-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mastercard lansira kripto-povezane plačilne kartice za azijsko-pacifiško regijo

Mastercard lansira kripto-povezane plačilne kartice za azijsko-pacifiško regijo

Mastercard Launches First Crypto-Linked Payment Cards for Asia-Pacific Region

Plačilni velikan Mastercard lansira kripto -povezane plačilne kartice za azijsko-pacifiško regijo v partnerstvu s tremi ponudniki kripto storitev. “Prvič bodo potrošniki in podjetja v azijsko-pacifiški regiji lahko zaprosili za kreditne, debetne ali predplačniške kartice Mastercard, povezane s kripto,” so sporočili iz Mastercard.

Prve kripto-povezane kartice Mastercard v azijsko-pacifiški regiji

Mastercard je v ponedeljek objavil, da je sodeloval z trije ponudniki kriptouslug v azijsko-pacifiški regiji “za lansiranje prvih kripto-povezanih plačilnih kartic v regiji.”

Trije trije partnerji so Amber Group, Bitkub na Tajskem in Coinjar v Avstralija. Vsa tri podjetja ponujajo storitve menjave kriptovalut na svojih domačih trgih. V sodelovanju z Mastercard bodo “uvedli plačilne kartice Mastercard, financirane s kriptovalutami,” je zapisano v obvestilu in dodano:

Prvič bodo potrošniki in podjetja v azijsko-pacifiški regiji lahko zaprosili za kreditne, debetne ali predplačniške kartice Mastercard, povezane s kripto.

Kartice jim bodo »omogočale takojšnjo pretvorbo svojih kriptovalut v tradicionalno fiat valuto, ki jo lahko porabijo povsod, kjer je Mastercard sprejeta po vsem svetu.«

Te tri družbe „so prve platforme za kriptovalute, ki temeljijo na APAC, ki so se pridružile Mastercardovemu globalnemu programu kriptovalute Mastercard, ki je bil zasnovan tako, da kriptopodjetjem olajša in hitreje prinaša varne, skladne plačilne kartice v na trgu, saj si potrošniki vse bolj prizadevajo varno in učinkovito financirati vsakodnevne transakcije z digitalnimi valutami,« je pojasnil plačilni velikan in dodal:

Ta objava prihaja v času, ko je zanimanje za kriptovalute v azijsko-pacifiški regiji zgodovinsko visoko.

Prejšnji mesec je Mastercard objavil, da je sodeloval s platformo za izmenjavo kriptovalut Bakkt, “da bi trgovcem, bankam in finančnim podjetjem v ZDA olajšal sprejemanje in ponujanje širokega nabora rešitev in storitev za kriptovalute.”

Kaj menite o Mastercard, ki ponuja kripto kartice v Aziji? -Pacifiška regija? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

Venezuelan Court Rolls Back Seizure of More Than 1,000 Bitcoin Miners Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support

Brave Browser to Integrate Solana Support Brave Browser to Integrate Solana Support Brave Browser to Integrate Solana Support

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments