13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Mark Cuban uradno podpira Polygon

Mark Cuban uradno podpira Polygon

Raztopina za skaliranje na osnovi Ethereuma se je nedavno pojavila na spletnem mestu Mark Cuban Companies in na videz potrdila njegovo naložbo v projekt.

21151 Skupno število ogledov

17 Skupaj delnice

Mark Cuban officially backs Polygon

Milijarder vlagatelj Mark Cuban se je po novem razkril na enem od svojih spletnih mest, zato je dal pobudo za Polygon, ki ponuja nadaljnje dokaze, da bogati vlagatelji izkoriščajo digitalno tehnologijo. kljub nedavnim pretresom.

Zdi se, da je bil dodatek Polygona na spletno mesto Mark Cuban Companies opravljen pred kratkim in ponovno potrjuje milijarderjevo podporo projektu.

Cuban, ki je bil nekoč polarizirajoča figura na trgu kriptovalut, je v zadnjem letu bolj glasno podpiral nastajajoči razred premoženja. Pred kratkim, ko se je Elon Musk odločil, da ne bo več sprejemal bitcoinov (BTC) zaradi skrbi za okolje, je Kuban dejal, da bodo njegovi Dallas Mavericks še naprej sprejemali digitalno valuto kot plačilo.

Kubanka je tudi priznal, da kriptovalute začenjajo odražati resnično povpraševanje po njihovi koristnosti, in trdi, da je prihodnost industrije še vedno svetla.

“Več TPS in nižje pristojbine za plin niso dovolj,” je zapisal in dodal:

“Prišlo mora do trenutnega omrežnega učinka in pomembne rasti uporabnikov. To je za večino L1 in L2 izziv, ker le nekaj izjem, trženje v kripto vesolju presega grozno. “

Njegova podpora Poligonu je ni presenetljivo glede na hiter vzpon mreže v tem letu. Prej znan kot Matic, je Polygon večstranska rešitev za skaliranje, zasnovana za učinkovitejše transakcije na osnovi Etra. Kot je nedavno poročal Cointelegraph, se je uporabniška baza Polygona povečala za 75, 000 v samo enem tednu, ki poudarja naraščajoče povpraševanje po plasti 2 rešitve. Priliv uporabnikov je ustvaril skoraj milijardo dolarjev.

Na vprašanje o tem, kaj je Polygon izstopalo v primerjavi z drugimi rešitvami za skaliranje druge plasti, je Cuban dejal Cointelegraphu, da je “aktiven uporabnik”, in dodal:

“Je hiter, deluje dobro in kar je najpomembneje, njihova uporabniška baza eksponentno raste.”

Kar zadeva tisto, kar Mark Cuban Companies prinaša Polygonu, je milijarder vlagatelj dejal:

“Lahko jim dam povratne informacije o trženju in v postopku smo integracije poligona v lazy.com, kar se nam zdi zelo koristno pri ustvarjanju platforma za razširitev NFT-jev in osebnih galerij. “

Sandeep Nailwal, glavni operativni direktor Polygona, je svoje pogovore s Kubancem opisal kot “resnično moteč” in dodal:

“Bilo je tako spektakularno vedeti da so bili odtenki industrije, tehnologije in sprejetja, ki smo jih ugotovili po mesecih brušenja, o njih že razmišljal in je imel vprašanja v zvezi s cevmi. “

Prejšnji članekKorejski kripto trg je med najmočnejšimi – in najbolj čudnimi – na svetu
Naslednji članekNegativne stopnje financiranja spodbujajo trgovce k dolgim ​​Polygon (MATIC) in AAVE

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments