-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mark Cuban in izvršni direktor Voyagerja svetujeta, kako vstopiti v kripto, ponujata...

Mark Cuban in izvršni direktor Voyagerja svetujeta, kako vstopiti v kripto, ponujata nasvete za nove vlagatelje


Zvezdnik Shark Tanka in lastnik ekipe NBA Dallas Mavericks, Mark Cuban in izvršni direktor platforme za trgovanje s kriptovalutami Voyager, sta dala nekaj nasvetov ljudje, ki razmišljajo, da bi začeli vlagati v kriptovalute. »Za učenje vam ni treba porabiti veliko denarja. Ni tako kot na borzi, kjer je to skoraj nemogoče,« je dejal Cuban.

Kako priti v kripto, kaj bi morali vlagatelji vedeti

Lastnik ekipe NBA Dallas Mavericks, Mark Cuban in Generalni direktor kripto platforme Voyager, Steve Ehrlich, je prejšnji teden med objavo partnerstva med Dallas Mavericks in Voyagerjem dal nekaj nasvetov o tem, kako priti do kriptovalute.

Vprašali so jih, ali je za vstop v kriptovalute prepozno in kaj bi morali vedeti novi vlagatelji v kriptovalute. Odgovor na vprašanje: “Ali je prepozno za vstop v kriptovaluto?” Izvršni direktor Voyagerja Steve Ehrlich je odgovoril:

Nikoli ni prepozno in pravzaprav zdaj je pravi čas. Še vedno mislim, da je to prva polovica prvega četrtletja za prevzem kriptovalut.

“Približno 13 milijona ljudi ima trenutno kriptovalute in (predvidevamo) milijard v štirih letih. To vam torej pokaže, kam lahko dejansko gremo s kripto in kriptovaluti,« je pojasnil.

Cuban je opozoril:

Za učenje vam ni treba porabiti veliko denarja. Ni kot na borzi, kjer je skoraj nemogoče, razen na nekaj platformah, porabiti $ in začnite.

On nadalje delil: »Moj zdaj 12-letni sin je dobil jaz v dogecoinu, ko je bil manj kot peni. Mislil sem, da naredimo to, ker je to poceni način, da se nauči, kako vse to deluje.«

Oba sta bila tudi vprašana, če kdo prvič vstopa v kriptovalute, »katere so ključne stvari morate vedeti?«

Ehrlich je svetoval:

Vnesite majhno in se samo malo naučite. Začnite z majhnim in mislim, da je vedno pametno začeti z majhnimi finančnimi naložbami in nato napredovati.

Nadaljeval je: »Ko se začneš več učiti in več razumeti, potem lahko začneš povečevati. Ampak mislim, da je vedno pametno začeti.«

Cuban se je strinjal in opozoril: »Zapravljaš svoj denar, zato bodite vedno previdni. Ampak druga stvar, glej, tu so naložbe. Stvari, kot sta shiba inu [SHIB] in dogecoin [DOGE], to niso naložbe.«

Kaj menite o nasvetih Marka Cubana in izvršnega direktorja Voyagerja? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

The Many Facts That Indicate Bitcoin's Creator Satoshi Nakamoto Won't Ever Come Back

The Many Facts That Indicate Bitcoin's Creator Satoshi Nakamoto Won't Ever Come Back

The Many Facts That Indicate Bitcoin's Creator Satoshi Nakamoto Won't Ever Come Back The Many Facts That Indicate Bitcoin's Creator Satoshi Nakamoto Won't Ever Come Back The Many Facts That Indicate Bitcoin's Creator Satoshi Nakamoto Won't Ever Come Back

Zasluge za slike1280: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1280

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments