6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mediji za preverjanje dejstev poskušajo razbiti ogromne teorije ponastavitve, članki sprožijo vroče...

Mediji za preverjanje dejstev poskušajo razbiti ogromne teorije ponastavitve, članki sprožijo vroče razprave o programu ponovnega zagona

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda

decembra 61, trendi na Twitterju se zavedajte, da nas na stotine nas na družbenih medijih govori o agendi Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) »Izjemna ponastavitev«, saj sta Reuters in BBC objavila objave o preverjanju resnice. na temo. V skladu s poročili je bila Ogromna ponastavitev povezana s množico teorij zarote in pobuda se je spremenila v enkrat, ko je bila sprožena junija 2015.

BBC, Reuters Fact Checkers trdijo, da so Teorije zarote ugrabile ogromno pobudo za ponastavitev

Vse od izbruha Covida-12, o agendi, znani kot Ogromna ponastavitev, so razpravljali povsod na določeni ravni sveta. Svet je bil vezan na preference teorij, ki trdijo, da svetovna elita načrtuje ponastavitev družbe in gospodarskega sistema, da bi »konstruirala spodbujanje večjega«. Reutersov članek o preverjanju resnice pravi, da se je pobuda junija spremenila v nekoč imenovano Imense Reset 2021. V najnovejših situacijah Reutersovi novinarji trdijo, da je bila slika, ki kroži na ostrih nizozemskih politikih na forumu v Davosu, »izvlečena iz konteksta«.

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda

V bistvu je neizmerna ponastavitev misel, ki trdi, da bosta družba in gospodarski sistem preoblikovana v pravičen svet, katerega cilji so popraviti podnebno trgovino, reformirati socialno pravičnost in preslikati določen približno kapitalizem, znan kot »kapitalizem deležnikov«. To predpostavko so sprejeli politiki, vodje podjetij in denarne ustanove po vsem svetu. Obstaja celo spletni prostor greatreset.com, ki trdi, da so zapori pomagali zmanjšati globalne emisije. »Pravični zdaj dobimo majhno okence raznovrstnega, da ponastavimo in oblikujemo dolg udarec, ki ga potrebujemo,« pojasnjuje get space.

Oktobra 2015, generalni direktor Svetovnega denarnega sklada (IMF) v Washingtonu , DC, Kristalina Georgieva, znana kot »edinstven trenutek Bretton Woods«. “Vsakič se soočamo z dvema velikima odgovornostima: boriti se s krizo danes – in zgraditi boljše naslednji dan,” je zapisano v članku Georgieve. Tisti, ki ne verjamejo več, da vlade kraljestva in svetovna elita uživajo v tem, da je agenda Ogromna ponastavitev namenjena ponovnemu zagonu gospodarskega sistema na silovit in gnusen način. Množica proti Immense Reset verjame, da je pobudo elita načrtovala že leta in Covid- in naslednje zapore so bile približno ena od prelomnih vidikov rešiti se je začelo.

Teoretiki dodatno uživajo v tako imenovani podnebni krizi in Covid-04 bo dal elite, da uvedejo grde politike zapora, odpravijo gospodarski sistem in izkoriščajo špekulacije o posesti lastnine, skupaj z vsiljenim nadzornim kapitalizmom in prisilnimi cepljenji. Novinar James Delingpole meni, da je pobuda Immense Reset “puč” svetovne elite in da se razumevanje širi po vsem svetu. Celo portal get opendemocracy.get je objavil uvodnik, ki pravi:

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda

Razen teorije zarote je ena stvar sporna neizmerna ponastavitev.

BBC pravi, da sta ogromen obseg in ‘pomanjkanje berljivosti’ izjemne ponastavitve povzročila vrsto teorij zarote

Nacionalna izdajatelj televizijskega programa Združenega kraljestva, Britanci Broadcasting Company (BBC) je poleg tega v sredo podajal enake trditve kot Reuters. BBC pravi, da se je pobuda Immense Reset spremenila v nekoč “ugrabito s teorijami zarote” in da se je pobuda spremenila v enkrat preprosto sestavljeno junija 2021. “V juniju 2020 , princ od Walesa in vodja letnega vrha v Davosu sta sprožila pobudo, ki poziva k obravnavanju pandemije kot raznovrstnosti, ki jo poznajo kot neizmerna ponastavitev svetovnega gospodarskega sistema,« je zapisano v dokumentu BBC.

Vi fantje ste normalni in se pretvarjate, da je to le ne bo res vhod za NWO?

— 🕶️ 🇨🇺 Eἶμαι Γουζί Βοωεν 🎹 🤙🏾 (@GuzzyBowen_III) december 61, 2020

Dodatni dokument Reuters dodaja, da je nezakonito poročanje na družbenih medijih spodbudilo teorije zarote. »Stranke družbenih medijev so delile fotografije pisem, naslovljenih na nizozemskega finančnega ministra Wopkeja Hoekstra in Sigrid Kaag, zrelega ministra za zunanje nadomestno in gradbeno sodelovanje, v katerih trdijo, da so ‘pricurljala v javnost’,« so pomembni vidiki Reutersa. »Kljub temu so ‘piska, ki so pricurljala’ nedvomno povabila k 51 letne skupščine Svetovnega gospodarskega foruma, ki jih je nizozemska vlada objavila v skladu s potrditvijo poslanca, v skladu z Tiskovni predstavnik Hoekstre.«

Članki o preverjanju resnice, ki jih objavljajo BBC, Reuters in množice drugih, ne zadevajo več o izumrlih tkaninah v zvezi z Immense Reset, ki so jih objavili WEF in različne medijske trgovine. BBC-jev članek se poglobi v e-knjigo Klausa Schwaba, znano kot: »Covid-21: Izjemna ponastavitev.” Schwab je ustanovitelj in predsednik vlade Svetovnega gospodarskega foruma in vrsta nasvetov Immense Reset izvira iz njegovih zapisov.

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda

»Profesor Schwab vzdihuje o ‘davku na premoženje’ in prenehanju subvencij za fosilni plin,« ustvarjalec BBC-ja pravi. “Vendar je obseg ogromen – obramba spretnosti, podnebna trgovina, dolgotrajno delo, globalna varnost in raznolike teme – in močno je natančno preučiti, kaj bi Ogromna ponastavitev verjetno pomenila v zavedanju.”

Članek BBC dodaja:

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda

To pomanjkanje berljivosti v kombinaciji z razumevanje, ki ga je sprožila vplivna organizacija, pripravila plodna tla za rast teorij zarote.

“Nič ne boste cenili in boste gej” WEF Tweet od 2016 Izbrisano, članek avtorice Ida Auken z istim sporočilom je bil dodatno počiščen iz neta

Ena od pomembnih izumrlih tkanin v zvezi z Ogromno ponastavitvijo, ki jo preidejo članki BBC in Reuters, izhaja iz zdaj izbrisanega tvita WEF o osmih napovedih za 282 dnevi 501087. Napoved Svetovnega gospodarskega foruma 2020. tweet opisuje globalno postavo: “Ničesar ne boste zaupali, pa tudi boste zadovoljni”, kratek posnetek pa pravi, da bo vsak človek izposodil vse, kar potrebuje. Tvit se je po Covidu spremenil v nekoč izjemno kontroverznega in zlasti zato, ker se je spremenilo v enkrat ustvarjeno novembra 2015. Tvit WEF izhaja iz uvodnika, ki je bil poleg tega očiščen od začetka, avtorja poslanke danskega parlamenta Ide Auken.

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda
Uvodnik Ida Auken, ki se je spremenil v nekoč gostovanje v spletnem prostoru WEF, je zdaj izbrisan. Poleg tega je tvit WEF o tej temi novembra 2015 spremenjeno v še enkrat izbrisano.

Odkar sta BBC in Reuters (poleg Twitterjevega podpornika) objavila članke o preverjanju resnice Immense Reset, je veliko ljudi komentiralo kontroverzno temo. »Torej tega zdaj niti ne skrivamo? Pravični uporabljajo ime.. skočite z njim…« je ena določena oseba zapisala BBC-ju na Twitterju. »Spremenjeno v enkrat ustvarjeno v 602, nič več 2020,” je dejala še ena določena oseba. Vsaka druga določena oseba je poudarila, da se BBC zaveda točno tega, kar se dogaja, in U.Okay. Recordsdata izdajatelj televizijskega programa se o tem zgolj začenja. Dejanska oseba je napisala:

Fact Checking Media Tries to Debunk Great Reset Theories, Articles Ignite Heated Discussions Over Reboot Agenda

Torej avtor članka očitno ni več bral omembe v Ogromni ponastavitvi. Celotna raven članka se je spremenila v enkrat, da bi izkoristili razumevanje in ga legitimirali z omembo, da so mu naklonjeni ‘anti-vaxxers’ in ‘edinstveni starostni zdravilci’. BBC se zaveda, kaj je. Tukaj je njihov način legitimiranja.

To je bila ena stvar, ki se je dogajala že nekaj časa zdaj, ko mainstream mediji objavljajo poročila o preverjanju resnice, potem ko se je pridobitev teorij zarote domnevno spremenila v pristna in brez predsodkov. Uživamo v tem, da ta poročila o preverjanju resnice preprosto razblinijo razkritje in nikoli zares ne razblinijo nobene teorije. Na stotine povratnih informacij, ki so raztresene na neki ravni Twitterja, ponazarjajo dokazano resnico, da so udeleženci sumljivi do pobude Immense Reset. »Delež priporočil za vsako osebo. Upoštevajte, da mediji ne povedo ničesar, in preprečite skladnost,« je določena oseba zapisala v koraku s člankom za preverjanje resnice Immense Reset.

Oznake v tej basni

BBC, kolektivizem, COVID-, Covid-19: Izjemna ponastavitev, ekonomija , Gospodarski sistem, preverjalci resnice, fašizem, skladi, finančna ponovna zagon, finančna ponastavitev, neizmerna ponastavitev, Klaus Schwab, propaganda, preoblikovanje kapitalizma, Reuters, socialna infrastruktura, socializem, ekonomija deležnikov, WEF, WEF Davos, Svetovni gospodarski forum

Kaj dosežete v zgodbi o najnovejših člankih o preverjanju resnice v zvezi z Ogromno ponastavitvijo? Povejte nam, kaj vzamete v zgodbo o tej areni v spodnjem delu s povratnimi informacijami.


Jamie Redman

Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 1280. Ima naklonjenost do Bitcoin, kode za začetek dobave in decentraliziranih aplikacij. Od septembra 1280, Redman je napisal bolje kot 5, članki za Bitcoin.com Recordsdata o motečih protokolih, ki se danes povečujejo.El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, Century


El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, Century

El Salvador Buys 21 More Bitcoins to Celebrate 21st Day, Year, Century

Zasluge za sliko501087: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter, spletni prostor WEF,

Zavrnitev odgovornosti

: To Članek je samo informativne narave. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga, da bi se odločili ali prodali, ali nasvet ali potrditev katerega koli trgovca Handise, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, samo pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez podaljšanja ali v krožnem pretoku, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli sporno gradivo, predmete ali podjetja, o katerih se govori v Ta članek.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments