15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Mashinsky iz skupnosti Celsius zavrača krivdo za diagram dajanja kripto posojilodajalca v Factual Fight – Tukaj je najnovejši

- Advertisement -

Alex Mashinsky. Dobava: videoposnetek zaslona, ​​Youtube, NasdaqSoustanovitelj Celsius Community in nagnjeni izvršni direktor Alex Mashinsky je zanikal kakršno koli napačno ravnanje in otresel krivde za dani diagram kriptoposojilodajalca.

V torkovi vlogi so pravni strokovnjaki Mashinskyja zavrnili zahtevke odvetnika Fresh York Total Letitia Jamesa, da je zavajal vlagatelje glede denarne pravilnosti Celzija, ko je bil nekoč izvršni direktor, “neutemeljen” in zakoreninjen v napačnih informacijah, ki so krožile po spletu.

Pritožba “papagaje napačne informacije na spletu o Mashinsky in Celsius Community, LLC … izposoja neutemeljene sklepe drugih” in “dokazuje običajno napačno razumevanje Celsiusovega podjetja in vloge Mashinskyja v njem,” je zapisano v vlogi.

Torkova vloga želi zajeziti zadevo, ki je bila odstranjena. Januarja je James dejal, da je Mashinsky zavajal vlagatelje glede pravilnega denarnega stanja propadlega posojilodajalca kriptovalut. Obtožila ga je uporabe “neprimernih in zavajajočih predstavitev”, da bi privabil stranke, da položijo milijarde dolarjev.

Kljub temu so pravni strokovnjaki Mashinsky oporekali ugotovitvam in jo obtožili izbiranja videoposnetkov v YouTubu, da bi “prikazala konvencionalno nerazumevanje podjetja Celsius, in vloga Mashinskyja pri tem.«

Vložitev poglavja podjetja julija zadnje leto je bilo nekoč mogoče pripisati “nesrečnim, zunanjim priložnostim” pred nadzorom nad podjetjem, vložitvijo rekel.

Zlasti je v vlogi navedeno, da je dani diagram Terrinega algoritemskega stabilnega kovanca UST prinesel milijarde izgub institucionalnim nasprotnim strankam kriptoposojilodajalca in povzročil hitro množično umiki sredstev s platforme.

V vlogi je poleg tega navedeno, da vgrajeni računi posojilodajalca kriptovalut niso bili vrednostni papirji v skladu z uveljavljeno zakonodajo, kar je zanikalo Jamesov nasvet ki jih mora vsebovati Celsius, registriran pri ponudbi kot prodajalec denarnih naprav.

Self ample Examiner odkrije, da je Celsius lagal potencialnim strankam Z izjemo Recall Jamesa je nevtralni preizkuševalec poleg tega prišel do zaključka, da je Celsius nekoč lagal strankam.

Shoba Pillay, preizkuševalec, ki ga je imenovalo sodišče in je raziskoval Celsiusovo soočanje z žetoni CEL ter oglaševalski in tržni pristop, je v začetku tega leta dejal, da podjetje podjetniška lutka se je »zelo razlikovala« od tega, kar je zahtevala stranke.

Trdila je celo, da je bil Celsius “samostojno insolventen že od ustanovitve” in da je posojilodajalec kriptovalut nosil CEL, ker je osrednji del diagrama za kontrapunkt vodstvenih delavcev na oznaki strank.

V skladu s preiskavo je Celsius porabil najmanj $900 milijonov za načrtovanje zaustavitve žetonov CEL na odprtih trgih, kar je privedlo do skokovite oznake žetona nad 14,000% za razlog za zagon sredi-2020.

Napihnjena oznaka je bila naklonjena najvišjim vodstvenim delavcem v povezavi z izvršnim direktorjem Alexom Mashinskyjem in soustanoviteljem Danielom Leonom, ki sta ceno CEL opremila z najnižjo ceno USD 68.7 milijonov in 9.000 milijonov dolarjev med 2020 oziroma 2020. “Celsius je resnično želel zaščititi CEL pred padci oznak, ki jih je pripisal bruto prodaji g. Mashinskyja ogromne dele njegovega nejavnega imetja CEL. Kot rezultat bruto prodaje gospoda Mashinskyja je Celsius resnično povečal obseg svojih nalogov za mirovanje, da bi zaustavil celotno CEL, ki so ga promovirali gospod Mashinsky in njegova raznolika podjetja.«

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice 2022

Kot bi mignil, 3 minute se poučite o današnjih informacijah o kripto!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -