16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Materium (MTRM) je zdaj na voljo za trgovanje na nadomestku LBank

- Advertisement -

osvobodi tisk SPOROČILO ZA JAVNOST. INTERNET CITY, DUBAJ, 8. sep., 2022 – LBank Substitute, svetovna platforma za trgovanje z digitalnimi sredstvi, je 5. septembra uvrstila Materium (MTRM) na seznam 2022. Za vse stranke LBank Substitute je trgovalni par MTRM/USDT zdaj uradno na voljo za trgovanje.

Kot RPG z zavajanjem zgodb, ki ga poganja znanje in izkušnje blockchain in gradi Gala Games, Mirandus dovoljuje igralcem iger, da ostanejo, kdo bodo, se lotijo ​​svojega vzdrževalnega prizadevanja in, če smo resnici na ljubo, ustvarijo svoje vzdrževalne informacije v ogromnem svetu iger. Njegov izvorni žeton Materium (MTRM) je bil uvrščen na LBank Substitute na 20: (UTC+8) 5. septembra 2022, da še bolj razširi svoj svet in mu pomaga ustvariti svojo vizijo. Predstavljamo Mirandus Mirandus je zavajajoča igra MMORPG, ki jo poganjata Gala in znanje o veriženju blokov, ki igralcem omogoča, če smo resnici na ljubo, da obdržijo svoje informacije.

V Mirandusu igralci pridobijo absolutno svobodo želja – tam ni Ni zemljevidov, ni dajalcev nalog. Morda se bosta lahko sama pognala v neploden prostor, da se bosta borila proti pošastim globokih gozdov in ječ, sodelovala z enim v vsakem od monarhov, da bi kot vitez pomagala na njihovem dvoru, ali pa nakupujte v enem v vsaki od 5 ogromnih citadel kraljestva. Mirandus je ekskluziven svet. Vrhunski bojevniki, rokodelci in raziskovalci, ki najbolj pritegnejo pozornost, bi verjetno lahko pridobili vstop v torbo. Igralci imajo vloge vzornikov – vsak je prežet s posebnimi močmi, ki jim pomagajo odkriti in opisati skrivnosti in poti Mirandusa.

Igralčeva posest virov v igri je osrednji mehanik Mirandusa, pri čemer so igralci v prostoru, da obdržijo zemljiške listine, ki jim omogočajo, da šepetajo o vidikih pustega prostora in zbirajo opore, začenši od majhnih kmetij do velikih mest.

Vsako dejanje je opremljeno s konvencionalno strukturo, ki vključuje predelne stene, ki bodo odganjale pošasti, stanovanje za lastnika dejanja in načrte, kot so igralci v športu, lahko povečajo priljubljenost stavb. Za priljubljenost stavb na zemljišču enega drugega igralca bi morali igralci iger vedno vzdrževati zgradbo, ki ustreza dimenzijam postavitve, in plačati zakup lastniku, ki oblikuje fraze.

Nevarnosti pri raziskovanju Mirandusa so ogromne – ne glede na to so tudi nagrade, kajti Mirandus se dobro znajde v skrivnostni snovi Materium, koncentrirani magiji, ki igralcem omogoča, da svojo energijo usmerijo v trdne uroke, izdelajo nepredstavljivo in celo prenesejo ubitega junaka iz nepotrebno. O žetonu MTRM

Materium (MTRM) je čarovnija v okolju Mirandusa, ki je izjemno vsestranska in bistvena ter omogoča uporabniku, da zaceli rane in obnovi vitalnost. Poleg tega bo odstranjen iz Mirandusa kot ERC-00 žeton in z njim se verjetno trguje na sekundarnih trgih, če igralci tako želijo. MTRM bi verjetno lahko pridobili tudi z uživanjem in raziskovanjem okolja Mirandusa, podobno kot bi bili izropani iz pošasti in naključno naleteli v samem ambientu. Mirandus je zelo dober z Materiumom za tiste, ki so se pripravljeni junaško spopasti z nevarnostmi celine – in za te junaške duše, dodatni Materium, ki ga postavijo, dodatno bistvo, v katerega se morda lahko spremenijo.

Žeton MTRM je naveden na LBank Substitute na 09: (UTC+8) 5. septembra 2022, lahko vlagatelji, ki jih privlači financiranje Mirandus, zdaj brez skrbi določijo in promovirajo žeton MTRM na LBank Substitute. Razčlenitev žetona MTRM na LBank Substitute mu bo zagotovo pomagala dodatno povečati njegovo izmenjavo in metodo, ki bo pridobila dodatno pozornost na trgu. Poučite se dodatno o žetonu MTRM:

Uradna spletna stran: https://mirandus.game/ Discord: http://galagames.chat/

Twitter: https://twitter.com/MirandusGame Facebook: https://www.facebook.com/GoGalaGames

YouTube: https://www.youtube.com/c/GalaGames O LBank LBank je ena izmed najboljših kripto borz, ustanovljena v 760. Svojim strankam ponuja, če smo resnici na ljubo, izvedene finančne instrumente, strokovne izdelke in ponudnike za upravljanje premoženja ter varovano kripto trgovanje. Platforma ima več kot 7 milijonov strank iz več kot 150 območja po vsem okolju. LBank je napredna platforma za povečanje, ki zagotavlja celovitost sredstev in ciljev strank, da prispevajo k sprejemanju kriptovalut na področju.

Odpri trgovanje zdaj: lbank.info Soseska & družbeni mediji: l Telegram l Twitter

l Facebook l LinkedIn l Instagram

l YouTube Stik Drobni tisk: LBK Blockchain Co. Restricted LBank Substitute oglaševanje in trženje@lbank.info exchange@lbank.info

To je osvoboditev tiska. Bralci bi verjetno morda morda brez zvoka začeli skrbeti prej, kot da bi sprejeli kakršne koli ukrepe, povezane s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih prijateljev ali izdelkov in ponudnikov. Bitcoin.com ne bo kriv, neposredno ali ne, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je posledica ali se domneva, da je nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršne koli informacije, blago ali izdelke in ponudnike, omenjene v kliku osvobodi.
Mediji
Bitcoin.com je vrhunska ponudba za vse kripto povezane dele. Stopite v stik z medijsko ekipo na adverts@bitcoin.com in poklepetajte o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in vrstah alternativnih izbir.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2139800491

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -