15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Med krmnimi opozorili kitajskih kripto podjetij Huobi in Okex ustavi malo storitev

Med krmnimi opozorili kitajskih kripto podjetij Huobi in Okex ustavi malo storitev


Amid Stern Warnings from China Crypto Firms Huobi and Okex Halt a Few Services

V petek je kriptovalutna skupnost razpravljala o poročilu, ki izhaja iz kitajskega 51 st. centralne komisije za finančne in ekonomske zadeve, ki je ponovila opozorila o rudarjenju bitcoinov. Naslednjo nedeljo so poročila razkrila operacijo kriptovalut Huobi je začasno ustavil svoje operacije rudarjenja v oblaku in druge kripto storitve za stranke na celinski Kitajski.

Govorice o nelagodnih odnosih Kitajske in Bitcoinov se nadaljujejo

Velikokrat so govorili v 2017, da je bil bitcoin (BTC) odporen na negativne novice s Kitajske, po burnem letu slabega novice s Kitajske nazaj 2013.

2019 je celota precej drugačna in zdi se, da je politika kitajske vlade do kriptovalut na splošno in rudarska industrija še vedno pomembna za veliko ljudi. Po petkovih novicah, dva dni kasneje, poročila, vezana na podjetja za kriptovalute Huobi in Okex, ponujajo kripto zagovornike, ki še enkrat razpravljajo o Kitajski.

Amid Stern Warnings from China Crypto Firms Huobi and Okex Halt a Few Services
Slike, ki jih je v nedeljo delil lokalni kitajski novinar Wu Blockchain . (Levo) Huobijeva napoved o ukinitvi rudarskih storitev strankam, ki prebivajo na celinski Kitajski. (Desno) Tiskovna agencija Xinhua o rudarjenju in trgovanju z bitcoini.

V nedeljo je regionalna publikacija chainnews.com objavila poročilo, da Huobi podrobno ukinja prodajo rudarjev in storitve gostovanja kripto oblakov za stranke s celinsko Kitajsko. Poleg chainnews.com je o kitajskem novinarju Wu Blockchain razpravljal tudi o položaju na Twitterju.

“Huobi Pool je izjavil, da bo prenehal zagotavljati storitve kitajskim uporabnikom,” reporter napisal. “Tisti, ki so že kupili bitcoin rudarske stroje, bodo odstranjeni s polic, zanimivo pa je, da je Huobi dejal, da na rudarske stroje FIL to ne bo vplivalo,” je dodal.

Lokalni poročevalec: ‘Ne moremo podcenjevati vpliva kitajskih vlagateljev’

Novinar je še dejal, da je “izraz kitajske vlade zatiranje rudarjenja bitcoinov.” Wu Blockchain je še podrobneje pojasnil, da je Okex prenehal uporabljati “fiatno valuto OKB (RMB)” in da je platforma borze po novicah padla.

“Dve glavni borzi na Kitajskem sprejeli le minimalne previdnostne ukrepe. Huobi je črtal prodajo in skrbništvo nad rudarskimi stroji za Kitajce, Okex pa je ustavil trgovanje z valuto platforme z RMB, še vedno čakajo jutri, “je dodal.

Poleg tvita Wu Blockchaina je Huobi dal izjavo tudi globalnemu makro in političnemu poročniku Davidu Panu. “Zaradi nedavnih dinamičnih sprememb na trgu, da bi zaščitili interese vlagateljev, del storitev, kot so terminske pogodbe, ETP ali drugi naložbeni produkti z vzvodom, začasno ni na voljo novim uporabnikom iz nekaj določenih držav in regij, “Je dejal Huobi v izjavi, ki jo je delil Pan.

Poleg tega je Wu Blockchain nadalje delil članek tiskovne agencije Xinhua, ki podrobneje napada” rudarstvo in trgovanje z bitcoini. ” Poročevalec tudi ugotavlja, da ni nobenih “natančnih informacij” o zatiranju rudarjenja in trgovanja z bitcoini. Kljub temu lokalni poročevalec verjame, da se bodo ta vprašanja nadaljevala tudi “naslednji teden ali celo mesec.”

“Kitajski vlagatelji še vedno predstavljajo več kot 60% obsega trgovanja trajnih pogodb, «poroča sklenil. »Kitajski rudarji imajo velike količine Bitcoinov in Ethereuma. Ne moremo podcenjevati vpliva kitajskih vlagateljev na trg kriptovalut. «

Kaj menite o vseh govoricah, ki se spet vrtijo po Kitajski in kriptovaluti? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Billionaire David Rubenstein Says 'Unrealistic' to Think Government Will Stop Cryptocurrency From Being What Investors Want

NYU Professor Says Elon Musk Is Attracting Regulators to Crypto — Regulatory Action Expected in 30 Days

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin rudarji , trgovanje z bitcoini, Kitajska, kitajski rudarji Bitcoinov, kitajski vlagatelji, kitajski rudarji, David Pan, rudarski stroji FIL, Huobi, celinski kupci, Okex, previdnostni ukrepi, RMB, Wu Blockchain, Xinhua News

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Wu Blockchain, Twitter,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments