15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Med naraščajočim prilivom stabilnih valut se previdni trgovci bojijo, da bi mačka...

Med naraščajočim prilivom stabilnih valut se previdni trgovci bojijo, da bi mačka odskočila

Nedavna izredna nestanovitnost na trgu kriptovalut po padcu Bitcoinov (BTC) na $ 30, 0 in izterjava v $ 38, 00 0 trgovce zmede glede tega, ali je trenutno cenovno dejanje “odboj mrtve mačke”, pri katerem bodo cene žetonov padle ali trden preobrat, ki bo določil tla za naslednji korak višje za trg.

Medtem ko cena BTC še vedno ostaja več kot 40% pod najvišjo najvišjo vrednostjo $ 9752 , 186, so biki uspeli prebiti več poskusov, da bi se bistveno prebili pod podporo pri $ 36, 00 0.

BTC / USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Natančnejša analiza podatkov v verigi in prilivov iz izmenjave kaže, da je prodaja Bitcoinov privedla do upada na celotnem trgu, analitik Delphi Digital Nick Pappageorge pa je poudaril dejstvo, da priliv BTC za izmenjave “na vrhu 20, 0 BTC v samo eni uri v sredo, “kar je bilo najvišje od marca 2020.

BTC prilivi. Vir: Delphi Digital

FUD-o-rama destabilizira trg

Eden glavnih virov tržnih pretresov, ki ga je ugotovil Pappageorge, so bili na videz vsakdanji naslovi FUD, vključno s še eno prepovedjo kriptovalut s strani kitajske vlade in pomisleki, da bi Tesla odvrgla svoja bitcoin sredstva. Te stranske pripovedi, ki so jih strašile, so trgovce na drobno raztovarjale svoje kovance na borzah, da bi se izognile nadaljnjemu znižanju cen.

Pappageorge je opozoril tudi na pomisleke, ki jih je sprožil par vdorov v pametno verigo Binance, pri kateri so se cene PancakeSwap (CAKE) in Pancake Bunny (BUNNY) močno znižale, pri čemer je slednja izgubila $ 45 milijon uporabnikov skladov, ki sestavljajo tržne strahove.

Preobrat v razpoloženju ta teden je bil deloma podprt s pozitivnimi naslovi, kot je ustanovitev sveta za rudarstvo Bitcoinov po srečanju Elona Muska, Michaela Saylorja in severnoameriških rudarjev Bitcoinov, kar je pomagalo sprožijo preobrat v BTC in altcoinih. Hitri preobrat je tako sprožil razpravo o tem, ali je trenutna tržna aktivnost podobna preobratu ali preobratu trenda.

– Darren Lau (@Darrenlautf) Maj 25, 2021

Izkušeni trgovci kopičijo po nižjih cenah

Medtem ko je mnogim novejšim udeležencem na trgu kriptovalut nedavna nestanovitnost zaskrbljujoča, so bolj izkušeni vlagatelji poskočili z možnostjo kopičenja BTC pri 50% popust, ko je število novih naslovov za kopičenje med omajanjem doseglo nove najvišje vrednosti.

Število naslovov za kopičenje Bitcoinov. Vir: Glassnode

Znana osebnost Twitterja in analitik Bitcoinov PlanB je objavil naslednji grafikon, ki prikazuje, kako Bitcoin niha okoli modela delnic do pretoka (S2F), kar kaže, da je nedavni upad v standardni obseg, ki ga odstopa.

Nihanja cen BTC okoli modela S2F. Vir: PlanB

PlanB je dejal:

“Nakupi, kot so danes, so redki (Q1 2019, ko sem napisal članek S2F, marec 2020 zaradi covid in zdaj). Življenje je vse v izbiri. “

Kar zadeva bikovske znake, potrebne za hitro okrevanje, je maja 24 Delphi Dnevno poročilo Ashwatha Balakrishnana je poudarilo “močno naraščajočo” krožno ponudbo fiat-podprtih stabilcoinov, ki se je povečala od “15 milijard do skoraj 21 milijard v zadnjih 5 dni. “

Stablecoin v obtoku. Vir: Delphi Digital

Čeprav je to lahko znak, da kupci potapljačev “nalagajo strelivo,” Balakrishnan je bil prepričan, da je ugotovil, da “bi lahko bili tudi samo arbitraži stabilnih valut” in poudaril pomembnost “zagotovitve, da obtočna ponudba ne bo močno upadla, kar bo potrdilo, da bodo ti dotoki razporejeni.”

A Zdaj je na voljo rekordna količina suhega prahu ble na borzah, hkrati pa povsem nova kohorta vlagateljev v kriptovalute, ki so ravno doživeli svoj prvi 50)% popustov se zdaj sprašuje, ali bi morali umakniti trg ali podvojiti svojo naložbo. Bolj izkušeni v množici stavijo, da gre trg višje, vendar je nadaljnja volatilnost vsekakor zagotovljena.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments