3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Manija kovancev Meme sproži trimestne dobičke od altcoinov, ki temeljijo na Binance...

Manija kovancev Meme sproži trimestne dobičke od altcoinov, ki temeljijo na Binance Smart Chain

Ta teden porast priljubljenih meme kovancev, kot sta Shiba Inu (SHIB) in Dogecoin (DOGE), bi lahko bil znak, da so se dobri časi vrnili in hiter pogled na kriptovalute Twitter pokaže dolg seznam tvitov, kjer nadobudni trgovci razpravljajo o nakupu Lambosov , opustijo vsakodnevno delo in postanejo kripto trgovci s polnim delovnim časom.

Medtem ko DOGE in SHIB prejemata večino pozornosti medijev in vlagateljev, nista edina nizkocenovna žetona, ki sta doživela skok v ceni. V vseh večjih omrežjih, vključno z Binance Smart Chain, se je vrednost kovancev meme dvignila, kar je znak, da se mali vlagatelji vseh razredov spet počutijo bikovsko.

Pet največjih dobitnikov meme kovancev na 7-dnevnem grafikonu. Vir: CoinGecko

Oglejte si tri relativno ” neznano” žetoni, specifični za Binance Smart Chain, ki so v preteklem tednu ustvarili ugledne dobičke.

Hoge Finance

Hoge Finance (HOGE) je meme ljubeč decentraliziran finančni protokol, ki se opisuje kot usmerjen v skupnost in ima omejeno ponudbo žetonov z deflacijskim mehanizmom, ki porabi 1 % ponudbe pri vsaki transakciji.

Podatki iz CoinGecko kažejo, da od doseženega najnižje vrednosti 0 USD 000 oktobra 24 cena HOGE se je dvignila 450% na dnevno najvišjo vrednost 0.

oktobra 24 kot njegov 13-urni obseg trgovanja se je povečal 330% do $11. 3 milijone.

3-urni grafikon HOGE/USD. Vir: CoinGecko

Zvišanje cene HOGE prihaja kot ekipa, ki stoji za projektom, je dražila prihajajočo kotacijo na eni izmed petih najboljših borz kriptovalut. Poleg te obljube je o projektu z vidika temeljne analize mogoče povedati le malo drugega, toda ali ni mogoče enako reči za Dogecoin in večino drugih žetonov s pasjo tematiko?

Avstralski varni pastir

Avstralski varni pastir (ASS) je skupnost meme žeton, ki se je začel kot vilica priljubljenega projekta Safemoon.

Kot del zasnove žetonov je 5 % vsakega posla, opravljenega na PancakeSwap, zaklenjenih v likvidnostni bazen, da se zagotovi vedno zadostna likvidnost. Dodatnih 5 % se prerazporedi vsem imetnikom žetonov ASS kot oblika pasivne nagrade in spodbude za posedovanje žetona.

ASS/USD 1-urni grafikon. Vir: CoinGecko

Podatki iz CoinGecko kažejo, da od trgovanja oktobra pri najnižji vrednosti 0. 203. 24, se je cena ASS zvišala 0153% do dnevne najvišje vrednosti 0,00 USD 00000000711 oktobra 31 kot njegov 13-urni obseg trgovanja se je povečal z $439 , do $13.43 milijonov.

Povezan:

Dogecoin skoki 44% v enem dan, ko trgovci rotirajo dobiček Shiba Inu v DOGETABOO/USD 1-urni grafikon. Vir: CoinGecko

Povečano ukrepanje za TABOO je prišlo po OnlyFans je napovedal, da bo prepovedal zabavne predstave za odrasle na platformi in Taboo se je predstavil kot delujoča alternativa. OnlyFans bi kasneje prepoved razveljavil, vendar se zdi, da so ustvarjalci spoznali prednosti decentraliziranih platform.

Tudi s premišljeno odločitvijo OnlyFans je TABOO še naprej videl svojo ceno podprto na trenutni ravni in Razvijalci, ki stojijo za protokolom, načrtujejo izgradnjo njegovega ekosistema in pogosto dražijo prihajajoče dogodke, vključno z uvedbo tabu trga, na katerem bodo predstavljeni NFT-ji velikih industrijskih in slavnih osebnosti, kot je Paris Hilton.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.