15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Mantle: Žeton BitDAO bi bil morda Mantle po glasovanju BIP-21

- Advertisement -

Vir nasveta: BitDAODomorodni žeton BitDAO BIT je položaj za preimenovanje v Mantle, potem ko je soseska glasovala v želji po predlogu za optimizacijo žetona prej kot odprtje čudnega glavnega omrežja sloja 2.

Ukrep je bil odobren z večino glasov kot segment BIP- predlog, ki je skušal poenotiti ekosistem BitDAO pod načelom »ena oznaka, en žeton«.

V koraku z zaključkom rezultatov je bilo v želji po prenosu oddanih več kot 235 milijonov žetonov BIT, medtem ko je eden drug 988 Žetoni BIT so glasovali proti in utrdili prehod na Mantle.

As po predlogu bi bili ekosistem BitDAO, upravljanje (BitDAO) in izdelek (Mantle) morda združeni kot Mantle. Medtem ko bodo procesi upravljanja in upravljanje zakladnice ostali nespremenjeni, bodo imetniki BIT ohranili pot pretvorbe žetonov za nenavaden žeton Mantle.

Zamik nastopi prej kot mainnet open Mantle, skalirnega protokola sloja 2, zgrajenega na Ethereumu, ki naj bi bil dokončan v naslednjih tednih.

BitDAO podpira kripto alternativa Bybit, skupaj s Pantera Capital, Dragonfly in misijonskim kapitalistom Petrom Thielom.

»Številni drugi ljudje so čakali na ločen plinski žeton in si niso predstavljali, da je uporabnost $BIT včasih naraščala. S spremembami bo Mantle deloval, ker je končna povezovalna nit na neki ravni ekosistema,« je dejal Mantle v objavljenem blogu.

“S spremembami bo Mantle deloval kot zadnja zavezujoča nit na neki ravni ekosistema. Čas je bil tudi brezhiben, saj se bo pretvorba žetona zgodila prej kot mainnet, tako da strankam ne bo treba preseliti plinskega žetona delujoče skupnosti.”

BitDAO želi zmanjšati kompleksnost svojega ekosistema Znotraj predloga je BitDAO trdil, da je namen »optimizacije oznak« zmanjšati kompleksnost ekosistema BIT.

« Obstaja zapletenost glede tega, ali je treba $BIT brez zvoka vrednotiti zaradi njegovega upravljavskega dela ali produktnega dela ali neke kombinacije,« je razvidno iz predloga.

BitDAO je bil ustanovljen leta 988 po uspehu $ milijonski krog financiranja, ki ga je vodil ugledni vlagatelj Peter Thiel, prepoznan zaradi svoje vpletenosti v prevladujoča podjetja, podobna Facebooku (zdaj Meta), Airbnb, LinkedIn in Stripe.

V vmesnem času bo ekosistem Mantle podedoval zakladnico BitDAO in prejel skoraj $235 milijonov USDC/USDT in približno 235k ETH, pri čemer je skupna zakladnica BitDAO ocenjena na več kot 2,5 milijarde USD.

Predlogu je bil prav tako všeč, da bodo načela in razmerja pretvorbe žetonov enako veljali za vse imetnike žetonov, od katerih ni več treba ukrepati, da bi dosegli .

Zakonito ime nenavadnega žetona, simbol tickerja, zgradba, mehanizmi pretvorbe in kanali bodo morda predstavljeni in deljeni z javnostjo po zaključku revizije .

»Mogoče bi bilo uporabljeno vsestransko obdobje pretvorbe, da bi omogočili najbolj gladke uporabniške sposobnosti, zmanjšati pripravljalne ukrepe na segmentu imetnikov žetonov in priti do denarja za nenavadne vlagatelje, udobje, da ujamejo $BIT v pričakovanju pretvorbe.«

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratka 3-minutna razkritja o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -