18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Mati Greenspan v primerjavi z Maxisom na 'Shitshow' 2021

Mati Greenspan v primerjavi z Maxisom na 'Shitshow' 2021

Bitcoin maxis je odšel v mesto na Greenspanu, potem ko ga je imenoval “kripto konferenca”.

6581 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

It's Mati Greenspan versus the Maxis at ‘Shitshow’ 2021

Konferenca v Miamiju Bitcoin 2021 se uradno začne 4. junija in z njo se je ponovno pojavila polemika glede kripto tribalizem, ki vključuje nekatere vodilne osebnosti v industriji.

Organizatorji pričakujejo, da bo udeležba presegla 50, 0 za konferenco, ki jo je gostil Kongresni center Mana Wynwood. Med udeleženci v Miamiju je letos ustanovitelj Quantum Economics in nekdanji tržni analitik pri eToro Mati Greenspan.

Greenspan je danes, ko je pisal, poudaril vse večji razkol v kripto skupnosti v tem, kar je opisal kot “toksičen problem”. Finančni svetovalec je nehote zanetil vihar v družabnih omrežjih z neškodljivim komentarjem, da bi Bitcoin 2021 biti “Največja kripto konferenca doslej!”

Greenspanu je bilo nedvoumno rečeno, da gre za “Bitcoin konferenco”, namenjeno samo ljubiteljem BTC. Urednik revije Bitcoin Pete Rizzo ga je postavil naravnost:

“To je Bitcoin konferenca o Bitcoinu. Bitcoin je subjekt in zato se uporablja kot pridevnik, «

Greenspan je odgovoril, da» Bitcoin je kriptovalutni gospod, “pa je le spodbudil tirado bitcoinovskih maksimalistov, ki zatrjujejo ekskluzivnost dogodka.

To je res sranje. pic.twitter.com/vrAVxiko0p

— Mati Greenspan (tweets ≠ finančni nasvet) (@MatiGreenspan) 3. junija, 2021

Miami Bitcoin 2021 bo trajala do 5. junija in bo gostila ogromen bazen industrijskih svetilk, od nekdanjega kongresnika Ron Paul, Twitterjev Jack Dorsey, dvojčka Winklevoss in partner Morgan Creek Digital Anthony Pompliano. Da bi bili pošteni do organizatorjev, so bili kristalno jasni, da gre za dogodek samo z bitcoini / ni dovoljenih nobenih kovancev v kanalu Telegram:

“To je samo Bitcoin konferenca. Prosimo, ostanite osredotočeni in na temi na dogodku. Shranite pogovore o drugih protokolih in kriptovalutah zunaj konference. «

Očitno razočarani Greenspan je odvrnil, da tam je bilo očitno veliko negotovosti med množico Bitcoinov in se sčasoma naveličal razprave, ki je vzkliknila: “To je resnično sranje.”

Bitcoin maxis v tej temi zveni tako negotovo. Klicanje imen in celo grožnje, samo za uporabo vključujoče verbage. WTF?!

Nimate bitcoina in kripto ni po kosilu. Torej ohladite F. https://t.co/I00 S4vWoCE

– Mati Greenspan (tweets ≠ finančni nasvet) (@MatiGreenspan) 3. junija, 2021

V današnjem glasilu je pojasnil svoje misli na to temo:

“Zdaj je očitno vsak upravičen do svojega mnenja , in lahko me kličejo, kakor koli jim je všeč, toda ena stvar, ki jo želim povedati pri vsem tem, je, da ti tako imenovani Maxiji niso lastniki Bitcoin omrežja. Tudi jaz sem Bitcoiner in nihče ne more storiti ničesar glede tega. «

Greenspan je dejal, da »Zelotnost« je bila neproduktivna in je skupnost pozvala, naj »svojo energijo usmerimo k skupnemu sovražniku in ne porabimo časa in truda za medsebojne spore. Ne pomaga. «

Vibe samo za Bitcoin so se razširile onkraj Greenspana z nekaj vprašanji, zakaj se je soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin pojavil, ko so se pojavile njegove fotografije ena z Miamijevim pro-kripto županom Francisom Suarezom. Buterin je dejansko predstavil Ethereum na Bitcoin Miamiju 2014.

Soustanovitelj DeFiPulse Scott Lewis je videl smešno plat stvari:

– Ξ (@scott_lew_is) maj 28 , 2021

67085

Prejšnji članekDeepDAO zagotavlja 3 milijone dolarjev za razširitev, tudi če se zakladnice DAO prepolovijo v enem mesecu
Naslednji članekOh otrok! Sledenje napredku IVF na verigi blokov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments