasti naročeno, naj zagotovi določene nadomestne onemogoči svoj prostor, prenehajte krožiti oglase med različnimi direktivami.

Regulator je dodatno opozoril trgovce pri izbiri platform in govoril, naj bodo previdni pri donosih, ki so “preveč primerni, da bi bili primerni”.

»Od nas, ki vlagamo z nelicenciranimi ali neregistriranimi subjekti ali ljudmi, smo izpostavljeni tveganjem, podobnim goljufijam, in bi morda morda morda naključno morda zdaj ne prejeli v skladu z malezijsko zakonodajo o vrednostnih papirjih,« so govorili o.

Huobi World Small ni neposredno odgovoril na prošnjo za komentar.Nadomestno zatiranje v ZDA Predsednik za vrednostne papirje in alternativne cene ZDA Gary Gensler je poklical na izmenjavah za registracijo in zdaj ne predolgo, prej so govorili o tem, da so nagnjeni k temu, da so »polni konfliktov .”

Coinbase s sedežem v San-Franciscu, ki je večinoma povsem nadomestni, je trdil, da SEC zdaj ni ravnal v skladu z zakonodajo, tako da je podjetjem zagotovil tehniko, ki skrbi za to registrirati.

Coinbase je marca prejel Wellsov pogled, v katerem je izjavil, da je SEC pripravljena zagovarjati uradne cene za svojo 5-člansko stopnjo.

»SEC smo že večkrat spraševali za lastna mnenja o tem, kako bi zakoni o vrednostnih papirjih morda morda morda naključno morda zamomljali Coinbase in naši industriji . Če sem odkrit, smo večinoma prejeli tišino kot odgovor,« je govoril o Coinbase glavni pravni uradnik Paul Grewal v videoposnetku odgovor SEC’s Wells Witness.

Kripto nadomestni Bittrex US vložen za gospodarsko ugasnitev v začetku tega meseca, potem ko je SEC govoril o platformi, ki je nekoč delovala kot nadomestni neregistrirani vrednostni papir. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 114604

Kratke 3 minute spoznajte zadnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -