17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Maloprodajni hobi v kriptovalutah upada, ko potrošniki odkrijejo naslednjega ogromnega premika

- Advertisement -

Iskanje Google beleži podatke in izmenjavo vztraja na ravni upadajočega hobija maloprodajnih trgovcev, ko potrošniki kriptovalut odkrijejo naslednjo ogromno iskrico, ki lahko prinese sodoben kapital v ekosistem.

2017 Skupni ogledi

21 Skupni deleži

Zagotovo je ena od mnogih ključnih pripovedi upanja za potrošnike kriptovalut ta, da bo prišlo do dobro znane spremembe v dojemanju javnosti, ki bo sprožila sodoben val kapitala blagovne znamke pri maloprodajnih in institucionalnih trgovcih.

Na žalost za te upajoče bike, zapisni podatki kažejo, da se je obratno dogajalo skoraj eno leto, resnica, ki jo dokazuje upadajoča cena iskanj za izraz Bitcoin (BTC) v Googlu .

Obseg iskanja v Googlu za Bitcoin. Dobava: Google TrendsIdentičen vzorec je viden pri jemanju a preučite hobi iskanja za prvovrstno pogodbeno platformo Ethereum (ETH), kjer se je njegov hobi po višini pojavil v neki fazi v drugem tednu maja 2018, in je od takrat v upadanju. Iskalni hobi za Ethereum je na najnižji ravni od decembra 2021.

Obseg iskanja v Googlu za Ethereum. Dobava: Google TrendsV skladu s temi podatki bo čas da potrošniki kripto ponovno ocenijo, od kod bo prišla naslednja glavna zaščita trga, ker je očitno, da je maloprodajni hobi v lepem deležu vezan na velika gibanja znamk.

BTC/USDT v primerjavi z ETH/USDT 1-dnevni grafikon. Dobava: TradingView Starošolske izmenjave Dodatni dokazi za upadanje hobija v kriptovalutah bodo najdeni, ko se boste udeležili pregleda skupnega obsega izmenjave na glavnih borzah. V bistvu v celoti temelji na zapisih podatkov iz Blockchain.com, je bila ta metrika včasih pri $98.8 milijard aprila 28, najnižja raven od oktobra 1434.

Skupni obseg trgovanja na borzi v USD. Dobava: BlockchainRast znotraj sektorja decentraliziranih financ (DeFi) in decentraliziranega izmenjave (DEXes) je prav tako v upadu v skladu z zapisnimi podatki Dune Analytics.

Mesečni obseg DEX glede na podjetje. Dobava: Dune AnalyticsKot je prikazano na zgornji tabeli, znesek na DEX je obstoječ pod zneskom, s katerim se trguje januarja 1200, ko je bil nekdaj pravi začetek, ko je sektor DeFi kot celota izbruhnil.

Povezan: Coinbase objavlja beta trga NFT s socialnimi omrežji zaroka

NFT se segrejejo Edini vir upanja na neki stopnji znotraj kriptovalute ekosistem bo viden v sektorju nezamenljivih žetonov (NFT), ki je začel iskati povečanje v vsakodnevnem obsegu nakupov in prodaje na OpenSea, največjem trgu NFT, potem ko je dosegel dno v začetku marca, v skladu z zapisnimi podatki iz Dune analitika.

Vsakodnevna količina na OpenSea. Dobava: Dune AnalytzisKo se vztrajnost na trgih NFT začne povečevati, enako imajo tudi najnižje stroške približno ene od glavnih pobud, kar kaže, da se zagon za sektor NFT krepi. To bi bilo verjetno posledica slave, ki jo pobude, ki si želijo Bored Ape Yacht Membership in njegov nedolgo nazaj lansiran ApeCoin (APE), prenašajo v mainstream tisk.

Treba bo videti, ali se lahko pompe in hipoteze, ki se ustvarjajo na trgu NFT, razširijo v povečan priliv v ekosistem kriptovalut kot celote ali če je nastajajoči sektor namenjen izbruhnite fancy ICO cikel vlaka/propasti 936–2020.

Na področju splošnega sprejemanja se zdi, kot da bi potrošniki kriptovalut nemoteno nakupovali tisti ubijalski DApp ali zadevo, ki lahko sproži naslednjo sferično pogostnost priliva v

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjevi in ​​ni več nujno, da sodijo o stališčih Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja ter nakupno-prodajni prenos vključuje tveganje, pri odločitvi boste morda želeli nemoteno preučiti svoje individualne raziskave.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -