15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mark Cuban razkril delež v poligonu za skaliranje Ethereum Layer 2

Mark Cuban razkril delež v poligonu za skaliranje Ethereum Layer 2

Znani ameriški podjetnik in vlagatelj Mark Cuban je razkril strateško naložbo v Polygon, pri čemer je poudaril lastno uporabo in zajem večverižnega pristopa protokola k Ethereumu.

Naložba spremlja izdajo Polygon SDK

Ker se za Ethereumom uvrščajo glavna imena, zlasti Goldman Sachs, ki je predstavilo tezo, ki poudarja potencial omrežja, da ga prehiti Z vidika kripto prevlade Bitcoin je Mark Cuban med zadnjimi odmevnimi osebnostmi, ki podpirajo mrežo z naložbo v Polygon.

Polygon, prej znan kot Matic, želi pomagati pri odpravljanju omejitev glede skaliranja, ki pestijo Ethereum, z zagotavljanjem interoperabilnosti, potrebne za izgradnjo in povezavo verig, združljivih z Ethereum.

Rešitev za skaliranje plasti 2, ki jo je podjetje uvedlo od osnovnih značilnosti Ethereuma, hkrati pa nadgrajuje prejšnje omrežje izguba zmogljivosti. Za projekte, kot je decentralizirano financiranje (defi), ki se želijo izogniti ozkim grlom v pretovoru in visokim pristojbinam, ki trenutno vplivajo na omrežje Ethereum, je ta nova rešitev namenjena premagovanju teh ovir.

Kubanka je zadržala pogoje in velikost njegove naložbe v Polygon, vendar je zapisal: “Bil sem uporabnik Polygona in vedno bolj ga uporabljam.” Že namerava Polygon vključiti v Lazy.com, drugo blockchain podjetje v svojem portfelju, da bo uporabnikom pomagal brez težav prikazati NFT-je.

Ta naložba povezuje pomemben napredek Polygona, in sicer uvajanje poligon SDK. SDK bo razvijalce pooblastil za izdelavo prilagojenih samostojnih verig, ki bodo združljive z Ethereumom z naraščajočim naborom modulov. Poleg tega, da pomaga izpolniti svojo obljubo o gojenju večverižnega ekosistema, model Polygon z visoko prepustnostjo in konsenznim modelom PoS podpira transakcije z „brez plina“ in skoraj takojšnje potrditve.

Prihodnje ponovitve Polygon SDK, nastavljen za morebitno izvedbo, bo podpiral več platform 2, vključno z Rollups in Plasma, od katerih bo vsaka sčasoma spodbujala večjo razširljivost in pretočnost.

Ali se milijarderji vrstijo za svojimi najljubšimi verigami blokov – Musk vs Cuban? Sporočite nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

Gamestop NFT Website Discovered With Hidden Easter Egg Retro Game

Data Shows Bitcoin Addresses in Accumulation Captures Fresh New Highs

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments