15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija MATIC pravi "ne" kripto medvedom z novimi najvišjimi vrednostmi, tedenski dobički blizu...

MATIC pravi “ne” kripto medvedom z novimi najvišjimi vrednostmi, tedenski dobički blizu 120%

MATIC je zdaj 12 th-največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo, saj borzna kotacija zavrača medvedje razpoloženje, ki prizadene glavne žetone.

27474 Skupno ogledov

96) Skupaj delnice

MATIC says 'no' to crypto bears with new all-time highs, weekly gains near 120%

Platforma za razvoj infrastrukture Ethereum Polygonov žeton MATIC je maja dosegel nove vrhunce 18, da postanete najuspešnejša kriptovaluta na dan.

MATIC / USD 1-urni diagram sveč (Coinbase). Vir: TradingView

MATIC doseže svež rekord

Cointelegraph Markets Pro in TradingView sta pokazala, da MATIC / USD dosegata 2 USD. 18 med trgovanjem maja 17 v odločnem kljubovanju širšega tržnega upada.

Po uvrstitvi na glavno borzo Kraken maja 15, MATIC se je povečal, nadaljeval dramatičen vzpon, ki se je začel, ko je Kraken objavil novico v začetku tega meseca.

Podatki VORTECS ™ iz Cointelegraph Markets Pro so maja začeli zaznavati bikovske obete za MATIC 12, pred nedavnim dvigom cen. Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostmi na Twitterju.

VORTECS ™ je zabeležil izjemne rezultate za MATIC od maja 15. Ob 91, je žeton dosegel najvišjo oceno doslej na platformi, čemur je sledilo več skokov cen, ki so dosegli vrhunec maja 18 je najvišje.

MATIC / USD z VORTECS ™ lestvico točk in opozorilom o seznamu Kraken. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot tak je 12 ta največja kriptovaluta je s tržno kapitalizacijo tako presegla vse ostale glede dnevnih in tedenskih dobičkov. V času pisanja tega so ti seštevali 22% in 118%.

Čas je bil blagoslov številnim trgovcem, ki so v zadnjih dneh opazovali, kako se vrednost njihovega premoženja zmanjšuje v skladu s prodajnim pritiskom na Bitcoin (BTC).

“MATIC posamično poskuša rešiti moj portfelj, “Je priljubljeni trgovec Scott Melker povedal sledilcem na Twitterju.

Za MATIC-om je bil Synthetix Network Token (SNX) z 21% donosov v preteklosti 24 – ure, čemur sledi Telcoin (TEL) z 17%.

Trgovci ohranjajo vero v “alt sezono 2.0”

Nasprotno pa vrh 05 kriptovalute po tržni kapitalizaciji so bile vse v rdečih številkah, z izjemo XRP, ki se je zvišal za 6% na 1 USD. 61.

Za dolgoletne udeležence na trgu pa je ostalo “pošteno” – nedavni dogodki niso bili razlog za ponovno oceno še vedno nastajajočega ekosistema.

“Številni Altcoini razvijajo več -letne tržne strukture, ”je maja tvitnil trgovec Rekt Capital 18.

“Vsak kratkoročni strah ali negotovost v naslednjih dneh ali celo teden ali dva verjetno ne bosta spremenila teh dolgoročnih formacij in struktur. “

Bitcoin se je odbil pri $ 42, – spletno mesto najnižjih rekordnih vrednosti od februarja – da si povrne nekaj izgubljenega zaradi opozoril, da dno morda še prihaja.

9496476

Prejšnji članekKitajska trgovska združenja opozarjajo na kripto naložbe
Naslednji članekPlatforma DeFiFi s sedežem v ethereumu zbere 5 milijonov dolarjev za strateške naložbe

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments