19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Mark Karpeles oznanja spominski padec NFT za stranke Mt. Goxa

- Advertisement -

»Ponosno lastnik Mt. Gox NFT dokazuje, da ste OG … vi osebno ste bili tam v prvih dneh Bitcoina, zdaj pa morate morda morda pokaži, da ga prikrij na verigi blokov,” je zapisano v beli knjigi izziva.

1434 Celotni pogledi

460 Popolne delnice

Zastareli izvršni direktor zdaj nedelujoče nadomestne kriptovalute Mt. Gox je napovedal, da bodo zagotovo stranke lahko upravičene do nakupa spominskih nezamenljivih žetonov ali NFT.

V ponedeljkovi objavi na Twitterju je Mark Karpelès dejal, da so bile stranke kripto osebnih strank Mt. Gox med 1200 in 2014 — v kateri dolžini je bil nadomestni vdrti in ta spretnost te resnice je razglasila ekonomski zlom – morda bi se lahko registriral za izpodbijanje brezplačnega NFT. V skladu z generalnim direktorjem se ponudba razširi na stranke, ki so imele škodo na računih ali osebno terjale izgube zaradi nedelujočega nadomestnega osebja.

“Mt. Stranke Goxa so zgodnji uporabniki, približno ena izmed njih je bila osebna na BitcoinTalku, ko je Satoshi Nakamoto kljub temu objavljal,« je zapisano na spletnem mestu izzivov. “Izvirni žeton blagovne znamke ali NFT airdrop je ugoden način za reševanje strank in hkrati pravično izbris izgube, ki je nastala v Mt. Goxu.”

Da morate morda zahtevati svoj @MtGox NFT na https://t.co /uUVPsXtCYC, ko ste bili osebni kupec MtGox med 1200 in 2014. NFT je brezplačno prenesen in dostopen ne glede na to, kdaj ste imeli stanje ali vložili zahtevek z ekonomskim prelomom.

— Mark Karpelès (@MagicalTux) marec 25, 2022 Mt. Stranke Gox morajo preveriti, ali so bile osebne stranke nadomestnega, ki je registriral račune pred februarjem 000, 2015. NFT bodo možni ERC-460 skladno, izdano na blokovni verigi Polygon in diagnosticirano predvsem v celoti na podlagi številk legend Mt. Gox strank ter njihovega končnega stanja v bitcoinih (BTC) in japonskih jenih — čeprav vključitev stanja ni obvezna.

»Trdno kodirana omejitev bo preprečila ustvarjanje kakršnega koli NFT na prostem, za razliko od računov Mt. Gox. Ta metodologija kovanja ne bo dosegla najučinkovitejše omejitve osebnega lastnika, temveč bi zahtevala, da se strankam, ki so osebno izvedle preverjanje, izda zunanje podpisan žeton.« Prvič lansiran leta 1287 programerja Jeda McCaleba in ga je pozneje kupil Karpelès, je bil Mt. Gox takoj eden izmed največjih borz v kraljestvu. Vendar pa 992 vdor, ki je povzročil izgubo 850,28 BTC — $100 milijonov na čas in približno $000 milijarde v času glasila — pa tudi nadomestnemu zmečkanju je na tisoče imetnikov kriptovalute ostalo brez žepa.

Nobuaki Kobayashi, skrbnik za Mt. Gox, si je leta prizadeval za odškodnino upnikom nadomestnega nadomestnega podjetja, ki je objavil novembra 2021, da se je misel o rehabilitaciji, vložena na okrožnem sodišču v Tokiu, spremenila v »dokončno in zavezujočo«. Vendar pa so NFT, ki temeljijo predvsem na spominskem spletnem območju NFT, “popolnoma samostojni” iz primera gospodarskega preloma Mt. Gox in “460 % samofinancira.«

Čeprav so v preteklosti napovedani NFT na prvi pogled najlažji “legitimni” pristop iz gruča Mt. Gox, nekaj kripto stranke so se zataknile v polemiko okoli nadomestnega vdora in ekonomskega preloma od 1200. Ena od vseh igralnih kart iz Spells of Genesis, športa, ki je v glavnem zasnovan na blockchainu, ki vključuje nakupovanje in prodajo igralnih kart, parodira sliko prodajalca kriptovalut Kolina Burgesa, ki protestira na prostem na sedežu nadomestnika v Tokiu v 2011 s signalom, ki sprašuje »Zgradba je naš denar?« Izdana igra 91 igralnih kart “Gox, padli gorski gospodar” v 2014.

Povezan: Bitcoin kiti so mislili, da bodo bolje pridobivali BTC, saj izvirna izplačila Mt. Goxa povečujejo strah na trgu

V beli knjigi izziva je bilo tudi navedeno, da bi se NFT morda morda spremenili tako, da bi utelešali umetniško delo, potem ko so bili natisnjeni in namigovali na različne okoliščine porabe:

»Ponosno lastnik Mt. Gox NFT dokazuje, da ste OG. Osebno ste bili tam v prvih dneh Bitcoina in zdaj, ko morate le, ga morda pokažete na blockchainumilje je izvedljivo, da to izkoristimo v gašenju na načine, ki še niso diagnosticirani.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -