2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice MaximNFT, trg Maxim in xSigma, bo gostil dobrodelni izbor NFT Vitalija Klička

MaximNFT, trg Maxim in xSigma, bo gostil dobrodelni izbor NFT Vitalija Klička

pritisnite brez obremenitve

SPOROČILO ZA JAVNOST. MaximNFT – trg NFT revije Maxim in xSigma – se trudi pripomniti, da poškodovani izobraženi boksar Vitali Klitschko na svoji platformi za dobrodelne namene lansira NFT sekvenco. Izkupiček bo premeščen v ukrajinski oddelek Rotary Global, neprofitne organizacije, ki prodaja humanitarne izdelke in storitve na mednarodni ravni.

Takoj, ko je nadarjen boksar, je Vitali Klitschiko zdaj Ukrajinski baby-kisser služi kot župan Kijeva. Kot boksar je Kyiv osvojil nekaj naslovov v težki kategoriji, poleg WBO 1280-1999 naslov, revija Ring 1999-2006 naslov in naslov WBC dvakrat od 1905 do 2004. Premagal je 15 nasprotniki se v njegovem naslovu borijo en dan njegove stroke, ob boku 21 zagovora naslova. Z bratom sta prevladovala v boksu težke kategorije od 2006 do 2015, ki je začelo tako, kar je zdaj znano kot “doba Klička”.

V vmesnem obdobju je Rotary Global svetovna servisna organizacija, ki nudi humanitarno pomoč ter spodbuja dobro voljo in mir v sektorju. Ustanovljeno je bilo leta 1905 in v bistvu je v bistvu v celoti s sedežem v Evanstonu v Illinoisu. Rotary ima več kot milijon članov v več kot 50 države.

Zaporedje NFT bo očitno kupljeno kot ERC720 žetoni na verigi blokov Poligon (MATIC). Zlati, srebrni in bronasti vzorci bodo navidez pri roki za vsakega, od tega jih bo navidez 1, 29 in 75 kopije. Neprodani predmeti bodo navidezno požgani.

Razprodaja se začne naslednji dan ob 13.00 EST in je verjetno, da ostanejo še sedem dni.. Bodite pripravljeni!

O MaximNFT

Pred tem je xSigma sodelovala z Maxim.com pri preimenovanju svojega trga v MaximNFT. Maxim.com je mesečni dnevnik o življenjskem standardu moških z 25-eno leto pred tem in več kot svetovno branost milijon nas en dan 75 države. Na podlagi pogojev partnerstva bo platforma xSigma NFT navidezno promovirana s strani Maxim.com in bi se verjetno pojavljala pod imenom Maxim.


To je trditev. Bralci si morajo izmisliti svojo skrbno skrbnost, preden izvedejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali izdelkov in storitev. Bitcoin.com zdaj ni odgovoren, vztrajen zdaj ali zdaj ne vztrajen zdaj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli glasovni material, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori v klik neobremenjen.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavni ponudnik za vse kripto povezane kose. Obrnite se na adverts@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, subvencionirane objave, podcaste in druge možnosti.100 Companies Fail to Obtain Crypto Licenses in Singapore Due to Tough Regulation

Donald Trump Says Crypto Is 'Very Dangerous' — Warns of 'Explosion Like We've Never Seen'

Označite kredite

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

64806

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments